- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
Kızlar 22 haftalık hamileyim. 2li testim iyi çıktığı için doktor 3lü ve 4lüye gerek yok kafanı karıştırma ama zamanı gelince ayrıntılıya gir demişti. Ayrıntılı ultrasonumu kendi dr değil beni yönlendirdiği bir perinolotologda çektirdim. Dün gittim kurcaladı kurcaladı. Aynen şunları söyledi: Bebekte 3 problem var 1. Burun kemiği küçük, 2.si kalbinde minicik delik var 3.sü böbreğinde genişleme var bunlar bir araya geldiğinde yüzde 10 ihtimalle down sendromuna yol açar bence siz amniyosentez nifti ya da genetik test yaptırım dedi. Ardından da burun yapısal olabilir aileden akrabadan birinin burnudur. Kalbi zaten doğuma kdr kapanır böbrekte aynı şekilde geçer dedi ve kalple böbrek her bebekte olur dedi. İçim rahat değil. Ultrasondaki bebeğimin yüzü aynı ben burnu aynı ben. Kalple böbrek de çoğu bebekte olan şeyler. Dünden beri ağlıyorum.
Amniyosentez yaptırmam. Genetik nifti test yaptırdım sonuç ne çıkarsa bebek benim bebeğim 22 haftalık hamileyim. Aynı şeyleri yaşayanlar var mı lütfen yardım edin.
Amniyosentez yaptırmam. Genetik nifti test yaptırdım sonuç ne çıkarsa bebek benim bebeğim 22 haftalık hamileyim. Aynı şeyleri yaşayanlar var mı lütfen yardım edin.