Ayrılmalı mıyım ? fikirlerinize ihtiyacım var :(

senigidi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
16
0
16
İstanbul
Merhaba 3 yıllık bir birlikteliğim var çoğu zamanı beraber geçiyoruz sevdiğini düşünüyorum aslında bunun sevgimi saplantımı olduğundan emin de değilim çünkü bana hiç güvenmiyor sürekli suçlayıcı konuşuyor benim kız kardeşimin erkek arkadaşına bile asılcağmı düşünüyor bana hiç saygısı yok geçmişimi sürekli yüzüme vuruyor kim bilir geçmişinde ne haltlar yedin,kim bilir seni tanıyanlar hakkımda neler diyordur falan snki ben fahişeymişim gibi.bazen ben kapalı biriyle evlencem böle kimsenin geçmişini düşünmek istemiyorum diyor yeri geliyor tartışınca senden bana karı olmaz diyor hakaret ediyor sonra aradan 10 dk geçiyor barışlaım seni çok seviyorum ksıkanıyorum senden başkasını sevemem ben sende böyle seven bulamazsın evlenicez biz diyor ilişkinin başından böyle böyleyiz kendi arkadaşından bile hoşlandığımı düşündü ayrılmayı çok düşündüm ama hep affetmek için bahane buldum ama artık görebiliyorum çoğu şeyi kesinlikle bitirmeli miyimdüzelme imkanı var mı ?

Psikolojik rahatsızlığı olabilir sevgilinin. Ciddiyim. Ben olsam katlanamazdım herhalde ama yine de ne kadar sevdiğine bağlı. Evlendikten sonra daha beterde olabilir. Bu arada geçmişinde neler anlattın ki böyle konuşma hakkı buluyor sende?

Merhaba 3 yıllık bir birlikteliğim var çoğu zamanı beraber geçiyoruz sevdiğini düşünüyorum aslında bunun sevgimi saplantımı olduğundan emin de değilim çünkü bana hiç güvenmiyor sürekli suçlayıcı konuşuyor benim kız kardeşimin erkek arkadaşına bile asılcağmı düşünüyor bana hiç saygısı yok geçmişimi sürekli yüzüme vuruyor kim bilir geçmişinde ne haltlar yedin,kim bilir seni tanıyanlar hakkımda neler diyordur falan snki ben fahişeymişim gibi.bazen ben kapalı biriyle evlencem böle kimsenin geçmişini düşünmek istemiyorum diyor yeri geliyor tartışınca senden bana karı olmaz diyor hakaret ediyor sonra aradan 10 dk geçiyor barışlaım seni çok seviyorum ksıkanıyorum senden başkasını sevemem ben sende böyle seven bulamazsın evlenicez biz diyor ilişkinin başından böyle böyleyiz kendi arkadaşından bile hoşlandığımı düşündü ayrılmayı çok düşündüm ama hep affetmek için bahane buldum ama artık görebiliyorum çoğu şeyi kesinlikle bitirmeli miyimdüzelme imkanı var mı ?

Ne kadar çok severse sevsin böyle bir ilişkinin sonu yok bahanelerle bir yere kadar gidiyor malesef kendini yıpratıp harcamaya başlayacaksın kendi psikolojine de zararın olacak bu işin sonunu iyi düşünüp şahsi fikrim daha fazla zarar vermeden bu ilişkiyi bitirmek lazım. Zor olacaktır ama daha ileri adımlarda ve zarar görmeden bitirmek en iyi fikir

Psikolojik rahatsızlığı olabilir sevgilinin. Ciddiyim. Ben olsam katlanamazdım herhalde ama yine de ne kadar sevdiğine bağlı. Evlendikten sonra daha beterde olabilir. Bu arada geçmişinde neler anlattın ki böyle konuşma hakkı buluyor sende?

Birşey anlatmadım daha önceki ilişkilerimde isimlerini bile bilmez uygun bulmadım anlatmayı ama başlarda beni eski sevgilisiyle bile kıyaslardı bana aşırı bi güvensizliği var gözün dışarda senin diyor show yapmak dikkat çekmek milletin sana bakması hoşuna gidiyor diyor

canm öncelile nasıl hala birliktesin bu kişinin kesin sorunlrı bvar eger evlenirsen bir ömür bu adamla geçmez bitir gitsin hiç kimse senden değerli değil

canm öncelile nasıl hala birliktesin bu kişinin kesin sorunlrı bvar eger evlenirsen bir ömür bu adamla geçmez bitir gitsin hiç kimse senden değerli değil

bende bilmiyorum çoğu bitirmek istediğimde de engel oldu bende de sevgi olduğu için cesaret edemedim çoğu kez hep çünkü psikolojik baskı ypıyor pişman olcaksın diyor erkek milleti kullanır atar kimse benim gibi sevmez keşke dersin ama iş işten geçer diyor bitti diyorum karar verir gibi oluyoruma arıyor geliyor biz ayrılamayız seni çok seviyorum diyor hep başa sarıyoruz yani sürekli sağa baksam birine bakıyorum sanıyor sola baksam birine bakıyorum sanıyor

Birşey anlatmadım daha önceki ilişkilerimde isimlerini bile bilmez uygun bulmadım anlatmayı ama başlarda beni eski sevgilisiyle bile kıyaslardı bana aşırı bi güvensizliği var gözün dışarda senin diyor show yapmak dikkat çekmek milletin sana bakması hoşuna gidiyor diyor

o zaman kendini suçlu hissetmene gerek yok. kendisiyle ilgili aşamadığı problemleri var. belki geçmişinde sevgilisi tarafından hayal kırıklığına uğradığı için seni de o şekilde değerlendiriyordur. böyle yaparak senin psikolojini bozacak ve ilerde sanki dediklerinde haklıymış gibi kendini kötü kız olarak göreceksin. psikolojik baskının insan üzerindeki etkisi inanılmazdır. sen şimdi fark etmiyorsundur ama emin ol sende hasara yol açmıştır. bence kendini değerli olarak gör. otur konuş. eğer konuşmak çare ederse devam edersin olmazsa ayrılırsın.

Kendisi psikopat galiba her açık kızın geçmişinde hep tek gecelik ilişkiler oluyor hayatlarına en az 10 tane erkeğin girdiğini filan sanıyor galiba sevgiliniz. Bir de çok güldüm ya kapalı kızların geçmişi olmuyormuş ona göre kafası rahat olacakmış. Mantığa gel. :52:

Kendisi psikopat galiba her açık kızın geçmişinde hep tek gecelik ilişkiler oluyor hayatlarına en az 10 tane erkeğin girdiğini filan sanıyor galiba sevgiliniz. Bir de çok güldüm ya kapalı kızların geçmişi olmuyormuş ona göre kafası rahat olacakmış. Mantığa gel. :52:

yani işte hesap edin böyle bir düz mantık böyle bir bencillik ben hala çözebilmiş değilim neyin peşinde olduğunu

Sanırım yaşı küçük, daha oturmamış bi ilişkinin tartışması bunlar çünkü. İnsan zaman geçtikçe büyüyor ve sevdiğine güveniyor tabiki karşılıklı olarak. Anlattığın örnekler çok kıskanç biri olduğunu gösteriyor, senin geçmişte biriyle birlikte olduğunu bile yediremiyor neredeyse değil mi ? Ki o ortalarda bile yoktu o zamanlar.. Her seferinde konuşmayı deneyerek bu huyunun üstesinden gelebilirsin biraz yorucu bi süreç ama seviyorsan ve onunda seni hakettiğine inanıyorsan başarabilirsin. Mesela herkesin bi geçmişi var senin de oldu birlikteliklerin ama şimdi birlikteyiz ve ben seni seviyorum ki senin yanındayım gibi anlatmalısın. Zaman geçtikçe senin bu sükunetini takdir etmeye başlicak, güven başlayacak. Ama seni yoruyorsa artık en azından ona bu durumu yine güzelce izah edip bi süre ayrı kalmak istediğini söyleyebilirsin. Bu süreçte o da düşünür ve sana haksızlık yaptığını anlayabilir..

endlessharing.blogspot.com

Sanırım yaşı küçük, daha oturmamış bi ilişkinin tartışması bunlar çünkü. İnsan zaman geçtikçe büyüyor ve sevdiğine güveniyor tabiki karşılıklı olarak. Anlattığın örnekler çok kıskanç biri olduğunu gösteriyor, senin geçmişte biriyle birlikte olduğunu bile yediremiyor neredeyse değil mi ? Ki o ortalarda bile yoktu o zamanlar.. Her seferinde konuşmayı deneyerek bu huyunun üstesinden gelebilirsin biraz yorucu bi süreç ama seviyorsan ve onunda seni hakettiğine inanıyorsan başarabilirsin. Mesela herkesin bi geçmişi var senin de oldu birlikteliklerin ama şimdi birlikteyiz ve ben seni seviyorum ki senin yanındayım gibi anlatmalısın. Zaman geçtikçe senin bu sükunetini takdir etmeye başlicak, güven başlayacak. Ama seni yoruyorsa artık en azından ona bu durumu yine güzelce izah edip bi süre ayrı kalmak istediğini söyleyebilirsin. Bu süreçte o da düşünür ve sana haksızlık yaptığını anlayabilir..

endlessharing.blogspot.com

bu durumu yaşına pek veremiyorum ben ne yazıkki 24 yaşında bir birey ergen değilki artık ki o kadarda yaşamışlığı var kör cahil bir insanda değil inanın hergün konuştum anlattım sevmesem sana değer vermesem yanlış bişey yapacak olsam neden seninle oluyum diye yanlış yapıyosun bizi yıpratıyosun kaybedicez duygularımızı diye ama tmm diyor aradan 1 hafta geçmeden tekrar aynı şeyleri yapıyor

yok yok bu evlendiginde yer bitirir seni hayati zindan eder hasta dusunce bunlar omur gecmez ayril en mantiklisi bu gecmisini yuzune vurmak ne demek ayril ayril

yaşadığı eski ilişkilerinde sorun yaşamıştır belkide... bencede bitir bunun sonu gelmez insan eniştesinden de kıskanır mı... böyle güvensiz tipler işi abartıp herşeyi yanlış yere çekme eğiliminde bile oluyorlar... yanlız dikkat et senin onu başkası için terkettiğini sanmasın... saplantı yapar falan pek güven vermedi bana...

sanki kapalılar o haltı yemiyor... sevgilin bence seni seviyor..sanırım onunla bişeyler yaşıyorsun ve yaşadığınız seyimbaskasıyla da yapabilceğini düşünüp bu kıskanclık krızının içinden cıkamayı sana hakaret ediyor. yani bu kız ben bunu yapıyorsa baskasıyla da yapmıştır düşüncesi ama bi bakıma da haklı gibi ben bilemedim :44:

dengesiz birine benziyor yol ver gitsin
bu böyle çekilmez sürekli senden şüphe ediyor

Back