- 21 Ekim 2019
- 282
- 141
- 53
- 29
- Konu Sahibi Gzdangy130
28. Haftada ayrıntılı ultrasona giren var mı ? Direk özele gitsem alırlar mı nasıl oluyor bilgisi olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastaneyi arayıp detaylı ultrason yapıp yapmadıklarını sormanız lazım yapıyorlarsa da randevu almalısınız her hastane yapmıyor çünkü tam olarak kaçıncı haftada gittiğimi pek hatırlayamıyorum ama 5, 6 aylık falandım sanırım bide yüksek bi ücreti var bilginiz olsun istedim sağlıkla kucağınıza alın inşallah28. Haftada ayrıntılı ultrasona giren var mı ? Direk özele gitsem alırlar mı nasıl oluyor bilgisi olan var mı
Devlette sıra hiç bir şekilde yok özelde para bulmak öyle kolay olmadı ondan geciktim biliyorum ama yapmazlar mı gitsem20-24 hafta arası yapılıyor detaylı.
Siz neden geç kaldınız ?
Ozel hastanede radyoloji bolumunden yaptirabilirsiniz28. Haftada ayrıntılı ultrasona giren var mı ? Direk özele gitsem alırlar mı nasıl oluyor bilgisi olan var mı
Doktorunuza sormalısınız bu durumdaDevlette sıra hiç bir şekilde yok özelde para bulmak öyle kolay olmadı ondan geciktim biliyorum ama yapmazlar mı gitsem![]()
Ben 21. Hafta gittim , bidahaki ayrıntılı ultrasonu 28. Haftaya verdi plesentama bakıcak, ama sizin için aynı durum söz konusu olurmu bilemedim bencede doktorunuzla görüşün en iyisi28. Haftada ayrıntılı ultrasona giren var mı ? Direk özele gitsem alırlar mı nasıl oluyor bilgisi olan var mı
EvetDetaylı ultrasona gittiniz mi?
Nasıl geçti muayeneniz?
Sol böbreğinde biraz genişleme var ama önemli bişey değil doğuma kadar geçer dedi. Onun haricinde bir sorun yok çok şükürNasıl geçti muayeneniz?
Amin çok sağolunÇok şükür çok sevindim sizin adınıza sağlıcakla alın kucağınıza insallah