• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aysira'dan Özel Dikim Tesettürlü Gelinliğimi Satıyorum!

nurpariltisi

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2013
5
0
6
34
Sakarya
Merhaba arkadaşlar..Gelinliğim fransız danteli üzerine taş işleme kuyruklu bir gelinliktir.Arkası inci düğmelidir.Aysiradan nakit ve kış indirimi ile 2,500 liraya aldım.Çok severek aldım ve giyindim.Bedeni 38dir.Ben son provalarda 2-3 kilo verdiğimden 36 bedene de uyacak şekilde hafif daraltmışlardı.Boyum 1.60 fakat 12cm lik ayakkabı ile kullandım resimlerdeki görünüşü ona göre kıyas edebilirsiniz.
Duvak,tarlatan dahil 1000 liraya satmak istiyorum.Ciddi düşünenler için detaylı bilgiler verebilirim.Teşekkürler..

$IMG_9213.jpg

$juýýj.jpg

$DSC00570.jpg

$IMG_9253 - Copy.jpg

Merhaba arkadaşlar..Gelinliğim fransız danteli üzerine taş işleme kuyruklu bir gelinliktir.Arkası inci düğmelidir.Aysiradan nakit ve kış indirimi ile 2,500 liraya aldım.Çok severek aldım ve giyindim.Bedeni 38dir.Ben son provalarda 2-3 kilo verdiğimden 36 bedene de uyacak şekilde hafif daraltmışlardı.Boyum 1.60 fakat 12cm lik ayakkabı ile kullandım resimlerdeki görünüşü ona göre kıyas edebilirsiniz.
Duvak,tarlatan dahil 1000 liraya satmak istiyorum.Ciddi düşünenler için detaylı bilgiler verebilirim.Teşekkürler..

Eki Görüntüle 841876

Eki Görüntüle 841882

Eki Görüntüle 841885

Eki Görüntüle 841888

merhaba nerede oturuyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar..Gelinliğim fransız danteli üzerine taş işleme kuyruklu bir gelinliktir.Arkası inci düğmelidir.Aysiradan nakit ve kış indirimi ile 2,500 liraya aldım.Çok severek aldım ve giyindim.Bedeni 38dir.Ben son provalarda 2-3 kilo verdiğimden 36 bedene de uyacak şekilde hafif daraltmışlardı.Boyum 1.60 fakat 12cm lik ayakkabı ile kullandım resimlerdeki görünüşü ona göre kıyas edebilirsiniz.Duvak,tarlatan dahil 1000 liraya satmak istiyorum.Ciddi düşünenler için detaylı bilgiler verebilirim.Teşekkürler..Eki Görüntüle 841876 Eki Görüntüle 841882 Eki Görüntüle 841885 Eki Görüntüle 841888
merhaba nerede oturuyorsunuz?

Gelinliğimin aysiradaki kodu MBS0579 budur.Aysiranın sitesine bakıldığında bu koddaki gelinliğin aynısıdır.Ben etek ucundaki suları istememiştim ek olarak kuyruk istemiştim tek fark budur.
NOT:Bu gelinlik piyasaya çıkmadan bana dikildi sonrasında piyasaya sürüldü o nedenle özel dikimdir.

Son düzenleme:
Back