Ayssamın davetiyesi..bakmadan geçme

AYSSAM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2009
256
2
96
İstanbul
Sıradanlığın dışına çıkıp farklı bir davetiye olsun istedik ve buna karar verdik..

Eklentiler

• $1.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 71
  • $2.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 78
  • $3.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 78
iş yerindeki arkadaşlara da gösterdim onlarında tepkileri sizinki gibi olumlu..böyle olunca içime daha çok sindi arkadaşlar..saolun canlar..

çok çok hatta çok teşekkür ederim bayanlar..bu arada düğün yapacaklar için söylüyorum anı defteri yapın..hazırları pahalı 80-90 tl..ben kendim yaptım şahane oldu..masrafı sadece 10 tl :)

Çok güzelmiiiiişşş :sinifsinif:
Mutluluklar dilerim bir ömür boyu opuyorumnanaktan

(Nereden ve ne kadara yaptırdığınızı belirtmemişsiniz, belirtmeyecek misiniz, merak ederiz biz kaydirigubbakcemile3)

teşekkür ederim...internet üzerinden araştırdık 100 tanesini 60-65 tl arası yapıyorlar..bazı yerler baskı ücretini dahil etmemiş..benimde babamın arkadaşı matbaacı uygun bi fiyat çekti bize(40 tl)..nişanlımında tanıdığı bi yer varmış.ordanda fiyat alıcaz hangi taraf cazip gelirse gidip orayla anlaşıcaz..yani şuan beklemedeyim..

Bizde çok teşekkür ederiz, hayırlısı olsun şimdiden, tekrar mutluluklar...

Canım bizim davetiyemizin aynısı. Yeni çıkmıştı ve ilk biz yaptırmıştık. Herkes çok beğenmişti. Bazıları "evlilik cüzdanları ne kadar küçülmüş" deyip bizi güldürmüştü. Ynai gerçek sananlarda olmuştu. Süper ya ömür boyu sakla. Davetiyenin içini atsalar kabını saklayacaklar ve sizi sürekli anımsayacaklar süper. Çok mutlu ol inşallaahhh çooookkkkk. Aynı yastıkta nice nice yıllara

güzel dileklerin ve içtenliğin için çok teşekkür ederim..bende antalyalıyım kan çekti galiba :) baya bi ilgi gördüm bende .şaşıranlar,önceden evlendim güzdanı gösteriyorum sananlar oldu :) başta tereddüt etsemde şimdi iyiki diyorum..
Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…