M mambia Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2015 5.023 2.154 34 10 Eylül 2015 Konu Sahibi ilknurcelik #41 nesli_ankara06 .!.: anladım canım çok sağol :) Genişletmek için tıkla... Tetanoz aşısı yaptırdı n mı cnm
nesli_ankara06 .!.: anladım canım çok sağol :) Genişletmek için tıkla... Tetanoz aşısı yaptırdı n mı cnm
nesli_ankara06 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2015 2.186 2.573 10 Eylül 2015 Konu Sahibi ilknurcelik #42 mambia .!.: Tetanoz aşısı yaptırdı n mı cnm Genişletmek için tıkla... canım haftaya olacam onu da doktoruma sormadım da bir sıkıntı olur mu bilmiyorum benim kanamam olmuştu 14. haftada doktoru arayıp soracam inşallah
mambia .!.: Tetanoz aşısı yaptırdı n mı cnm Genişletmek için tıkla... canım haftaya olacam onu da doktoruma sormadım da bir sıkıntı olur mu bilmiyorum benim kanamam olmuştu 14. haftada doktoru arayıp soracam inşallah
M mambia Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2015 5.023 2.154 34 10 Eylül 2015 Konu Sahibi ilknurcelik #43 nesli_ankara06 .!.: canım haftaya olacam onu da doktoruma sormadım da bir sıkıntı olur mu bilmiyorum benim kanamam olmuştu 14. haftada doktoru arayıp soracam inşallah Genişletmek için tıkla... Sor cnm bnde yatın soracam
nesli_ankara06 .!.: canım haftaya olacam onu da doktoruma sormadım da bir sıkıntı olur mu bilmiyorum benim kanamam olmuştu 14. haftada doktoru arayıp soracam inşallah Genişletmek için tıkla... Sor cnm bnde yatın soracam
nesli_ankara06 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2015 2.186 2.573 10 Eylül 2015 Konu Sahibi ilknurcelik #44 mambia .!.: Sor cnm bnde yatın soracam Genişletmek için tıkla... öyle canım soracam inşallah aşının yan etkisi yoktur benim çok hassas bir vücudum var umarım sıkıntı olmaz:)
mambia .!.: Sor cnm bnde yatın soracam Genişletmek için tıkla... öyle canım soracam inşallah aşının yan etkisi yoktur benim çok hassas bir vücudum var umarım sıkıntı olmaz:)
M mambia Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2015 5.023 2.154 34 10 Eylül 2015 Konu Sahibi ilknurcelik #45 nesli_ankara06 .!.: öyle canım soracam inşallah aşının yan etkisi yoktur benim çok hassas bir vücudum var umarım sıkıntı olmaz:) Genişletmek için tıkla... İnşallah olmaz canım
nesli_ankara06 .!.: öyle canım soracam inşallah aşının yan etkisi yoktur benim çok hassas bir vücudum var umarım sıkıntı olmaz:) Genişletmek için tıkla... İnşallah olmaz canım