- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
-
- Konu Sahibi matmazeldepresif
bu arada tabiki oylar Tayyipe
bende çarfalıyimm allahmaa binlerce şukur. ben o zaman köle oluyorum herlade allahim yarabbim asıl özgurluk şu demek arkaaşlar kişinin kendi iradesiyle nasil giyinecegine karar vermsidir. ben karisiyomuyum açık giyinen bi hanıma banane kardesim kendi yancak ahirette ben yanmycamki onun yerine he belki ben kapaliyimdir atyrum ama Allah c.c benim huyumu sevmez cennet giremem başka açık bir kadinin ahlakını cok sever namazı tamdir onu cennetine koyar. Allahın takdiri ilahisi .. basortumuze ne taktınız ama ya vallahi skıldım artk. bana görede çarsafliyim özgürüm bedenim sdce banaait bende bunu hissedyrum. siz bi kasaba gitseniz atyrum en öndeki gunse grmus eskimis etimi alirsiniz yksa arkaada gizli kalmiş kıpkirmizi parlayan etimi alrsiniz bi düsünuñ derim ben
bide işinize gelince özgürlugu savunuyosunuz . 2 dakka knustum kısıtlamaya calsysunuz konusma özgurlugumu. aayyy dediklerinizle tezat dusuysunuz. bu arada canlar ben dúsüncemin 40 da 1 ini bile acklmadim daha size smdi bir ayetle karsilik vereyim diycem ama yok ayetide inkar edersiniz sizi dinden çkarmyim smdi
verdigim sdce bi örnekti kızlar sakin olun siz kapalilara onca laf sylerken iyi hoşda benim bi örnegimmi size cok geldi. tamam tamam et falan degilsiniz artk gevşeyin biraz
Bana terbiyesiz dedikten sonra cvp yazmamaya karar vermistim ama sormadan edemeyecegim sen carsafli bayanlarla diger bayanlari karsilastirarak hatta en dogru kapanma şekli bizim seklimizdir diye biraz kibire kaçmış olmuyor musun
Hani sen carsaflisinya ben kaç kez duydum biliyormusun erkeklerin benim gibi açık kadınlarla ilgili çokta fantazilerinin olmadığını. Onlar daha çok sizin gibileri gördüklerinde daha dikkatli bakarak muhtemelen çarşafın altına sadece iç çamaşırı giyiyorsunuz diye hayal kurarlarmis. Taptaze kıpkırmızı et parçası arkadaş Allah seni ıslah etsin inşallah
Siz sorduktan sonra merak edip bir bakayim, Aysenur Aslan hangi partidenmis dedim. Kendisinin hangi parti taraftari oldugunu 5 dakikada anlayamadim tabii, ama 5 dakikada onun Turkiyedeki AKP karsiti milyonlarca insandan biri oldugunu anladim. Simdi... AKPye oy atmayacak milyonlar, Aslan hanimin hangi partiden olduguna gore mi oy kullanacak? Biraz fazla ucuk olmadi mi simdi bu sorunuz?Ben gerçekten herkesin birbirine saygı duyduğuna burada yazılanlardan sonra inanamıyorum.Bence sadece saygı duyduğumuzu sanıyoruz. Çok ayrıntıya girmeden neden malum partiye yaptıklarından sonra oy verebiliyorsunuz diye soran ve bunu örnekle açıklayanlar olmuş. Bunun cevabı aslında hepimizin gözü önünde. Ben de burada ki yazılan düşüncelere göre hareket edersem şunu soramadan edemeyeceğim. Neden insanlar Ayşenur Aslan gibi zihniyeti kötü olan insanların bu parti de olduğununu bile bile hala oy verebiliyor ?
Ben bunu normalde sormam. Hatta kimseye sormaya hakkım yok. Nedeni ise insanların fikirlerine saygı duyan hiç kimse karşısındaki kişiye bunu soramaz. Çünkü herkesin değerleri,hassas noktaları ve inanç kavramları farklı. Misal, hırsızlık eminim ki herkesin kötü bildiği ve tasvip etmediği bir olay. Aynı zamanda aşağılanmak, saygı duyulmamak da eminim ki herkesin kötü bildiği ve tasvip etmediği bir olay. Kimi insanın hassas noktalarından biri hırsızlık ise kimi insanlarında hassas noktası aşağılanmak ve saygı görmemek. Mühim olan bunu bilip birbirimizi sorgulamamak ve yargılamamak. Kısaca saygı duymak benim düşüncelerimle budur.
Yok be canım böyle densizler yüzünden kimse dini inancını kaybetmez.Senin üslubun yanlış üslubun. Çürümüş et benzetmesi nedir allah aşkına? burda senin tartistigin bir çok arkadaş bu aciklamayi kinayanlar ayrıca.
Bir de cehennemden yanmaktan bahsetmissin ya. Ona da sadece rabbim karar verir bu konuda konuşup da günaha giriyorsun sen asıl.
Insanlara bu üslupla kinusursan senin yüzünden ateist olan çok olur söyleyeyim. Konuşurken kimin ummeti olduğunu unutma.
Yok be canım böyle densizler yüzünden kimse dini inancını kaybetmez.
Cennete bileti var böylelerinin :)Hakikaten densiz yaa. Tek kendisini cennetlik saniyor arkadaş. Neyse ki banlanmis.
Siz sorduktan sonra merak edip bir bakayim, Aysenur Aslan hangi partidenmis dedim. Kendisinin hangi parti taraftari oldugunu 5 dakikada anlayamadim tabii, ama 5 dakikada onun Turkiyedeki AKP karsiti milyonlarca insandan biri oldugunu anladim. Simdi... AKPye oy atmayacak milyonlar, Aslan hanimin hangi partiden olduguna gore mi oy kullanacak? Biraz fazla ucuk olmadi mi simdi bu sorunuz?Yoksa bir partinin genel baskani veya sozcusu de ben mi kaciriyorum?