ayrıntılı check up bilmecesi

coco_cambo

irem derici ağızlı kadın :)
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
2.460
2.493
448
selam hatunlar annem 51 yaşında her gun bı hastalıgı cıkıyo cok tedırgınım.ailemizde kanser belası genetiği var teyzelerımde falan..annem kızlarıma bakıyor ücret almıyor benden.bende ona ayrıntılı chech up yaptırıp bir nebze de olsa ona hayrım olsun ıstıyorum..o ıse tam tersi kötü bsy duymaktan korkuyor..gitmem diyor..ama ben bunu yaptırmakta kararlıyım

sizden ricam istanbulda gercekten iyi bakabilen ayrıntılı titiz bır check up hastane arıyorum..tecrubelerınızı yazarsanız sevınırım..

Ben gazıosmanpaşa medıcal park hastanesınde yaptırıyorum tavsıye ederim.

Cevap için geç mi oldu bilmiyorum ama Gebzede Anadolu Sağlık Merkezi (ASM) diğer adı John Hopkıns şiddetle tavsiye ederim
Annem meme kanseriydi kemoterapi ve radyoterapi aldı bu hastanede
Ablam eniştem 40 yaş üstü check up yaptırdılar çok çok memnun kaldılar

canım öncelikle çoook geçmişolsun çok iyi anlıyorum seni...
Ben İstanbul'da bilmiyorum ama Ankarada yaptırdım bu sene. tam kapsamlı bi programdı. Hatta kanser taramaları falan da vardı çok şükür bişey çıkmadı girmeden önce çok korkmuştum ... valla hem de 450 tl.ye yaptrdım ben. İLgilenirsen sana detaylıca açıklarım da canım. aklına gelebilcek her şeye baktılar çok kısa bi sürede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…