- Konu Sahibi ilknurcelik
Hmm, normalde doktorlar solemiyolar boy ve kilosunu, 4 boyutluda soyluyo dimi?
Soyluyo tabikide. Hem d3 normalde de söylüyorlar sorsana doktoruna boyu nekadar kilosu ne kadar diye sormazsan unutabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm, normalde doktorlar solemiyolar boy ve kilosunu, 4 boyutluda soyluyo dimi?
Kac kere sordum.her gittigim doktora ama, o simdi belli olmaz dediler.. Sadece normal oldgnu solediler. Kullandiklari ultrason cihazi kilo olcumu yapmiyomus..Soyluyo tabikide. Hem d3 normalde de söylüyorlar sorsana doktoruna boyu nekadar kilosu ne kadar diye sormazsan unutabilir
Kac kere sordum.her gittigim doktora ama, o simdi belli olmaz dediler.. Sadece normal oldgnu solediler. Kullandiklari ultrason cihazi kilo olcumu yapmiyomus..
Bu kadar uzun sürmesinin bi sebebi var mı peki?
Bende gidicem iste ozele , 4 boyutlu 150 tl.. Haftaya carsamba.. Soylerler heralde bu sefer.. Bakalim.Bilmiyorum canım zaten yüzde yüz doğru olcerler mi belli olmaz . Ben özel bir tip merkezine gidiyorum fiyatı da gayet uygun doktorum herseyi de gayet güzel açıklıyor ve söylüyor.
down sendromu riski vardi harmony testinden once herseyine bakmak istedi dr birde kizim yuzunu gostermeyince baya ugrasmistik :))) ikincisinde de biraz daha az surdu
Bende gidicem iste ozele , 4 boyutlu ultrasona gircem. Orda soylerler heralde.Bilmiyorum canım zaten yüzde yüz doğru olcerler mi belli olmaz . Ben özel bir tip merkezine gidiyorum fiyatı da gayet uygun doktorum herseyi de gayet güzel açıklıyor ve söylüyor.
ben bu pazartesi gidip oğluşumu görücem Allahın izniyle ama hepiniz 26.haftada gitmişsiniz ben 23.haftamda gidiorum doktor verdi o tarihi erkenmi gidiyorum acaba doktorumuda sevmiyorum zaten beni yapılacak uzmana yönlendirdi yaklaşık 1.5 saat sürücek dedi her kısmı inceleyecekler ya
evet canım bu tarihler arasında oluyor senle tarihlerimizde aynıymıs senin bebişin cinsiyeti ne:)
4 boyutlu, 24 ve 28. Haftalar arasinda oluyomus.. Yani 6 ve 7. Aylar arasinda.Çok uzunmuş maşAllah. Banada 23. haftada dedi doktorum bende o yüzden merak ettim demekki 23-26 haftalar arasında mı oluyor ne
benimkide erkek:)Erkek
Sizin ne?
Alla alla doktor 23.haftada yazdı ama4 boyutlu, 24 ve 28. Haftalar arasinda oluyomus.. Yani 6 ve 7. Aylar arasinda.
Banada aradigim hastane soyledi.. Randevu icin aradim 24 ve 28 hafta arasinda oldugunu onun oncesine bakmadiklarini solediler. Bende 26 hafta oldugunu soyleyince olur dediler.Alla alla doktor 23.haftada yazdı ama
Cnm bn de yarın gidecem. 18 hafta ile 24 arasımerhaba arkadaşlar ben de haftaya ayrıntılı ultrasona girecem ben haftaya 20. haftada oluyorum burda 23 falan yazıyor kafam karıştı
anladım canım çok sağol :)Cnm bn de yarın gidecem. 18 hafta ile 24 arası