Merhaba kızlar. Ben 25+5 günlük gebeyim. Geçen muayenemde doktorum plesantamın rahim ağzında olduğunu hala yukarı çıkmadığını 25. haftamda ayrıntılı ultradona girip inceletmem gerektiğini söyleyip elime bi kağıt yazıp vermişti "4D usg" diye. Neden geç tarihte istedi bilmiyorum. Ben beylikduzu medilife hastanesine gidiyorum. Ama orada perinatoloji bölümü yokmuş. Ayrıntılı ultrasona perinatologlar mı bakar? Çünkü doktorum radyolojide yaptır demişti? Ayrıca 4D ultrasoda plesantam da rahatça incelenebilir mi? Büyükcekmece kolan hastanesinde yaptırıcam Altan beye. Daha önce bu doktora yaptırıp memnun kalan var mı? Bir de 300 tl dediler. Ben 250 diye biliyordum. Zamdan dolayı mı arttı acaba? Lütfen bilgilendirir misiniz kızlar?
Kızlar lütfen bilen varsa es geçmesin. Birşeyler yazsın.. Sizce doktorum bebekte anomali mi gördü de istedi bu 4D ultrasonu? Yoksa gerçekten plesantamı inceletmek için mi? Kafam çok bulanık. Sizlerden yardım ve fikir bekliyorum. Eğitim ve araştırma hastanesine randevu almaya kalksam bir ay sonrasına atar beni ama okadar vaktim yok haftam geçti zaten. Fiyat fark eder mi sizce? Yani elbette fiyat mühim değil.fakat aynı muayeneye neden daha az vermek varken 300 vereyim? Fakat özel bi muayene dedi kadın ssk karşılamıyor dedi.
Canımmm bende 25 haftalık iken 4D ultrason çektirdim Altan beyde bebeğinin herşeyi inceleniyor bütün iç organları vs. 4D ultrasonları perinatologlar çekiyor radyolojiler 2.düzey üsg çekiyorlar bi sorun olduğu için dememiştir doktorun içini ferah tut Altan bey çok iyi bi doktor yaklaşık bi yarım saat sürüyor 4D ultrason hem bebeğini renkli görüyorsun resim ve cd de veriyorlar bende 300 TL ye çektirmiştim canım çektirdikten sonra sonuç için bilgilendir olur mu sıkıntı yapma durduk yere kendine
Ah canım içime su serptin inanki.
Herkes dedi ki bana 300 tl alabilmesi için profösör olması lazım çok para vereceksin falan dediler. Bi de adam iyi çıkmazsa diye beni korluttular.
Nasİl içim bunalmıştı anlatamam. Ama sen memnun kaldıysan demekki adam gerçekten iyi bir doktor.
Tekrar teşekkür ederim. İnşallah hayırlì haberlerle dönerim..
Dışardan söyleyenlere takma yaa çok biliyolar sanki adam perinatolog sadece 4D ultrason çekiyor oda yarım saat sürüyor zaten bebeğin her yerine bakıyor parmaklarına kadar ölçüm yapılıyor canım benim farklı bi sorun vardı Avcılar medicanaya gidiyorum ben doktorum benı Altan beye yönlendirdi çok iyi bi doktor diye onda çektirdim işte 25 haftalıkken seninde plezentaya falan bakacaktır içini ferah tut Altan bey biraz soğuk bi adam ama işini güzel yapıyor nezman gideceksin sen randevu aldın mı ?
Evet canim dinlememek lazim herkesi..
Medicana'daki doktor bile Altan beye yönlendirmisse, demekki kaliteli bi doktor..
Ben de beylikdüzü Medilife a gidiyordum. Doktorum ya kolan yada kanuni s s hastanesi dedi.
Carsamba gunune alabildim randevu. Daha erkene yani pztesi veya salia cekebilirseler cekecekler.
Soyledim acil yaptirmam lazim diye. Sonuclari yazarim buradan..
İlgin icin cok tesekkur ederim.. Allah yavrularimiza saglik sihhat versin insallah..
Evet canim dinlememek lazim herkesi..
Medicana'daki doktor bile Altan beye yönlendirmisse, demekki kaliteli bi doktor..
Ben de beylikdüzü Medilife a gidiyordum. Doktorum ya kolan yada kanuni s s hastanesi dedi.
Carsamba gunune alabildim randevu. Daha erkene yani pztesi veya salia cekebilirseler cekecekler.
Soyledim acil yaptirmam lazim diye. Sonuclari yazarim buradan..
İlgin icin cok tesekkur ederim.. Allah yavrularimiza saglik sihhat versin insallah..
Merhaba ;
bende kolan hastanesine gidiyorum silivride. Şu anda 23. haftamdayım. 4boyutlu ayrıntılı ultrason için gittiğim doktor da büyükçekmece kolana yönlendirdi. fiyat banada 300tl dediler. Ama herşeyi inceliyormuş.
Ben 5 yaşında bir kızım var, ona cennette doğan hastanesine gitmiştim, orada da dışarıdan bir doktor akşam 'dan sonra gelip çekiyordu. Yine aynı doktor geliyormuş ve 220tl idi . Geçen hafta bende doğanda çektirdim.
Fakat makinaları arızalıymış, cd boş çıktı. Bu hafta tekrar doktor geldiğinde cdye çekecekler.
Birde kızımda renkli resim de vermişlerdi, şimdi gittiğimde ise sadece cd de renklileri görebilirsiniz, renksiz çıktıları resim olarak artık veriyoruz dediler. Yarım saat bakıyor, parmaklarına kadar, bacak boyuna kadar inceliyor.Kalp atışlarını, kalbin odacıklarına kadar. Ben daha uygun diye ve ailem orada oturuyor diye doğana gittim. İkinci olduğu için ve doğan hastanesi de iyi bir hastene olduğu için büyükçekmeceye gitmedim.
Büyükçekmecedeki renkli resmi çıktı olarak verebilir ama başka bir fark yok.
Bende ilk başta kanuni ssk da çekiyor diye orayada randevu almıştım, orayada gittim fakat bayan bir doktor hiç gerek yok , yoğunuz yapamayız dedi. 2lin normal , anormal durumlarda ancak yaptırabiliyoruz dedi yapmadı, çok da kalabalıktı o kadar bekledim ama döndüm geldim .Bilgin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?