ayrıntılı ultrasyon

buseltn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
542
152
32
Kızlar ayrıntılı ultrasyonu yaptırmayan varmı aranızda? Çok kararsız kaldımda

canım bence kesinlikle yaptırmalısın benim arkadaşım da yaptırmak istemiyordu ısrar ettim ısrarımla yaptırdı bebeğinin ciğerinde kist göründe fazlasıyla hemde
doğunca gayet sağlıklı bi bebekti şuan 10 aylık hala sağlıklı ama ameliyat olacak ocak ayında
demem o ki tatlım eğer ayrıntılı ultrasona girmeseydi bebeğinin rahatsızlığını öğrenmeseydi hiç bişeyi yokmuş gibi hayatına devam edecekti
allah korusun bebeğinin organları yer değiştirip rahatsızlanınca gerçekle karşılacaktı ve işler daha zor olacaktı
şansı o ki anne karnında bebeğinin problemini anlayıp ona göre tedavi olacak ikili üçlü testlerden yana değilim ama bunu ihmal etmemelisin

Bende kesin yaptırıcam. İstanbul daysanız Prof dr. Atıl Yüksel i öneririm. Çoook iyiymiş. Bende ondan randevu aldım. Kasımda aldım 12 ocak a anca randevu verdiler. Sansa tam 21. Haftama denk geldi.

Yaptırmalısın bence ona göre tedbir alınır, bu ikili test gibi birey değil bence seçme şansı olmamalı herkes yaptırmalı.
Sonuçta sağlıklı olması için elimizden geleni yapabiliriz, ama ikili veya üçlü test sonuçlarına bi değişiklik yapamayız Allah'tan deriz.
İnşallah herkesin bebişi sağlıklı olur :KK25::KK25:

Yaptirmalisin.ben de ayrıntılı ultrasonda bebekte bagirsak tıkanıklığı olduğunu öğrendim.doğumdan sonra müdahale edilecek ama ogrenmemis olsaydık doğumdan sonra ve olduğunu anlayana kadar durum daha da kotulesebilirdi.Simdi cocuk cerrahi da girecek doğuma.erkenden onlemimizi aldık.Rabbim bununla geçmiş etsin insallah

Bende kesin yaptırıcam. İstanbul daysanız Prof dr. Atıl Yüksel i öneririm. Çoook iyiymiş. Bende ondan randevu aldım. Kasımda aldım 12 ocak a anca randevu verdiler. Sansa tam 21. Haftama denk geldi.
Kesinlikle Prof. Dr. Atıl Yüksele yaptırmalısınız istanbuldsysanız. Ben de o hocaya yaptırdım gayet güzel ilgileniyor ve çok da güleryüzlü biri...

üc
ücreti ne kadar peki ? ve tam olarak yeri nerde

Ya lutfen ama lutfen bana kizmayin kendini beğenmişlik olarak gormeyin ama nolur ultrason a ultrasyon yazmaktan vazgeçin bikac yerde daha gördüm kendimden suphe ettim acaba baska birseyden mi bahsediliyor diye :KK22:
Tekrar kusura bakmayin konuya alakasız yerden daldim. Hepsi türkçe ogretmenimin yüzünden :KK31:

özel degilse neden kararsız kaldigini sorabilir miyim? yani cocugunun tum organlarina bakilip sagligiyla ilgili detayli bilgi verilen bi taramaya neden girme konusunda kararsiz kalinir?
özel hastaneler uçuk ücretler istiyorlar devletten zaten randevu almak mümkün değil nerdeyse ayrıca %100de doğruluk payı olmadığını yaşayan birçok kişiden duyunca pek yaptırmak gelmiyo içimden onun yerine doğduğunda kontrole sokmayı düşünüyorum ki böyle yapan arkadaşlarımda öyle öneriyolarlar

yaptırdım, ve bence yaptırmalısın. her şeyine ayrıntılı bir şekilde bakılıyor.ve bebeğini bu kadar net bu kadar güzel görme şansı veriliyor.

X