Ayrılmak istiyorum

Seviyorum sevmez olur muyum ama artık yetmiyor mutlu değilim, evet asla aldatma dayak yok kendine bunu yakıştırmaz
Kardeşim salı günü boşandım.ama ben diyorum ki sen boşanma.cok zor.insanlarin bakışı ev bile vermiyorlar öyle soyliyim.bosanmanin psikolojisi çok zor.yeni düzeni oturtmak.sevmeye çalış.fazla da beklentin olmasin

Ortak zevkleriniz yok belliki bunun için adam suçlanamaz.
Dağ,tepe,yuruyus,toprakla ugrasmak bunlar insanların artk para verip yaptığı seyler.Orda hobilerini küçümseyerek yanlissinz.
Adam da size hakaret edeerk,evden kovarak cırkınlesmis,orda yanlış.
Ama belliki aile için diliniz hakaret vari,
Yeni hayatınıza bu dili sokmayın öncelikle,
Ben bir başkasının hobisini küçümseyen insanı da sağlıklı bulmuyorm açıkçası.

Bebeğiniz yoksa düşünmeyin bence ayrılırsanız belki pişman olacaksınız ama böyle de hiç mutlu değilsiniz ben de sizinle ayni durumu yaşadım. Boşanalım boşanalım derken adım atan olmadı ama aramız da iyiydi, sonra bir bebeğimiz olsun istedik. Bebekten sonra ben kafayı yedim yorgunluktan aramız çok kötü oldu. Simdi ki aklım olsa baştan yol verirdim. Ama yine de son kez düşünün, oturun konuşun. Mesela neden tatile gitmek istemiyor durumunuzda varmış bunlar kesinlikle aşılamayacak şeyler değil. Belki tatile gitmeyi sevmiyordur o zaman başka bir şeyler teklif edin baktınız ki ortak noktaya varamıyorsunuz o zaman daha da çok düşünmeye gerek yok bence.

Sizin bir fikriniz var mı bu durum için
bizim başka sorunlara var malasef konularıma bakabilirsiniz.bende bunalıyorum.bazen olmadığı kadar iyi bazen olmadığı kadar kotu olup deli ediyor beni.O iyi günlerin yüzü suyu hurmetine yürüyor evliliğimiz

Yazik olmus gerçekten. Hep mi boyleydi ne bileyim nişanlılık döneminde filan. Uzuldum gercekten.yada aranızdaki aşk sevgi bitti de mi boyle oldu.
Evlilik terapistine gidebilirsiniz belki son çare. En azindan ben şunu da yapsaydım belki düzelirdi diyecek bisey birakmayin boşanmadan once.

Boşansam hemen ailemi alırım yanıma ev bile alırım ailemle paramı birleştirip ama işte bu durumları yaşamaktan korkuyorum tabiki, allah size de yardımcı olsun

Bu kadar değildi, annesi gibi biri istiyor bence

Artık ben de konuşmaktan yoruldum o kadar ketum ki siz çok konuşuyor durumuna düşüyorsunuz yanında

Ben küçümsemiyorum o nerden çıktı, ben de severim ama mesela malzememizi alsak kamp yapsak istediklerim bunlar ama ben davet bile edilmiyorum

Kaç yıllık evlilik ki bu daha yeni arkadaşlarınla gezebiliyorsun. Sence bu normal mi. Sen bir bireysin dışarı çıkmak için izin mi alıyorsun.

Ben küçümsemiyorum o nerden çıktı, ben de severim ama mesela malzememizi alsak kamp yapsak istediklerim bunlar ama ben davet bile edilmiyorum

kışın da dağ tepelerinde yürüyüşe bilmem neye gider, cok sevimli seyler cağristırmadı da

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, bizzat ben de aynı şeyleri yaşadım ki benim eşime güvenmediğim zamanları bile olmuştu. O da hep arkadaşlarıyla birşeyler yapmak ister, ben birşey deyince ee napayım seninle zevk almıyorum bir erkek arkadaşla aldığım zevk gibi bla bla olmuyor derdi. Ne ev işlerine yardım etmişliği vardı ne de benimle içinden gelerek birşeyler yapmışlığı hep suratı düşük yapardı yapsa bile. Ve evliliği sadece maddi yönden hiçbirşey eksik etmiyorum istediği gibi para harcıyor, istediği yere gidebilir bensiz o konularda kısıtlamıyorum ee daha ne yapayım mantığında olan biriydi. Çok renksiz monoton bir ilişkimiz olmuştu birde üstüne çocuk yaptık belki değişim olur hayatımızda diyerekten çünkü biz bu monotonluğu yaşadığımız ülkenin şartlarına bağlıyorduk belki de işimize geliyordu böyle düşünmek..
Sonuç olarak çocuktan sonra iyice koptuk,4 ay önce evleri ayırdık, şimdi ise ayrılmaya karar verdik
Resmen kör olmak istemişim o zamanlar şimdi düşünüyorum da en başından iyice tanımış olsaydım kesinlikle evlenmezdim ya da çocuk yapmazdım

Ne diyim ki aynı seyler işte

Kaç yıllık evlilik ki bu daha yeni arkadaşlarınla gezebiliyorsun. Sence bu normal mi. Sen bir bireysin dışarı çıkmak için izin mi alıyorsun.
Esimin psikolojik problemleri vardi 16 yasindaydik ikimzde braz sikintili br surecti aradan 10 yil gecti duzeldi son 3 yildir cok guzel cok sukir hersey cok bagdireler atlatildi ama cok sevdim halandaha cok seviyorum. Smdi ck rahatim galiba buyumemiz gerekiyormus. Tatile dahi gidiyorum cilenin sonu mutlulukms yani anlatmak istedgm eger ahlaki duzgnse siddet yoksa bu kdr cabuk pes etmeyin mutlaka tutulabilir bir yanini bulmak insan degsmez diye birsey dusunmedm hc hep inandm degiscegine bz ilkokuldan brri seviyoruz birbirimizi yani cok aci da cektm. Ama yasadklarmin yanina suratini asms gtmemis gezmeye goturmuyormus bunlar bana eften puften geliyor evden kovdu detayini okumadm sonradan mi eklendi ki gozumdrn kacms .

Yaşamayı bilmeyenle ömür geçmez. Artı olarak çok da bencil biriymiş. Kendi istekleri zevki uğruna sizi harcıyor, izin vermeyin. Onun kafasındaki evlilikle sizinki çok farklı. Hayatımda tanıdığım en iyi insan diyosunuz, olabilir ama siz iyi insan değil hayatınıza yoldaş istiyorsunuz ki ben çok da iyi biri olduğunu düşünmüyorum. İyi insan empati yapar hak gözetir ruhunu sıkmaz evden kovmaz. Algılarınız bozulmuş ve gerçeği karıştrıyo olabilirsiniz kendinize zaman verin uzak kalınca daha net görürsünüz yaşadıklarınızı.

Aynen ya bende şaşırdım .Cocukken babamdan izin alırdım en son ..Bizde kafamiza göre çıkıp gitmiyoruz bir plan yapacaksak payalsiyoruz evde olmamız gereken bir durum var mı diye..yada bir yere davet edildiğimizde,misafir gekecekse filan birbirimizin fikrini sormadan cevap vermiyoruz ama öyle eşim bana suraya gidebilir miyim dese yada benden böyle birşey istese uyuz olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…