Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Ultrason Ankara Gülhiz KARATAŞ
- Konu Sahibi snakr1515
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ayrıntılı ultrason ankara
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Eylül 2015
- 22
- 4
- 1
- 33
- 9 Eylül 2015
- 22
- 4
- 1
- 33
gülhiz hanım özel hastanede çalışıyorken gitmiştim 350 TL ödemiştim hastaneye hemde eski bir cihazdı hastanedeki. şimdi çukurambar da özel muayenehanesinde bakıyor arkadaşımı götürdüm. hem cihazı güzel renkli hemde yeni. eski bir hastası olarak arkadaşımı götürdüğüm için 200 TL aldı gerçekten çok uygun fiyat.
Ben de bugün Gülhiz Hanım'a ayrıntılı ultrasona gittim. Çok ilgili, kibar, güleryüzlü bir doktor. Bebeğimizle ilgili tüm bilgileri detaylı bir şekilde verdi. Güzel de bir dosya hazırladı cd, fotoğraflar ve rapordan oluşan... Herkese tavsiye ederim. Ücret ise nakit 200, kredi kartı 220 TL. Bence piyasaya göre makul.
Arkadaşlar çok acil tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ayrıntılı Ultrason için doktorumun tavsiye ettiği Dr. Gülhiz KARATAŞ' a gideniniz var mı ? Özel muayenehanesini aradım ücret olarak 200 TL alıyormuş.
2 kızımla kendisine muayaneye gelen üçlü taramada NTD riski 1/6 olan aileyiz.
Gülhiz hanım çocuğumun kafatasinda açıklık olduğunu beyin zarinin dışında oldugunu söyleyip mikrosefaliden de süphelendigini belirttigi bir rapor yazmıştı bize.
Ne mi oldu?
Ben üzüntüden erken doğum yaptım.
Söylediklerini düşündükçe yemeden icmeden kesildim ve 3 gün içinde 3/4 kilo birden zayifladim. Ateşlendim. Bir hafta içinde de suyum geldi ve 28 haftalik 910gr bir kizim oldu.
Bizi yönlendirdigi prof dra gitmedik. Zekai Tahir Burak devlet hastanesine gittik. Oradaki bir çok doktor doçent dikkatlice incelediler ve bebeğin kafatasinda açıklık olmadığını söylediler. Bunu tamamiyla teyid ettiklerinde ben stresten harabolmuştum ve artık sevinebilmem için çok geçti.
Ben sahsen bebeğimi Gülhiz hanım ın bizi çok üzen ve korkutan o yanlış (ya da kasıtlı) teşhisi yüzünden erken doğurdugumu düsünüyorum.
Bununla ilgili hukuki bir süreç başlatmayı düşünmüyorum sadece ama sadece ona hakkımı helal etmiyorum. Benim yavrum sapasağlam iken Özgür Derene hasta göndermek için ziyan edildi. Allaha havale ediyorum. Ne kendi ne de o minik yavrumun hakkini helal etmiyorum. Bilsin istedim sadece...
2 kızımla kendisine muayaneye gelen üçlü taramada NTD riski 1/6 olan aileyiz.
Gülhiz hanım çocuğumun kafatasinda açıklık olduğunu beyin zarinin dışında oldugunu söyleyip mikrosefaliden de süphelendigini belirttigi bir rapor yazmıştı bize.
Ne mi oldu?
Söylediklerini düşündükçe yemeden icmeden kesildim ve 3 gün içinde 3/4 kilo birden zayifladim. Ateşlendim. Bir hafta içinde de suyum geldi ve 28 haftalik 910gr bir kizim oldu.
Bizi yönlendirdigi prof dra gitmedik. Zekai Tahir Burak devlet hastanesine gittik. Oradaki bir çok doktor doçent dikkatlice incelediler ve bebeğin kafatasinda açıklık olmadığını söylediler. Bunu tamamiyla teyid ettiklerinde ben stresten harabolmuştum ve artık sevinebilmem için çok geçti.
Ben sahsen bebeğimi Gülhiz hanım ın bizi çok üzen ve korkutan o yanlış (ya da kasıtlı) teşhisi yüzünden erken doğurdugumu düsünüyorum.
Bununla ilgili hukuki bir süreç başlatmayı düşünmüyorum sadece ama sadece ona hakkımı helal etmiyorum. Benim yavrum sapasağlam iken Özgür Derene hasta göndermek için ziyan edildi. Allaha havale ediyorum. Ne kendi ne de o minik yavrumun hakkini helal etmiyorum. Bilsin istedim sadece...
Ne mi oldu?
- 30 Mart 2020
- 7.880
- 15.720
- 198
fbtl Bu yorumu görünce kafam karıştı2 kızımla kendisine muayaneye gelen üçlü taramada NTD riski 1/6 olan aileyiz.
Ne mi oldu?
- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 34
Çok şaşırdım ama bir doktora yönlendirmis. Süreç hakkında bilgim yok ne desem boş ama için rahat etmezse diğer doktora git derim.fbtl Bu yorumu görünce kafam karıştı