• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları ayten kömürcü

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

mutlukiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
187
33
98
ayten kömürcü hanıma gidip memnun kalan ve kalmayan var mi ? kaş kontüru sildirmede

Ben eyeliner silmek için gittim böyle bir acı böyle bir surat yok. 10-15 gün insan içine çıkamadım gözüm inanılmaz şişti kabardı derim döküldü kendisini aradığımda pek umursamadı olur öyle falan diye geçiştirdi. Sonuç olarak silinmedi ama azaldı. Tek seansta o kadar oluyormuş devam etmem gerekiyormuş dedi ama tövbeler olsun bir daha aslaaa eve kapanmıştım resmen ya

tesekkurler canim .nerden bulastik bilmiyrmm benim sekli bozuk.dalmacyali gibi oldu kimi yer cikti kimi yer kaldi

tesekkurler canim .nerden bulastik bilmiyrmm benim sekli bozuk.dalmacyali gibi oldu kimi yer cikti kimi yer kaldi
Ben eyeliner silmek için gittim böyle bir acı böyle bir surat yok. 10-15 gün insan içine çıkamadım gözüm inanılmaz şişti kabardı derim döküldü kendisini aradığımda pek umursamadı olur öyle falan diye geçiştirdi. Sonuç olarak silinmedi ama azaldı. Tek seansta o kadar oluyormuş devam etmem gerekiyormuş dedi ama tövbeler olsun bir daha aslaaa eve kapanmıştım resmen ya
gecmis oldun canim

Ayten Kömürcü hanıma 2 seans kaş sildirdim baya baya gitti.3. Seansta istiyor ama bayramdan sonra gidicem yine. 10 sene önce dövme 2 sene öncede üzerine kıl tekniği yaptırmıştım. İlk foto uyuşturucu kremi sürdükten sonra çekmiştim o yüzden parlıyor. 2. Seansdan sonra yumuşatmasın diye vazelin sürmedim daha kalın kabuk attı daha çok açıldı rengi sanki. Söylediği adımları eksiksiz uygulamak ve biraz sabırlı olmak gerekiyor. Acı oluyor malesef ama deyiyor.Kesinlikle tavsiye ederim Ayten hanımı. Bende burdan öğrenmiştim kendisini 👍🏼🧿
EFBAD90E-DFB5-4DFF-B3B3-4344BBC63556.jpeg

Ayten Kömürcü hanıma 2 seans kaş sildirdim baya baya gitti.3. Seansta istiyor ama bayramdan sonra gidicem yine. 10 sene önce dövme 2 sene öncede üzerine kıl tekniği yaptırmıştım. İlk foto uyuşturucu kremi sürdükten sonra çekmiştim o yüzden parlıyor. 2. Seansdan sonra yumuşatmasın diye vazelin sürmedim daha kalın kabuk attı daha çok açıldı rengi sanki. Söylediği adımları eksiksiz uygulamak ve biraz sabırlı olmak gerekiyor. Acı oluyor malesef ama deyiyor.Kesinlikle tavsiye ederim Ayten hanımı. Bende burdan öğrenmiştim kendisini 👍🏼🧿Eki Görüntüle 2297808
tesekkur ederim canim

Back