kullanacağınız peroksitin volümü kullanacağınız boyaya göre değişir,örneğin bu saç atıyorum fındık kabuğu ve altın sarısı karışımı ise ve saçlarınızda bunun bir açığı ise , zaten karışımla elde edilecek bir renk olduğundan peroksitin 6 olmasına gerek yok,diye düşünüyorum,çünkü fındık kabuğu zaten bu fotoğraftan biraz daha koyu bir ton olmalı ve karıştıracağımız altın sarısı onu dengeleyecektir,neticede bence her iki boya içinde 9 uygun olur,boya zamanı dolunca renk oturacaktır diye düşünüyorum,(koyu bir ton çıkmasından daha iyidir)
emin olmamakla birlikte sanki fındık kabuğu ve altın sarısı karışırsa bu tonlar elde edilebilir gibi geldi bana ama piyasada belki tek boya ile bu neticeyi alabileceğinizde boyalar bulunabilir,kaldı ki saç renginizin açık olması avantaj,iyide araştırmak lazım,hazır renk açık iken koyulaşıp veya alakasız bir renk elde edip mağdur olmakta var,bana yakın gelen fikir buydu ama daha farklı yorumlarda gelecektir umuyorum,iyi değerlendirin derim
emin olmamakla birlikte sanki fındık kabuğu ve altın sarısı karışırsa bu tonlar elde edilebilir gibi geldi bana ama piyasada belki tek boya ile bu neticeyi alabileceğinizde boyalar bulunabilir,kaldı ki saç renginizin açık olması avantaj,iyide araştırmak lazım,hazır renk açık iken koyulaşıp veya alakasız bir renk elde edip mağdur olmakta var,bana yakın gelen fikir buydu ama daha farklı yorumlarda gelecektir umuyorum,iyi değerlendirin derim
kuaföre yaptır zeminin açıksa evde bu renk tutmayabilir söyliyim(kutu boyalarla arkadaşların dediği gibi koyu yapabilirsin yanlışlıkla) açmıcaklar bir şey yapmıcaklar direk boya sadece evde boyamaya değmez