• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama aysun kayacı :)

ayde1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
18
0
36
Çanakkale
$179310_159852877400060_159847034067311_364229_4888000_n.jpg $179310_159852877400060_159847034067311_364229_4888000_n.jpg saçlarım bundan açık bir sarı ne renk boyasam acaba % 9 luk yerine %6 lık oksidan kullansam olurmu ?

kullanacağınız peroksitin volümü kullanacağınız boyaya göre değişir,örneğin bu saç atıyorum fındık kabuğu ve altın sarısı karışımı ise ve saçlarınızda bunun bir açığı ise , zaten karışımla elde edilecek bir renk olduğundan peroksitin 6 olmasına gerek yok,diye düşünüyorum,çünkü fındık kabuğu zaten bu fotoğraftan biraz daha koyu bir ton olmalı ve karıştıracağımız altın sarısı onu dengeleyecektir,neticede bence her iki boya içinde 9 uygun olur,boya zamanı dolunca renk oturacaktır diye düşünüyorum,(koyu bir ton çıkmasından daha iyidir)

$asli_enver_4.jpg saçımın rengini yazdım açık sarı gözlerim kahverengi tenim beyaz şu koyduğum resimde en alttaki sarılar gibi saçım ama ben canlı olsun istiyorum :)

rengin ne olduğunu biliyor muyuz ki?

emin olmamakla birlikte sanki fındık kabuğu ve altın sarısı karışırsa bu tonlar elde edilebilir gibi geldi bana ama piyasada belki tek boya ile bu neticeyi alabileceğinizde boyalar bulunabilir,kaldı ki saç renginizin açık olması avantaj,iyide araştırmak lazım,hazır renk açık iken koyulaşıp veya alakasız bir renk elde edip mağdur olmakta var,bana yakın gelen fikir buydu ama daha farklı yorumlarda gelecektir umuyorum,iyi değerlendirin derim

emin olmamakla birlikte sanki fındık kabuğu ve altın sarısı karışırsa bu tonlar elde edilebilir gibi geldi bana ama piyasada belki tek boya ile bu neticeyi alabileceğinizde boyalar bulunabilir,kaldı ki saç renginizin açık olması avantaj,iyide araştırmak lazım,hazır renk açık iken koyulaşıp veya alakasız bir renk elde edip mağdur olmakta var,bana yakın gelen fikir buydu ama daha farklı yorumlarda gelecektir umuyorum,iyi değerlendirin derim

arkadaşa katılıyorum fındık kabuğu altın sarısı karışımı gıbı geldi banada

kuaföre yaptır zeminin açıksa evde bu renk tutmayabilir söyliyim(kutu boyalarla arkadaşların dediği gibi koyu yapabilirsin yanlışlıkla) açmıcaklar bir şey yapmıcaklar direk boya sadece evde boyamaya değmez

Son düzenleme:
hmm fındık kabuğu ve altın sarısı olabilir tabii herkese çok teşekkürler o zaman bir kuaförede danışıp riske atmiyim herkese teşekkürler :)

hmm fındık kabuğu ve altın sarısı olabilir tabii herkese çok teşekkürler o zaman bir kuaförede danışıp riske atmiyim herkese teşekkürler :)

neticeyi bizede bildirin bakalım tahminlerimiz doğrumuymuş ve umarım istediğiniz gibi olur,bol şans:80:

Back