ayrılma sebebımız olacak

cnm psikiyatristten yardım almalı, ilaç tedavisi ve bilişsel davranışçı terapi filan yapılmalı biliyosun değil mi?
obsesyonlarının üstüne gitmelisin mesela git bi yerde bi gün kal dön. bişi olmadığını görünce yavaş yavaş düzeleceksin bak

canım çok sevindim gercekten, insallah hersey gönlünce olur...

sagol canm evet ılaclarıma devam edıorum.. dediğin gibi kısa surelı kalmalar başlangıç ıçın olur.

Mutlaka Önce Tedavini Ol..
Ne Kendi Başını Yak, Ne de Başkasının..
Sonra da Şartlar El Verirse Evlenirsiniz..

Hakkınızda Hayırlısı Olsun..

seni en iyi ben anlarım sanırım çok zorr çokkk arada kalmak.benimde açtıgım konularda var evlenip başka şehire gitmek diyee.bende izmirliyim hemşerim bende bursaya gitmeye göze alamadım ve severek bitti.çokk istedim buraya gelsin ama oda olamıcagını söledi ve çıkar yol bulamadık.hayırlısı böleymiş diyorum ben.ama ben biliyorum gitsem çok mutsuz olucaktım aileme alışkanlıklarıma düşkünüm yapamadım.senin hakkındada hayırlısı olsun diyorum cnm

üzüldüm açıkçası severek bıttı yazmıssın ya .. hayırlısı olsun dediğin gibi.. yenı mı oluyo bıtısı? geride mı kaldı?

Canım herşeyin başı sağlık. Eğer başka şehre gitmen senin tedavini olumsuz etkileyecekse gitme. Senin üzerinde gitmek için baskı kurması demek seni değil kendisini düşünüyor demektir. Hakkında hayırlısı olsun...

1 ayı geçti suan.he şerde bi hayır var derlerr kısmet cnm.kaderimse döner dolaşırr olur olmuyosada zorlamıyoum.sadece hayatındaki kişi mutluluk getirmezz ki yaa.yanii ins senin için en hayırlısı olurr.ben beklerdim senin için herşeyi yaparım demesini güçlü mucadeleci olmasını olmadı.sonrada ztn savruldu başka şeyleree ama yine aklı bende tabi msj atıyorda büyü bozuldu.çokk iyi düşün taşın hayat senin vee gerçekten mutlu olacaksan kendine güveniyosan karar ver.benim babam bile beni tanıdıgı için sen yapamazsın dışarda deiii eriyip bitersin dedi.belki haklılardı ...

Blöf yapmış beyefendi ... Belki ayrılmakla tehdit edersem ikna edebilirim sanmış. Erkek milleti işte... Sanki kapris yapıyorsun da gitmiyorsun sağlık bu herşeyden önemli. Allah şifa versin canım bu hastalıktan umarım kısa zaman içinde kurtulursun...

oyle canm ne demişler nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden.. Rabbim hayırlı ınsanlarla karşılaştırsın hepimizi.. çok sevdiyse nasiptede varsa dayanamaz gelir.. yok hayırlı değilsede oylece kalır..bazen hayatı akışında ızlemek gerekıo.. gönlünce hayırlısı olsn cnm

hııı aynen oyle cnm

canım aynı hastalıktan yakın arkadaşımda var..o da seninle aynın tepkileri verir.arkadaşımında ilacları falan var.ailesinden kopamaz..o yüzden durumunu anlayabiliyorum.

ilk olarak belki çok feminist bir yaklaşım diyeceksin ama;
neden hep kadınlar birşeyleri kabullenmek zorunda.bu mantık nedir? eşim nerede ben orada! eskidenmiş o! ki sen izmir de büyümüş üniversiteyi başka şehirde okumuş bir bayansın.böyle düşünmene inanamıyorum.baban bile aldırırız hallederiz demiş.önceden konuşulmuş karar alınmış.sen şimdi bundan vazgeçersin ileride evlendiğinde başka birşey olur yine senden anlayış ve kabullenme beklenir.güzelim senle evlenmek isteyen insan nasıl konuşur senle öyle? gelmezsen biter...zaten sorun yaşarız diye..bırak dünyası başına yıkılsın..koşa koşa gelir izmire! lütfen kendine güven! daha ortada resmiyet bile yok..yani birde bu rahatsızlığa rağmen üstüne geliyor.senin stressiz bir ortamda yaşaman lazımken.yaptıklarına bak.hiç hoş değil.bunları duyunca bir bayanın böyle basite indirgenmesi deli ediyor beni!

oyle dediğin gıbı aksıne stressız bır ortam gerekıor bana.yaklaşımın ıcın femınıst dıyemem hayat musterek artık.bide hanı tayın olma durumu olmasa ayrı konu ama boyle bı ımkanda var .. son restleşmeden sonra zaten bıdaha boyle bı yaklaşımda bulunmayacağını belırttı bakalım.sağol canm

işte buna sevindim.eğer boyun eğseydin ileride bu zaafların kullanılabilirdi.umarım bir daha böyle bir sorun yaşamazsın.

Durumu düzeltmene çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun canım, ama taviz vermeyerek gerçekten çok iyi yaptın, sağlık bu şakaya gelmez.

Son düzenleme:
canım bastan kabul etmese nişanlanmasa tamam diyeceğimde şimdi dönmesi hiç hoş değil . herseyi bastan söylemişsin ,bence blöf yapıyor geri adım atma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…