Ayrıntılı Ultrason (4 Boyutlu Ultrason)

Soyluyo tabikide. Hem d3 normalde de söylüyorlar sorsana doktoruna boyu nekadar kilosu ne kadar diye sormazsan unutabilir
Kac kere sordum.her gittigim doktora ama, o simdi belli olmaz dediler.. Sadece normal oldgnu solediler. Kullandiklari ultrason cihazi kilo olcumu yapmiyomus..

Kac kere sordum.her gittigim doktora ama, o simdi belli olmaz dediler.. Sadece normal oldgnu solediler. Kullandiklari ultrason cihazi kilo olcumu yapmiyomus..

Bilmiyorum canım zaten yüzde yüz doğru olcerler mi belli olmaz . Ben özel bir tip merkezine gidiyorum fiyatı da gayet uygun doktorum herseyi de gayet güzel açıklıyor ve söylüyor.

Bilmiyorum canım zaten yüzde yüz doğru olcerler mi belli olmaz . Ben özel bir tip merkezine gidiyorum fiyatı da gayet uygun doktorum herseyi de gayet güzel açıklıyor ve söylüyor.
Bende gidicem iste ozele , 4 boyutlu 150 tl.. Haftaya carsamba.. Soylerler heralde bu sefer.. Bakalim.

Bende gidicem iste ozele , 4 boyutlu ultrasona gircem. Orda soylerler heralde.

ben bu pazartesi gidip oğluşumu görücem Allahın izniyle ama hepiniz 26.haftada gitmişsiniz ben 23.haftamda gidiorum doktor verdi o tarihi erkenmi gidiyorum acaba doktorumuda sevmiyorum zaten beni yapılacak uzmana yönlendirdi yaklaşık 1.5 saat sürücek dedi her kısmı inceleyecekler ya

ben bu pazartesi gidip oğluşumu görücem Allahın izniyle ama hepiniz 26.haftada gitmişsiniz ben 23.haftamda gidiorum doktor verdi o tarihi erkenmi gidiyorum acaba doktorumuda sevmiyorum zaten beni yapılacak uzmana yönlendirdi yaklaşık 1.5 saat sürücek dedi her kısmı inceleyecekler ya

Çok uzunmuş maşAllah. Banada 23. haftada dedi doktorum bende o yüzden merak ettim demekki 23-26 haftalar arasında mı oluyor ne:KK51:o_O

evet canım bu tarihler arasında oluyor senle tarihlerimizde aynıymıs senin bebişin cinsiyeti ne:)

24. haftaya kadar yapılıyo normalde o da bebeği tam görebilmek için ondan sonra bebek hızla büyüdüğü için görmek biraz problem oluyo bütün halinde onun dışında doktorun ne zaman derse yaptırabilirsin bide geç kalmamak önemli çünkü bi problem varsa müdahale şansı olabiliyo hayırlı sonuçlar alırsın inşallah :anneadayı:

ben özelde yaptırmıştım, yaklaşık yarım saat sürüyor çok açıklayıcı ve faydalı bence, insan bebeği hakkında merak ettiği tüm şeyleri sorup öğrenebiliyor en önemlisi sağlığı hakkında tabiki.

merhaba arkadaşlar ben de haftaya ayrıntılı ultrasona girecem ben haftaya 20. haftada oluyorum burda 23 falan yazıyor kafam karıştı

X