Cok sey degisecek seni tehtit edecek biseyi kalmiyacak ayril kurtul bune be psikopatmidir nedirAnlatsam ne degisecek peki ?
Tesekkur edrrim dusunuyorum aslinda ama ailemden alacagim tepki degisik olursa ne olacak brn ailemden vazgeznek istemiyorum Yoruldum artik psikolajim bozuldu imdat demek istiyorun basimin agrilati gun gectikce daha cok artiyor delirmek uzereyim annem surekli ustume geliyor ne yapacagim bilmiyorum yurt disina cikmak istiyorum bir süreliğine kacip gitmek istiyorum vize pasaport almak icin bile cikamiyorum evde disariya
Ben bumu yapin diye paylasmadim lutfen bunu yapmayin size rica ediyorum ki zaten bungece bitirdm ben iliskimikonunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize...
tesekkur edrim bitirdim ve ailemlede paylastim herseyi en yakin zamansa da psikolaga gidecegimailenden kotu tepki almazsin canim benim..evlat kolay yetismiyor,ne emeklerle buyuyor yavrular..sen gecmisini ne yasadiysan yasa anlat annene..korkularini,o edepsizin tehditlerini herseyini bilsinler..annenin ustune gelme sebebi derdini bilmek anlamaya calismak sadece,kadincagiz hergun kahroluyordur seni oyle gordukce.
gunah degil mi su gencecik yasinda hayata kusmen..
toparla kendini,gec annenin karsisina butun samimiyetinle anlat herseyi..akil dedigin sey pamuk ipligine bagli,hic eziyet etme kendine.annene anlattiktan sonra koy tekmeyi totosuna o ugursuzun.gidin bide savciliga sikayet edin,doner dut yemis bulbule o densiz.
anlamadım konuyu siteye açmadınızmı. yer önemlimi.Ben bumu yapin diye paylasmadim lutfen bunu yapmayin size rica ediyorum ki zaten bungece bitirdm ben iliskimi
Tesekkur edrrim dusunuyorum aslinda ama ailemden alacagim tepki degisik olursa ne olacak brn ailemden vazgeznek istemiyorum Yoruldum artik psikolajim bozuldu imdat demek istiyorun basimin agrilati gun gectikce daha cok artiyor delirmek uzereyim annem surekli ustume geliyor ne yapacagim bilmiyorum yurt disina cikmak istiyorum bir süreliğine kacip gitmek istiyorum vize pasaport almak icin bile cikamiyorum evde disariya
Derdimi paylasmak istedim yerin yada yurdun onemli olmasina gerek yok derdimi paylastim sadece bu hic tanimadiginiz bir insana ilgili yerlere paylasiyorum diyebileceginiz bisey degil derdimi paylastim icimi doktum hepsi o kadaranlamadım konuyu siteye açmadınızmı. yer önemlimi.
23 yasindayim oda 24Kac yasindasin canim? Gerekirse polise sikayet et onu. O adi kac yasinda?