Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bence kesinlikle yaptırmalısın benim arkadaşım da yaptırmak istemiyordu ısrar ettim ısrarımla yaptırdı bebeğinin ciğerinde kist göründe fazlasıyla hemdeKızlar ayrıntılı ultrasyonu yaptırmayan varmı aranızda? Çok kararsız kaldımda
Kızlar ayrıntılı ultrasyonu yaptırmayan varmı aranızda? Çok kararsız kaldımda
Kesinlikle Prof. Dr. Atıl Yüksele yaptırmalısınız istanbuldsysanız. Ben de o hocaya yaptırdım gayet güzel ilgileniyor ve çok da güleryüzlü biri...Bende kesin yaptırıcam. İstanbul daysanız Prof dr. Atıl Yüksel i öneririm. Çoook iyiymiş. Bende ondan randevu aldım. Kasımda aldım 12 ocak a anca randevu verdiler. Sansa tam 21. Haftama denk geldi.
Yaptırdım kuZum. Kesnlikle yaptırmalısın. Allah korusun bişey varsa hemen görüyorlarKızlar ayrıntılı ultrasyonu yaptırmayan varmı aranızda? Çok kararsız kaldımda
ücreti ne kadar peki ? ve tam olarak yeri nerdeBende kesin yaptırıcam. İstanbul daysanız Prof dr. Atıl Yüksel i öneririm. Çoook iyiymiş. Bende ondan randevu aldım. Kasımda aldım 12 ocak a anca randevu verdiler. Sansa tam 21. Haftama denk geldi.
üc
ücreti ne kadar peki ? ve tam olarak yeri nerde
teşekkür ederim :)Şişli de , suanda muayene ücreti 800 lira diye biliyorum.
özel hastaneler uçuk ücretler istiyorlar devletten zaten randevu almak mümkün değil nerdeyse ayrıca %100de doğruluk payı olmadığını yaşayan birçok kişiden duyunca pek yaptırmak gelmiyo içimden onun yerine doğduğunda kontrole sokmayı düşünüyorum ki böyle yapan arkadaşlarımda öyle öneriyolarlarözel degilse neden kararsız kaldigini sorabilir miyim? yani cocugunun tum organlarina bakilip sagligiyla ilgili detayli bilgi verilen bi taramaya neden girme konusunda kararsiz kalinir?