zahter tazedagkekigi.blogspot Kayıtlı Üye 26 Aralık 2006 2.078 31 29 Mayıs 2012 Konu Sahibi zahter #1 Siteye resim koymak istemediğim için blog adresimden gelinliğimi inceleyebilirsiniz. Kiralama ücreti 300 tl Kuru temizleme yaparak göndereceğim. Alırken de temizlenmiş olarak kabul ediyorum. Kargo ücreti size ait. PTT Kargo en hesaplısı olduğu için gönderimi onunla yapıyorum. Gelin çiçeğimi kendime özel değiştirdiğim için onu gönderemiyorum. Daha fazla detay için özelden mesaj atabilir yada blog sayfamda olan maille ulaşabilirsiniz. Ücreti uygun tuttuğum için bir miktarda geliğin geri tesliminde ödenmek üzere kapora istiyorum.
Siteye resim koymak istemediğim için blog adresimden gelinliğimi inceleyebilirsiniz. Kiralama ücreti 300 tl Kuru temizleme yaparak göndereceğim. Alırken de temizlenmiş olarak kabul ediyorum. Kargo ücreti size ait. PTT Kargo en hesaplısı olduğu için gönderimi onunla yapıyorum. Gelin çiçeğimi kendime özel değiştirdiğim için onu gönderemiyorum. Daha fazla detay için özelden mesaj atabilir yada blog sayfamda olan maille ulaşabilirsiniz. Ücreti uygun tuttuğum için bir miktarda geliğin geri tesliminde ödenmek üzere kapora istiyorum.