• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayşira marka gelinliğimi tarlatan,taç,duvak ve çiçeği ile satıyorum

kendykendy79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
23
0
36
İstanbul
Merhaba
Ayşira marka gelinliğimi tacı,tarlatanı,duvağı ve çiçeği ile satıyorum.Çok beğenerek 3500tl ye almıştım,isteyen olursa 750tl ye verebilirim.Arkadan ipli gelinliğim 36-38 bedene uygundur. $gelinlik 001.jpg

aaah ah bu siteyi bulmakta çok geç kaldım çok. geçen yaz düğünüm vardı. kiraldım gelinliği bir kez giycem aman nolcak diye. ama durumumuz müsait olmadığı için asgari tarzda bir model giydimdi. ve kirasına 500lira verdimdi. allah bilir kaçkere üzerinde oynandı dikildi bilmem ne. ona o kadar para vereceğime bileydim böyle bir site var ve hanımların tek giyimlik süppper gelinlikleri satılık vallahi düşünmeden alırdım. bak nasıl içim yandı yine aklıma geldi gelinliğimde:( çok güzelmiş gelinliğin.keşke düğünüm bu yaz olaydıda alıp geçeydim senden. ooof of

Camim haklisin gercekten bu sitenin oldugunu bilaeydim bende buradan alirdim gelinlikciler ciddi para kazaniyor,biz iki saat giyindigimiz gelinlige yuksek tutar oduyoruz ,gelinligi begendigin icin tesekkurler gercekten cok guzel bir gelinlik fotografta cok net cikmamis gercekte daha guzel.

bir kaç sorum olacak benim :)
gelinliğin boyu kaç santime göre ayarlı..
deneme imkanımız var mı
nerede oturuyorsunuz
aysiranın hangi sezonuna ait ..... teşekkürler

Back