- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
-
- Konu Sahibi matmazeldepresif
hahahahahaaahahaahahahkendini görebileceği en üst mertebe kıpkırmızı taze et olan biri için çok iddialı konuşuyosun.yer bak kasap amca seni.
Özrü kabahatinden beter derler ya hani...Kendini ve diğer kadınları tasvir etmek için kasaptaki ete benzetmesi mi,yoksa başı açık kadını kötü et kendini iyi et olarak betimleyip kendini üstün görmesi mi daha kötü bilemedim
kendimi üstun görmedim estagfurullah yok oyle bsey. yanls anlamis olmaniz kuvvetle muhtemel. alıngan birisiniz sanırım hemen bayat et cübbesini üstünuze giydiginize greBen kadınları et parçası olarak gören erkeklere kızardım da,kendini et parçası olarak gören kadınlar da varmış meğer
Seninki de hem suclu hem guclu durumu dun burada gun boyu herkes bizi savundu bastan sona okumadin galibaverdigim sdce bi örnekti kızlar sakin olun siz kapalilara onca laf sylerken iyi hoşda benim bi örnegimmi size cok geldi. tamam tamam et falan degilsiniz artk gevşeyin biraz
Kapalılara kimse birşey söylemiyor ki.verdigim sdce bi örnekti kızlar sakin olun siz kapalilara onca laf sylerken iyi hoşda benim bi örnegimmi size cok geldi. tamam tamam et falan degilsiniz artk gevşeyin biraz
Yazdıklarınızdan öyle anlaşılıyor,benim suçum yok,kendinizi daha iyi ifade etmeyi öğrenmeniz gerekir o haldekendimi üstun görmedim estagfurullah yok oyle bsey. yanls anlamis olmaniz kuvvetle muhtemel. alıngan birisiniz sanırım hemen bayat et cübbesini üstünuze giydiginize gre
bende çarfalıyimm allahmaa binlerce şukur. ben o zaman köle oluyorum herlade allahim yarabbim asıl özgurluk şu demek arkaaşlar kişinin kendi iradesiyle nasil giyinecegine karar vermsidir. ben karisiyomuyum açık giyinen bi hanıma banane kardesim kendi yancak ahirette ben yanmycamki onun yerine he belki ben kapaliyimdir atyrum ama Allah c.c benim huyumu sevmez cennet giremem başka açık bir kadinin ahlakını cok sever namazı tamdir onu cennetine koyar. Allahın takdiri ilahisi .. basortumuze ne taktınız ama ya vallahi skıldım artk. bana görede çarsafliyim özgürüm bedenim sdce banaait bende bunu hissedyrum. siz bi kasaba gitseniz atyrum en öndeki gunse grmus eskimis etimi alirsiniz yksa arkaada gizli kalmiş kıpkirmizi parlayan etimi alrsiniz bi düsünuñ derim ben
kendimi ifadede sorun yasadgmi dusunmuyorum. anlamak istedigi gbi anlayablr herkes . hayrli sabahlar bu aradaYazdıklarınızdan öyle anlaşılıyor,benim suçum yok,kendinizi daha iyi ifade etmeyi öğrenmeniz gerekir o halde
Bi düşünemedim.
terbiyesizligin luzumu yok canm. hadi hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiOkumadigin belli zaten boyle sazan gibi atlar duvara toslarsin canim bu gidisle bu konu kapanir
Al bi Fatih Urek vak'a si daha. Tarzi bozuk tarzi yanlis deyince ben kabahatli oluyorum iste.. ne o hadi hadi sokak agzi ya..
neyi dsunemediniz