bu renk nedir ark.lar bilen varmı ya? :44: karamel değl,tam bakır da değl çok hoş ve bu kadına da çk yakışıyr çk beğeniyorm özellkle en sonki "su gibi gel" klibinde çok hoşuma gittiii
çok değişik bakırlık yoğun ama tam bakır da değil benm de tenim bu kadınınki gibi gözler flan da kahve yakışır sanırm ama çok makyaj isteyen bi renk tabii bide önümüz yaz şmdi bide zor olur ama genede merak ediyo insan
çok değişik bakırlık yoğun ama tam bakır da değil benm de tenim bu kadınınki gibi gözler flan da kahve yakışır sanırm ama çok makyaj isteyen bi renk tabii bide önümüz yaz şmdi bide zor olur ama genede merak ediyo insan
Bu renk bildiğiniz yoğun bakır kızlar.Ben boyadım birkaç ay.Ama sonra sıkıldım.Daha dün kuaföre gidip bakırdan kurtuldum ve küllü bir renge boyattım.Ayrıca klipte o kadar parlak olduğuna bakmayın.Ayşe Özyılmazeli magazinde doğal haliyle gördüm o kadar da yakışmamış.Tabi bu benim fikrim.Ama boyası kesinlikle yoğun bakır.Kaşları da unutmayın.
haklısın çok da açık tenli bir kadın değl hatta esmer bile sayılabilir,bu renk makyajsız kötü duruyodur onda büyük ihtimalle zaten hep makyaj ister de genel olarak hani kliplerde,fotolarda flan dikkat çekici,hoş
ya bende çok beğendim bu saç rengini ilk defa boyatcam acaba hemen diplerden koyu renk çıkar mı nasıl durur? beğenmezsem tekrar kahverengiye dönebilir miyim kii