Ayşenur Aslan: Başını Örten Kadın Özgürlüğünden Vazgeçmiş Demektir

başı kapalıları öcü gibi gören insanlarla başı açık insanları eskimiş ete benzemek aynı zihniyettir.face de bir caps görmüştüm ambalajı açılmışstüne sinek konmuş bir topitop başı açık bayana ambalajı açılmamış topitop başıkapalı bir bayana benzetiliyordu bunu paylaşanda bir bayan.güya dış tehlikelerden korunuyormuş kapalı olmakla

Özrü kabahatinden beter derler ya hani...Kendini ve diğer kadınları tasvir etmek için kasaptaki ete benzetmesi mi,yoksa başı açık kadını kötü et kendini iyi et olarak betimleyip kendini üstün görmesi mi daha kötü bilemedim

kendini görebileceği en üst mertebe kıpkırmızı taze et olan biri için çok iddialı konuşuyosun.yer bak kasap amca seni.
hahahahahaaahahaahahah kızlar ben sizi kırcak yada kızdırcak bsey sylemedim ki açıklar gunes goren et kapalilar taze et demedim ki. üstunuze alinacaginiz varmis aşkolsun benm dedigim sey kalplerin diri ve taze kalmasiydi ama gece gece yanlis anlasildiysam kendimi yabls ifade ettysem kusura bakmayiniz

insanlarin açk laflarini arayip onlara saldirmak ne kadarda zevkli dimi

Ben kadınları et parçası olarak gören erkeklere kızardım da,kendini et parçası olarak gören kadınlar da varmış meğer
kendimi üstun görmedim estagfurullah yok oyle bsey. yanls anlamis olmaniz kuvvetle muhtemel. alıngan birisiniz sanırım hemen bayat et cübbesini üstünuze giydiginize gre

verdigim sdce bi örnekti kızlar sakin olun siz kapalilara onca laf sylerken iyi hoşda benim bi örnegimmi size cok geldi. tamam tamam et falan degilsiniz artk gevşeyin biraz
Kapalılara kimse birşey söylemiyor ki.
Aksine sizleri de bizden farklı görmedik savunduk.
Ama bayat et olduk sayenizde teşekkürler...

kendimi üstun görmedim estagfurullah yok oyle bsey. yanls anlamis olmaniz kuvvetle muhtemel. alıngan birisiniz sanırım hemen bayat et cübbesini üstünuze giydiginize gre
Yazdıklarınızdan öyle anlaşılıyor,benim suçum yok,kendinizi daha iyi ifade etmeyi öğrenmeniz gerekir o halde

Bi düşünemedim.

Al bi Fatih Urek vak'a si daha. Tarzi bozuk tarzi yanlis deyince ben kabahatli oluyorum iste.. ne o hadi hadi sokak agzi ya..

bide işinize gelince özgürlugu savunuyosunuz . 2 dakka knustum kısıtlamaya calsysunuz konusma özgurlugumu. aayyy dediklerinizle tezat dusuysunuz. bu arada canlar ben dúsüncemin 40 da 1 ini bile acklmadim daha size smdi bir ayetle karsilik vereyim diycem ama yok ayetide inkar edersiniz sizi dinden çkarmyim smdi

neyi dsunemediniz

Bi düşünün demişsin de onu düşünemedim. Başım açık şu ayşenur denen kadının söylediği laftan tiksindim. Siz başı açıklara istediğinizi söyleyin. Ben yine örtünüze laf ettirmem. Sizin gibi kısasa kısas yapmam.

Kendine de et parçası gibi bir benzetmeyi yakıştırma. Benden tavsiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…