Ayrılmayı düşünüyorum, peki ya sonrası ?

edit e cevap olarak: ara istiyorsa tabiki ver.
Kelepcemi bagliycan adamin koluna?
Donerse senindir.
Ama pekte umut baglama, buyuk ihtimal donmez.

En azindan senin senin ilişkin 5 senede böyle olmus. Benimki 1 senede bu hala geldi. mesaj atarım iki cevap sonra peki aşkım der kapatir konuşmayı. Aksam konuşuyoruz diyelim yorgunum iyi uykular sana. Seviyorum ama bu ilgisizligi sallamaması beni cok yoruyor. Ne yapmalıyım ben de bilmiyorum

Birlikte olduğunuzda kendinizi değersiz hissettiğiniz için karşı tarafa da onu yansıttığınızı düşünüyorum.( genel olarak) sen Geçmişine sahip çıkar başın dik durursan karşındaki de bunu yapar, duramayacaksan da hiç yapmamalısınız. En yakın arkadaşlarımdan en erken evlenen bakire değildi, ondan sonraki de , geçen ay ve haziranda evlenecek olanlarda öyle değil. Ve gerçekten hepsininde eşi saygın bir mesleği, güzel bir kalbi olan, arkadaşlarımın üzerine titreyen insanlar. Bu kızlar da her zaman evet yaşadım, bence çok normal, kendisi bilir diyen kızlardı. Yani birlikte olmuş olman senin değerini azaltmaz. Bak mesela ben şimdiye kadar birlikte olmadım kimseyle ama hala bekarım havada kapan olmadı :KK8:

kimler neler unutulmuyor ki bu hayatta kimler sevilmiyor sen bu kadar dert etme kendine. Bir erkeği hele ki bu durumda ki bir erkeği bu kadar büyütme gözünde tatlım sen onu büyüttükçe sen küçüleceksin zaman dediğimiz şey ona güvenmelisin ummadığımız şeyler yaşatabiliyor bize mucize gibi..:KK66:

En azindan senin senin ilişkin 5 senede böyle olmus. Benimki 1 senede bu hala geldi. mesaj atarım iki cevap sonra peki aşkım der kapatir konuşmayı. Aksam konuşuyoruz diyelim yorgunum iyi uykular sana. Seviyorum ama bu ilgisizligi sallamaması beni cok yoruyor. Ne yapmalıyım ben de bilmiyorum
Benimki ilgisiz değil ama ben cok bunaltıyorum suç bende

Birlikte olduğunuzda kendinizi değersiz hissettiğiniz için karşı tarafa da onu yansıttığınızı düşünüyorum.( genel olarak) sen Geçmişine sahip çıkar başın dik durursan karşındaki de bunu yapar, duramayacaksan da hiç yapmamalısınız. En yakın arkadaşlarımdan en erken evlenen bakire değildi, ondan sonraki de , geçen ay ve haziranda evlenecek olanlarda öyle değil. Ve gerçekten hepsininde eşi saygın bir mesleği, güzel bir kalbi olan, arkadaşlarımın üzerine titreyen insanlar. Bu kızlar da her zaman evet yaşadım, bence çok normal, kendisi bilir diyen kızlardı. Yani birlikte olmuş olman senin değerini azaltmaz. Bak mesela ben şimdiye kadar birlikte olmadım kimseyle ama hala bekarım havada kapan olmadı :KK8:
Allah karşımıza hayırlısını çıkarsın canım yaa :KK53:

Kızlar 5 yıllık bi ilişkim var. Çok severek başladık bu ilişkiye ama zamanla her aşk gibi bizde yavaş yavaş birbirimizden sıkılmaya başladık( Ben öyle hissediyorum. her kavgamızda sıkıldım bıktım gibi laflar kullandığı için) Dün son bomba patladı. Akşam 6 dan gece saat 11e kadar mesaj atmadı. Çok yakın bir erkek arkadaşıyla tangodan konuşup pcden online oyun oynuyorlarmış. Ben de bu arada aklından bile geçmiyorum ki mesaj atmıyor. En son aradım da anca uyandı uykusundan. Dalmışım dedi. İnanın benle bu kadar soluksuz konuşmuyor dünyayı bir kenara bırakıp sırf bana odaklanmıyor. Bu gece konuşalım dediğimde ne konuşcaz ki konuşacak konu yok dıyor düşünün. Her şeyi konuşup aşmışız gibi bişey düşünüyor heralde. Sonrada uyuyalım mı çok yorgunum der. Dün mesaj attı, olmayacak böyle zorluyorum zorluyorum ama ne zamana kadar bilmiyorum iyi geceler dedi gitti. Bunun o samimi olan arkadaşıda geçenlerde kız arkadaşından ayrılmış benimkine ''ben ciddi düşünmüyorum daha çok gencim yaşacayak çok seyim var'' falan demiş hatta '' senin tasprenses seni askerden gelene kadar bekler mi ?'' falan demiş benim sevgilimde ''bekler'' demiş. Aklını yıkıyor heralde. Bende uzunca mesaj attım buna sıkıldıysan zorla duruyorsan hiç durma falan. Herneyse tam ayrılmadık ama ayrılma arefesindeyiz. Sorun şu ki biz onunla cinsel ilişki yaşadık. (Pişman değilim çook sevdiğim için yaptım aşk gözümüzü kör etmiş anlaşılan, Ay niye yaptın pis kız günah işledin bilemem ne gibi aşağılayıcı laflar etmeyin lütfen, yarın bigün sizin başınıza yada yakınınızın başına gelmeyecek diye bişey yok.) Askerden öncede söz falan takmayı düşünüyorduk. Hala ben senden sıkılmadım seni çok seviyorum falan diyor sadece alttan al diyor. Bilmiyorum her kavgada sıkıldım diyen biri nasıl hala sevebilir ki? Biz ayrılırsak ne olacak? Ona bişey olmaz ama ben ilk kez onunla beraber oldum, İlerde ne olur ne biter benimle bu şekilde sevgili olmayı evlenmeyi kabul eden biri olur mu? Yada ömür boyu yanlız mı kalacağım? Onu çok seviyorum ama artık ikimizde yürütemiyoruz gibi geliyor. Benim durumumda olup ilerde evlenen falan var mı ? yada benim gibi ilişki yaşayıp yeni bi hayata başlayabilen var mı ? Ne olur bana bikaç fikir verin :KK43:

Güncelleme: Kızlar ara vermek istedi biraz uzak kalalım özleyelim anlayalım değerlimizi dedi. Ara vermeli miyim? Sanırım biraz tek kalmak iyi gelecek..
yaşlarınız kaç acaba?
canm saat 6 dan 11e kadar yazmasa ne olacak ki
benmde 6 senelik ilişkim var yeni nişanlandık ama gerekmedikçe saat başı arama ya da yazma olayı olmaz bizde ne gerek var
ayrıca erkekler için oyun denince dünya duruyor. benm nişanlımın öyle bir alışkanlığı yok şükür ama ev arkadaşları uyumadan oyun oynardı ve kız arkadaşlarıyla ciddi sorunlara yol açardı.oyun çok kötü bir bağımlılık bırak hevesii alsın sıkma sende bu kadar
sen onu sıktıkça o uzaklaşacak.
onunda seninle mi ilk ilişkisi??

yaşlarınız kaç acaba?
canm saat 6 dan 11e kadar yazmasa ne olacak ki
benmde 6 senelik ilişkim var yeni nişanlandık ama gerekmedikçe saat başı arama ya da yazma olayı olmaz bizde ne gerek var
ayrıca erkekler için oyun denince dünya duruyor. benm nişanlımın öyle bir alışkanlığı yok şükür ama ev arkadaşları uyumadan oyun oynardı ve kız arkadaşlarıyla ciddi sorunlara yol açardı.oyun çok kötü bir bağımlılık bırak hevesii alsın sıkma sende bu kadar
sen onu sıktıkça o uzaklaşacak.
onunda seninle mi ilk ilişkisi??
Bildiğim kadarıyla evet.. Benim onunla onunda benimle ilk ilişkimiz.. Şuan melek gibi davranıyor. Mesaj atmıyorum hiç sürekli o atıyor bikaç saat arayla ne yapıyorsun falan diyor. Güya ara verdik ama aşkım canım cicim seni seviyorum falan diyor tabii ben hiç üstüne düşmüyorum..

Anlamiyorum bu bilinci. Toplum beni delirtiyor. Eminim 5 senedir biriyle beraber oldgunu bilen coktur. Ee? Nasil oluyorda toplumumuzda sevgili olmak, disari cikmak, gorusmek, mesajlasmak normal karsilanirken, o yine ayni sevgililerin atesle barut durumunda oldugundan cinsellik yasamasi garip geliyor?? 5 sene biriyle cikmia bi kizin bakire olduguna inanamam ben. Bekaret ne demektir zaten? Eger kizlik zari hala duruyorsa, o zaman da aklimda canlanan senaryo "her halti yediler, bi tek onu yapmadilar" ki bence asil bu surtunerek, yok efendim arkadan falan yapmak asagilik bir hareket.

Ne yasadiysan yasadin. Duzgun bi adam bulursan tabii ki de seni anlayacaktir. Yasin kac?

Bildiğim kadarıyla evet.. Benim onunla onunda benimle ilk ilişkimiz.. Şuan melek gibi davranıyor. Mesaj atmıyorum hiç sürekli o atıyor bikaç saat arayla ne yapıyorsun falan diyor. Güya ara verdik ama aşkım canım cicim seni seviyorum falan diyor tabii ben hiç üstüne düşmüyorum..
çokta boş bırakma ama
yaşlarınız kaç??

Kızlar 4 yıllık bi ilişkim var. Çok severek başladık bu ilişkiye ama zamanla her aşk gibi bizde yavaş yavaş birbirimizden sıkılmaya başladık( Ben öyle hissediyorum. her kavgamızda sıkıldım bıktım gibi laflar kullandığı için) Dün son bomba patladı. Akşam 6 dan gece saat 11e kadar mesaj atmadı. Çok yakın bir erkek arkadaşıyla tangodan konuşup pcden online oyun oynuyorlarmış. Ben de bu arada aklından bile geçmiyorum ki mesaj atmıyor. En son aradım da anca uyandı uykusundan. Dalmışım dedi. İnanın benle bu kadar soluksuz konuşmuyor dünyayı bir kenara bırakıp sırf bana odaklanmıyor. Bu gece konuşalım dediğimde ne konuşcaz ki konuşacak konu yok dıyor düşünün. Her şeyi konuşup aşmışız gibi bişey düşünüyor heralde. Sonrada uyuyalım mı çok yorgunum der. Dün mesaj attı, olmayacak böyle zorluyorum zorluyorum ama ne zamana kadar bilmiyorum iyi geceler dedi gitti. Bunun o samimi olan arkadaşıda geçenlerde kız arkadaşından ayrılmış benimkine ''ben ciddi düşünmüyorum daha çok gencim yaşacayak çok seyim var'' falan demiş hatta '' senin tasprenses seni askerden gelene kadar bekler mi ?'' falan demiş benim sevgilimde ''bekler'' demiş. Aklını yıkıyor heralde. Bende uzunca mesaj attım buna sıkıldıysan zorla duruyorsan hiç durma falan. Herneyse tam ayrılmadık ama ayrılma arefesindeyiz. Sorun şu ki biz onunla cinsel ilişki yaşadık. (Pişman değilim çook sevdiğim için yaptım aşk gözümüzü kör etmiş anlaşılan, Ay niye yaptın pis kız günah işledin bilemem ne gibi aşağılayıcı laflar etmeyin lütfen, yarın bigün sizin başınıza yada yakınınızın başına gelmeyecek diye bişey yok.) Askerden öncede söz falan takmayı düşünüyorduk. Hala ben senden sıkılmadım seni çok seviyorum falan diyor sadece alttan al diyor. Bilmiyorum her kavgada sıkıldım diyen biri nasıl hala sevebilir ki? Biz ayrılırsak ne olacak? Ona bişey olmaz ama ben ilk kez onunla beraber oldum, İlerde ne olur ne biter benimle bu şekilde sevgili olmayı evlenmeyi kabul eden biri olur mu? Yada ömür boyu yanlız mı kalacağım? Onu çok seviyorum ama artık ikimizde yürütemiyoruz gibi geliyor. Benim durumumda olup ilerde evlenen falan var mı ? yada benim gibi ilişki yaşayıp yeni bi hayata başlayabilen var mı ? Ne olur bana bikaç fikir verin :KK43:

Güncelleme: Kızlar ara vermek istedi biraz uzak kalalım özleyelim anlayalım değerlimizi dedi. Ara vermeli miyim? Sanırım biraz tek kalmak iyi gelecek..
ara verelim aslında ayrılma hazırlığı yapalım demektir. sana keşke yapmasaydın diyemem olmuş bir kere ve malesef geri dönüşü yok. kaç yaşındasın bilmiyorum ama tanıdığım bir sürü insan var bakire olmadan evlenen üstelik adamlara söyleyen de var söylemeden evlenen de. eğer çok dert edeceksen git bi doktora çaresine baktır.
anladığım kadarıyla sende artık yürütmek istemiyorsun.

Bir kaç gün uzak duracağım dediğiniz gibi. Ben dayanamam senden uzak kalmaya diyor ama bakalım..
bikaç gün uzak kalmanın bir işe yarayacağını sanmıyorum. işin içinde cinsellik varsa erkek elbet özler bi zaman sonra. sana değer vermediğini düşünüyorsan yürütmek zorunda değilsin.bunu en iyi sen anlarsın.

X