-
- Konu Sahibi matmazeldepresif
neyse kardeşim ben kimseyi hedef göstermedim öyle ortaya söyledim akp yla ilgisi yokO kadar alıngansınız ki. AKP taraftarlığınız da alınganlıktan. Arkadasım arkadaş Dövme yaptırana karışan yok demiş ben de kendi seçtiği kişinin dövmeye getirdiği eleştiriyi söyledim. Sen bunun neresinden alındın da linç dedin hayretten ölüyorum şuan.
Kişisel anlamda ben de özgür olduğumu hissediyorum Saraylım.Ben ozgurum.. Zaten bu dunyada mutlu olmak icin bir saglikli olmaya, bir ozgur olmaya, bir de huzurlu ortamda olmaya gerek var, gerisi hikaye.
Ah hayır uf cryptic olamaz!!!toplumsal kesinlikle
Ama linç ediyorsunuz diyerek itham ediyorsun lafın gerisi gelmiyor???neyse kardeşim ben kimseyi hedef göstermedim öyle ortaya söyledim akp yla ilgisi yok
biliyorum ben kimseyi savunmuyorum sadece yaşından dolayı tayyip yerine tayyip bey denilebilir bence kesinlikle akp yle alakası yok yine yanlış anlayanlar olur diye belirtmek istedimJFK,Kennedy nin kısaltılmışıdır. ve evet amerikalılar ona adıyla bile değil adı ve soyadının baş harfleriyle hitap ederler
tamam kardeşim geri alıyorumAma linç ediyorsunuz diyerek itham ediyorsun lafın gerisi gelmiyor???
Dayanamayıp birşeyler yazacaktım ki Kazen söylemek istediklerimi yazmış,ağzına sağlık...Mesaj alınmış olacakki konu tayyip beye dönmüş neyseki
Ol dedi diye oleceklermi? Isi siyasete cevirmem ben. Basortumle rahatca sokakta gezmem benim ozgur oldigim anlamina gelir. iyi gecelerÖzgür mü Dövme yaptıran?Tayyip sildir onu demiyor muydu sporcuya. :)))
Iyi geceler canım tatlı rüyalar.Ol dedi diye oleceklermi? Isi siyasete cevirmem ben. Basortumle rahatca sokakta gezmem benim ozgur oldigim anlamina gelir. iyi geceler
Canım aslolan kadınların kapanması erkeklerin mahremi Göbek deliğinden diz kapağına kadar ama dar giyinmemek onlar için de geçerli :) kadınların heryeri dikkat çekici erkeklerin bacağına bakıp of be amma da kıllı bacakmış mı diyecez ya da kollarına :) yok :) ama onlar kadınların el ve ayak bileklerinden bile etkilendikleri için sonuç Eşit şekilde kapanamıyoruz :)Amaaan konuşmamış tükürmüş yine bunlar. Gerçekten iki tarafın da şu baş örtüsü meselesini diline sakız etmesinden gına geldi.
Ama bir şey benim dikkatimi çok çekiyor bu konuda. Yazın sıcağında kadın başını örtmüş, pardösü giyinmiş ayağına eline kadar örtünmüş, yanında eşi şortla tişörtle geziyor. Bu haksızlık değil mi sizce de? Erkekler için ne gibi örtünme kuralları var islam dininde bilmiyorum ama o adamın da pantolon ve uzun kollu bir gömlek falan giyinmesi gerekmez mi?