Ayrılmak istiyorum

Tatile bile gidemediginizi soyluyorsunuz ama bu bence icinde bulundugunuz yapinin genel bir yansimasi. Tahmin ettigim kadariyla, icinde bulundugunuz cevrenin tatil anlayisi farkli.

Evlenmeden once bu adamin karakterini, tercihlerini, zevklerini bilmiyor muydunuz? Madem ayni cevrenin insanisiniz, esinizin yasam tarzini biliyor olmaniz gerekiyordu ama siz sanki apayri bir cevreden/kulturden biriyle evlenmissiniz de uyum sorunu yasiyormuscasina rahatsiz gibi gorunuyorsunuz. Halbuki adamin kumasi belliymis. Bunu bile bile niye evlendiniz o zaman?

Garip.

Ayri ayri zaman gecirnek sizi cok uzaklastirmis birbirinizden.keske kendinize ayirdiginiz vaktin bir kismini esinizle de biseyler paylasmak icin ayirsaydiniz. Tek tarafli hata yok bence burda.

çevresel faktörler eşliğinde büyümüş farklı insanlar olduğunuzu nişanlıyken fark edemediniz mi yoksa evlenince mi değişti

Ayri ayri zaman gecirnek sizi cok uzaklastirmis birbirinizden.burda keske sizde esinizle ortak yapacak biseyler bulabilseydiniz. keske gelisim icin kendinize ayirdiginiz vaktin bir kismini esinizle de biseyler paylasmak icin ayirsaydiniz. Tek tarafli hata yok bence burda.bazi insanlarin mizaci boyle. Bide cok okuyorum diye diye esinizi irrite etmissiniz o da hep bu sekilde karsilik vermis size. Biraz zaman verin biraz daha cabalayin.ama degisen bisey olmazsa diyecek bisey de kalmıyor tabi

Bu anlattıklarinz 4 yıl boyunca hep böyle ise bende yapamazdm sanırım evlilik dediğinz şey sadece evin masraflarını , ev kredisini paylaşmak değilki beyfendi yanlış anlamış olayı bı Pazar günü var ondada köye gidiyor ee siz ne olacaksnz ilgi alaka sevgi bunlar nerden gelecek kadınında ihtiyaçları vardır ruhu aç kaldımi yapamaz o ilişkide boşluk açılırda açılır imkaninz varsa bu içi geçmiş adamdan ayrılın yaşı kaç bilmiyorum ama insan eşiyle tatile gitmezmi hiç he maddi durumu olmaz anlarm bizim ebeveynlerimzde tatil tatil gezmemisler ama ilgi alaka olmazsa olmaz.

Ben sizi haklı buldum insanlar çeşit çeşittir kimi annem gibi temizlik yapmaktan zevk kalır kimi kendini geliştirmekten kimi ders çalışmaktan vs. uzar gider. İlgi de ilişki de çift taraflıdır. Biri emek vermezse yürümez. Siz kalbinizi dinleyin ama öfke ile de hareket etmeyin 8 yıllık ilişki alışkanlık birden boşluğa düşmenizi istemem.

Hayal dünyasında olduğumu nerden çıkardınız, okuduğum kitapların bu konu üzerine olduğunu ya da. Evet kabul etmiş de olabilirim ama bu kadar değildi ve artık hep bu duyguyla yaşamam mı gerek.

En basiti yirmi yıl sonra ikimizin sohbet ederek yürüdüğümüzü hayal edemiyorum

Durumu çok iyi özetlemişsiniz

Kendisi gelmez ona göre hatalı olan hep benim, kaldı ki bulunduğumuz yerde böyle bir imkan da yok.

Pöffff... Böyle adamları çok görüyorum maalesef. Yazık oluyor kızlarımıza.
Hep kadın hatalı, kendileri hep haklı....
Böylesi ile hayat nasıl geçer bilemiyorum..

Sevgi kalmamış bosan diyemucem.sevmeye çalış.baskasi da olsa farklı olmivajk dayak aldatma yok.

Ben çok denedim o beni yalnız bıraktığı için benim yönelimim bu yönde oldu farklı da olabilirdi. Kendisine teklif sunduğunuzda gereksiz bulan anlamsız bulan önemsemeyen birine hep siz mi adım atarsınız? Ben eşime ben çok okuyorum vs de demiyorum benim genel durumum bu zaten öyle her daim okuduğum yok

çevresel faktörler eşliğinde büyümüş farklı insanlar olduğunuzu nişanlıyken fark edemediniz mi yoksa evlenince mi değişti
Farkındaydım ama daha ilerledi mesela ben tatil günlerini benle geçiremeyeceğini önceden göremedim

Eşeklik etmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…