Doğuma Hazırlık Ayrıntılı (detaylı) ultrason nedir? Yaptıranlar Yardım Lütfen!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tlygny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
40
1
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

20+6 olduk ve doktorumuz üçlü test yapmayalım ayrıntılı ultrasonda da herşeyi görebileceğiz dedi bize. Aranızda ayrıntılı (detaylı) ultrason yaptıran ve bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum...

ben yaptırdım arkadaşım.1 saat falan sürüyor bebişin kendisini göstermesine ve uslu durmasına bağlı.bütün organları inceleniyor.fotoğrafları çekiliyor.biz ilk vesikalığımızı aldık:)normal ultrason gibi tek farkı daha uzun olması

ben yaptırdım arkadaşım.1 saat falan sürüyor bebişin kendisini göstermesine ve uslu durmasına bağlı.bütün organları inceleniyor.fotoğrafları çekiliyor.biz ilk vesikalığımızı aldık:)normal ultrason gibi tek farkı daha uzun olması

Biz gittik hafta sonu ama yaptırmaya gerek kalmadı doktorumuz organlarına baktı ve herhangi birşey görmedi şükürler olsunki... isterseniz yaptırabilirsiniz 3 boyutlu resimlerini almak için dedi. bizde gerek duymuyoruz. diğer ay şeker testimiz var sıra onda :D teşekkür ederim...

Back