Ayrılmak istiyorum

Haklısınız su an ne yapacağımı bilmiyorum ayrı odaya yerleştim konuşmuyoruz bi çıkar yol bulmam lazım

Birlikte tatile gitmemek çok büyük eksi benim için.hiç mi insan eşimle bir yere gideyim yeni yerler keşfedeyim demez?daha çocukta yok.çocuk olsa hepten bunlıma girersiniz.eşinizle son bir ciddi konuşma yapın gerekirse aile terapisi alın.olmuyorsa boşanın bene ömrünüz boşa geçiyor.annesinin üzerine olan evin taksitini neden siz ödüyorsunuz?

Yahu sizinle bu kadar zıt bir insanla neden evlendiniz ki ?
Ne eğitiminiz ne aile yapınız nr hayata bakışınız uyuşmuyor...

Dahası evin borcunu birlikte ödüyorsunuz ama neden annesinin üzerine ? Yarın ayrılsanız nasil hak talep edeceksiniz

Eşekliğimden sanırım
Ben şehir dışındaydım evin acil alınması gerekiyordu, annesinin adıma çıktı TOKİ evi olduğu için. Ben de sorun etmedim ama olayı böyle düşüneceğini bilemedim hoş ben de yaklaşık iki yıldır çalışıyorum

Ayne size katılıyorum, çocuk ben istemiyorum o istiyor

Öncelikle eğitim ile kısımda muhtemelen siz evlenirkende üniversite mezunu o lise mezunuydu. Bunu bugün dile getirmeniz hoş değil. Kısıtlıyor diyorsunuz ama 3. Üniversitenizi okuyorsunuz.
Evden kovma kısmında defolup gidecem diye paylaşım yapmışsınız o da defol git demiş şimdi tek hatalı eşin mi?
İnsanlar hata yapabilir kazıklanmış yanlış bir hayvan almış erkeğin eşinden beklentisi tesellidir. Canı sıkkın adam evde bir de eşinden laf yemek zor. Destek olmanın ne anlama geldiğini biliyor musun?
6 gün çalışan bir insan 1 gün dilediğince yaşamak ister sen eşinle gidip toprakla ilgilenmeyi denedin mi?
Canım evlilik elbette dövme içki kumar ile bitmez. İster boşan ister boşanma bı da kimseyi aslında ilgilendirmez. Burda sana iyi niyetli tavsiye verirken gördüğümüz olay şu. 1 yıl 3 yıl sonra değil. 10 yıl sonra iş işten geçtikten sonra güç savaşı yapıp ayrılanlar aslında kocam idare edilmez biri değildi, kötü değildi, tek olmak zor serzenişlerini dinlediğimiz için biraz daha uzun vadeli düşünmeni istiyorum. 1 yıl bir ohh dersin de 10 yıl sonra kendini nerede görüyorsun? Ayrıldıktan sonra daha mutlu olacağına emin misin?

Bence biraz daha zamana bırakın zaman verin belki düzene girer çok büyük bir sebep yok sonuçta ihanet küfür şiddet yok zamanı hak ediyor bence evliliginiz

Üniversite konusunu beni sürekli okumuşssun ama boş okumakla olmuyor vs eleştirdiği için dile getirdim kaldı ki aman aman bölümler okumadığımı dile getirdim yani hava atılacak bir şey olarak görmedim,
Bu yaptığı ilk hata değil ve tavrı da çok hoş değildi, ilk defa da kovması değil zaten.
Elbette gittim ama her hafta her hafta gidilir mi sadece onun istediği mi olsun yani.

Boşanmak yeni bir düzen hayat zor şeyler.Devam etmekmi yoksa boşanmakmı daha kolay olacak sizin için umarım doğru bir karar verebilirsiniz.

Bu karakterde benim esim aynen anlattığınız gibi... Kendi kabuğunda duracaksa sizin fikrinizi duymuyorsa hep ben diyorsa cok sıkıntılı oluyo ömür törpüsü gibi adamlar....

Baskası için degmez küstük ayrıl as lım demeyin orta yolu bulmaya calısın ilgisiz olması cok da önemli değil...Sizin hakkınız olan ev birlikte ödüyorsunuz niye tapu kv adına onu anlamadım

Yüzde elli dogru...

Bence evde yasamak farklıbişey... Bilmediğiniz huylar cıkıyor ben bu adamı hiç tanımadığım diyorsunuz

Davul dengi dengine derler ama hiç 4 bası mamur bi evlilik yok... Bi sorun illla oluyo hoşgörü olcak her iki tarafta.... Ortak alan bulunur ama sizi yıldırmıs belli

Siz kendinizle evlisiniz.
Eşinize gerek yok şu durumda.
Paylaşım yoksa evlilik yoktur.
Kendinizi bu hayata zindan etmeyin.
Aldatmıyorsa çapkınlık yapmıyorsa , bunlar zaten olması gerekenler.yani extra bişey değil.
Oyüzden huzursuz bir evlilik , sizi yaşlandırır.

Bence evde yasamak farklıbişey... Bilmediğiniz huylar cıkıyor ben bu adamı hiç tanımadığım diyorsunuz

Evde yasamak elbette farkli. Antin kuntin huylar cikabiliyor ama karsindaki insanin tatil anlayisi mesela surpriz olmamali. Bu kadar da degil.

Aile yapılarınız bence birbirinden çok farklı.. Genelde insanlar kendi ailesinde görüp normal olarak kabul ettiği davranış biçimlerini çekirdek ailelerinde sürdürür. En kötüsü de bu bence, ortada bir problem yok gibi gözüküyor ama aslında var, bu kararı vermek de malesef çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…