• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Aysira gelinlik fiyatları

aysirada % 25 indirim vardı ben mayısta 2.300 etiket fiyatlıyı 1.800' e almıştım, gördüğüm en ucuz gelinlik 1.800 gibiydi yani 1.400 - 2.500 arası alabilirsin, indirimli fiyatları tabi

Kuzenim iki ay önce falan evlendi.Eşi aysiradan bir gelinlik beğenmiş,indirimli fiyatı 1.500 demişler.Ama sıfırdan bir ev yapılıyordu,eşyalar vs.derken gelinliğe o kadar ayıramadılar.Sonra aynı gelinliği başka yerde bulmuş ve 900 liraya almışlar.Kumaş kalite farkı olabilir bilmiyorum.Ama sadece gelinlik değil bir çok şeyde isime para verdiğimiz olur.Ki bence aysiranın eksi yanı bir değişiklik yapılamıyor olması.Bütünüyle beğenirsen ne ala.Birde gelinliğe ne kadar bütçe ayırıyorsunuz bu önemli.Bana pahalı gelen sizin için ideal olabilir.​

Kuzenim iki ay önce falan evlendi.Eşi aysiradan bir gelinlik beğenmiş,indirimli fiyatı 1.500 demişler.Ama sıfırdan bir ev yapılıyordu,eşyalar vs.derken gelinliğe o kadar ayıramadılar.Sonra aynı gelinliği başka yerde bulmuş ve 900 liraya almışlar.Kumaş kalite farkı olabilir bilmiyorum.Ama sadece gelinlik değil bir çok şeyde isime para verdiğimiz olur.Ki bence aysiranın eksi yanı bir değişiklik yapılamıyor olması.Bütünüyle beğenirsen ne ala.Birde gelinliğe ne kadar bütçe ayırıyorsunuz bu önemli.Bana pahalı gelen sizin için ideal olabilir.​

dediğin bu durum olursa yani aynısını daha ucuza bulursam cidden üzülürüm.

İndirimde olan üründe pazarlık yapmıyorlar diye biliyorum ben fakat diğer ürünlerde var mı bilmiyorum.Ancak sanmıyorum da.
Gelinliği gösteren kumaşıdır fakat dediğim gelinlik kesinlikle şık ve bir çok kişinin beğendiği gelinlikti.Aynı gelinlik dedi fakat ben aysirada olanı görmediğimden fark var veya yok diyemem.​

kiralık fiyatlar bunlar, + 200 TL vererek satın alabiliyorsun ve şöyle de bişey var satın aldığında KDV % 8' den kiraladığında ise %18' den hesaplanıyor, dolayısıyla aslında aynı kapıya çıkıyor gibi ama ben evde koyacak yer yok v.s. diye kiraladım aslında satın alınıp birilerine hayrına verilebilirdi tabi o an o kadar curcuna da bunu düşünemiyorsun

Merhaba kızlar. Aysira gelinlik alıpta memnun kalan var mı? açıkcası bir çok yer gezdim en çok aysira ve pier cardin satan bir mağaza var zaten pier cardini de aysira üretiyormuş oradaki gelinlikler hoşuma gitti. Ancak piyasadaki en yüksek fiyatı da bu gelinlikçi verdi bana. Kalitesi nasıldır? Verdiğimiz paraya değer mi sizce? Ayakkabılar hariç 3500 TL fiyat verdi bana gelinlik uzun duvak kısa duvak taç ve çiçek için.

Back