Merhaba 3 yıllık bir birlikteliğim var çoğu zamanı beraber geçiyoruz sevdiğini düşünüyorum aslında bunun sevgimi saplantımı olduğundan emin de değilim çünkü bana hiç güvenmiyor sürekli suçlayıcı konuşuyor benim kız kardeşimin erkek arkadaşına bile asılcağmı düşünüyor bana hiç saygısı yok geçmişimi sürekli yüzüme vuruyor kim bilir geçmişinde ne haltlar yedin,kim bilir seni tanıyanlar hakkımda neler diyordur falan snki ben fahişeymişim gibi.bazen ben kapalı biriyle evlencem böle kimsenin geçmişini düşünmek istemiyorum diyor yeri geliyor tartışınca senden bana karı olmaz diyor hakaret ediyor sonra aradan 10 dk geçiyor barışlaım seni çok seviyorum ksıkanıyorum senden başkasını sevemem ben sende böyle seven bulamazsın evlenicez biz diyor ilişkinin başından böyle böyleyiz kendi arkadaşından bile hoşlandığımı düşündü ayrılmayı çok düşündüm ama hep affetmek için bahane buldum ama artık görebiliyorum çoğu şeyi kesinlikle bitirmeli miyimdüzelme imkanı var mı ?
Psikolojik rahatsızlığı olabilir sevgilinin. Ciddiyim. Ben olsam katlanamazdım herhalde ama yine de ne kadar sevdiğine bağlı. Evlendikten sonra daha beterde olabilir. Bu arada geçmişinde neler anlattın ki böyle konuşma hakkı buluyor sende?
Merhaba 3 yıllık bir birlikteliğim var çoğu zamanı beraber geçiyoruz sevdiğini düşünüyorum aslında bunun sevgimi saplantımı olduğundan emin de değilim çünkü bana hiç güvenmiyor sürekli suçlayıcı konuşuyor benim kız kardeşimin erkek arkadaşına bile asılcağmı düşünüyor bana hiç saygısı yok geçmişimi sürekli yüzüme vuruyor kim bilir geçmişinde ne haltlar yedin,kim bilir seni tanıyanlar hakkımda neler diyordur falan snki ben fahişeymişim gibi.bazen ben kapalı biriyle evlencem böle kimsenin geçmişini düşünmek istemiyorum diyor yeri geliyor tartışınca senden bana karı olmaz diyor hakaret ediyor sonra aradan 10 dk geçiyor barışlaım seni çok seviyorum ksıkanıyorum senden başkasını sevemem ben sende böyle seven bulamazsın evlenicez biz diyor ilişkinin başından böyle böyleyiz kendi arkadaşından bile hoşlandığımı düşündü ayrılmayı çok düşündüm ama hep affetmek için bahane buldum ama artık görebiliyorum çoğu şeyi kesinlikle bitirmeli miyimdüzelme imkanı var mı ?
canm öncelile nasıl hala birliktesin bu kişinin kesin sorunlrı bvar eger evlenirsen bir ömür bu adamla geçmez bitir gitsin hiç kimse senden değerli değil
Birşey anlatmadım daha önceki ilişkilerimde isimlerini bile bilmez uygun bulmadım anlatmayı ama başlarda beni eski sevgilisiyle bile kıyaslardı bana aşırı bi güvensizliği var gözün dışarda senin diyor show yapmak dikkat çekmek milletin sana bakması hoşuna gidiyor diyor
ayrıl gitsin, ruh hastası....iki gun aglarsın ucuncu gun bişeyin kalmaz..
Kendisi psikopat galiba her açık kızın geçmişinde hep tek gecelik ilişkiler oluyor hayatlarına en az 10 tane erkeğin girdiğini filan sanıyor galiba sevgiliniz. Bir de çok güldüm ya kapalı kızların geçmişi olmuyormuş ona göre kafası rahat olacakmış. Mantığa gel.
yani işte hesap edin böyle bir düz mantık böyle bir bencillik ben hala çözebilmiş değilim neyin peşinde olduğunu
Sanırım yaşı küçük, daha oturmamış bi ilişkinin tartışması bunlar çünkü. İnsan zaman geçtikçe büyüyor ve sevdiğine güveniyor tabiki karşılıklı olarak. Anlattığın örnekler çok kıskanç biri olduğunu gösteriyor, senin geçmişte biriyle birlikte olduğunu bile yediremiyor neredeyse değil mi ? Ki o ortalarda bile yoktu o zamanlar.. Her seferinde konuşmayı deneyerek bu huyunun üstesinden gelebilirsin biraz yorucu bi süreç ama seviyorsan ve onunda seni hakettiğine inanıyorsan başarabilirsin. Mesela herkesin bi geçmişi var senin de oldu birlikteliklerin ama şimdi birlikteyiz ve ben seni seviyorum ki senin yanındayım gibi anlatmalısın. Zaman geçtikçe senin bu sükunetini takdir etmeye başlicak, güven başlayacak. Ama seni yoruyorsa artık en azından ona bu durumu yine güzelce izah edip bi süre ayrı kalmak istediğini söyleyebilirsin. Bu süreçte o da düşünür ve sana haksızlık yaptığını anlayabilir..
endlessharing.blogspot.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?