ayrılma sebebımız olacak

mehliks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
18
0
36
İzmir
merhaba arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım. insan burada derdini rahatça anlatabiliyor hani etrafımda birilerinin bilmesini istemiyorum. yorum yazarsanız sevınırım şimdiden teşekkür ederim ..

ben bir yıl oldu nişanlanal öncesindende iki yıl anlaşmışlığımız var. ben izmirde oturuyorum. nişanlım konyalı. beni istemeğe geldiklerınde burada oturacagız(izmirde) dıye anlaşmıştık onun aılesıylede nışanlımlada. çünkü benim psikolojk bı rahatsızlıgım var obsesif kompulsıf dıe. ailemden uzaklaştıgımda içime korku düşüyor ve aglıyorum. bunu nişanlım bılıo. onun ıcın o da kabul etti.yalnız bu yıl kpss atamalrıyla konya da memurlugu kazandı. babam siyasi olarak bır yerlerde. bir yıl sonra muvafakat yanı ızın belgesiyle onu buraya getiririz dedi.nişanlımda bu sefer ılle benmle konyaya gel dıye tutturdu evlenelım. bende bılıosun durumumu dedım. o da gelmıorsan dedı bu ıs bıter. ben ayrılırım dedı. şu an çok daraldım. bılıorum haklı olabılır sonucta eşi insanın yanında olmalı ama ben yapamıorum ıste korkuorum gıdemıorum. üniversıteyıde kendı memleketmde okudum başka yere gıttm çalışmak ıcın yapamadım agladm gerı dondum. hanı dıyeceksınız aılen vefat etse ne olacak.. ınsan hayatta tek başına bır yerde sonucta ve önemlı olan evleneceği kişi. onunla her adımı atmalı butun bunları bılıorum ama cesaretım yok. yok ıste.. butun bunları bılıyordu ..kabulde ettı şimdide boyle dıor..ben senınle ılerıde sorun yaşarım vs.. haklıda olabılır ama yapamıorum ıste gideceğimi düşündüğümde karanlıklar çökuo içime ağlıorum.. ilaçlarım var zaten kullanıorum.. ne yapayım ya arkadaşlar

seni seviyorsa her şeyden önce senin sağlığını düşünmeli. sen keyfinden izmirde oturalım demiyorsun ki. keyfinden de diyebilirsin o zaman da bence o zaman da saygı göstermeli. ama söz konusu olan senin sağlığın. saygı göstermek zorunda zaten.

senin nişanlın tamam deyip sonradan dönmesi doğru değil sende onun lafıyla bu adımı atmışsındır... Bu hastalığını yenmen lazım cnm hayat bu neler getirir bilemezsin ve artık kendi başına hayata tutunmalısın her zaman ailen yanında olamaz evlenirsin annen bi süre yanına gelir sonra gider ama nişanlın bunuda kabul etmez senin durumunu bilerek kabul etti zoru görünce neden kaçıyo ayrılırım felan ayrılırsa ayrılsın nefret ediyorum bu laflardan bu tip erkeklerden ama nişanlının işi düzeni ordaysa buraya gelmesi zor olur hakkınızda hayırlısı sadece evlilik olarak düşünme olur ailenden uzakta kalmak zorunda kalırsın yani hayat bu

bılmıorum ıste ya çok kırıldm cıddıyım bu ıs burda bıter dıor.. sagol laruscum yorum ıcın

Eğer gerçekten seviyorsa sana uygun çözümler üretmeli.Hem baştan kabul etmiş şimdi neden yan çiziyor.Memuriyeti olabilir ama sonuçta bir yolunu bulup izmire tayini alınabilir.Senin durumun ortada bence izmirde yaşamanız daha uygun olur.Dediğim gibi seviyorsa bunu tercih edecektir.Yok eğer bu tutumunda ısrarcı olursa da bu işi bir kere daha düşün derim...

evet öyle tehdıt etmesı hıc hos değil. haklısın hayat bu sonucta Rabbım hepimizi tek yarattı.. ısı burada çalışıyordu memurluk cıkınca gıttı babamda sıyası olarak bı makamda bı yıl sonra getırırz dıor. bılmıorum ya yolun acık olsun dıyeyım mı yalvaracak değilim ya bırakma benı dıe sevıorum ama ..

canım benim, tamam nişanlın hakılı olabilir ama önceden kabul etmiş niye böyle davranıyorki, vede bunu ayrılık sebebi olarak gösteriyor çok yanlış , tutumu. canım benim bu hastalık anlaması lazım keyfinden yapmıyosunki. Ama ilaki bu sorunuda yenmen lazım, alıştırmaya çalış, kendini doktora gidiyomusun, ne öneriyor sana, eninde sonunda birgün ayrılacaksın, ailenden, belki kendi yuvan farklı olur, eşinle asarsın sorununu. nişanlının aileside yardımcı olur sana, seni yanlız bırakmazlar(tabi anlasa biliyosan).bi ortayol bulmak zorundasınız canım birbirinizi kaybetmek istemiyosanız, seviyosanız, ama mutsuz olacaksan, nişanlının taviz vermesi lazım basta tamam demişler çünkü. rabbim yardımcın olsun.

evet sağol canm

canım balık baştan kokar bu şimdiden vazgeçiyorsa demekki sorunları çözen biri değil soruna sorun katan biri böle biriylede hayat geçirmek kolay olmaz ayrılırım demek ne yani sen peşinden yalvaracakmısın onumu bekliyo gelsin bir süre kalsın izmirde izmirde çok güzel bi şehir yaşanılması gerekn bi şehir sonra sen evliliğe alışırsın düzenini kurarsın bakarsın iyi olursun konyayada dönme ihtimaliniz olur ama istenince tamam sonra dereyi geçince olmaz felan demesi bana saçma geldi ailesi karışırmı öle şeylere sevgili kayınvaliden nasıl biri???:44::44:

babamda konustu onunla babmın yanında da tamam baba dedı öyle yaparız dedı. şimdi bana ıste babanın yanında dıyemedım ben beklemek ıstemıorum evleneceksen yanımda olacaksan benım ol dıor.eşimsen dıor.bu yıl gelmıyorsanda ben bu ısı bıtırırm dıo ıste..doktora gıdıorum cnm kontrole. doktor bıraz daha zaman dıor.tetıkleyecek şeylerden uzak durman ıyı dıor. gururm çok kırıldı sevıorsa benı nıe göze almıor kı sonucta oyle konusuldu. bılmıorum bende rest mı cekeym dıorum

sağlığın her koşulda daha önemli..
evlensen ne olacak.. her gün korkudan ağlayacaksınn .. buda demektir mutsuz olacaksın..
zaten seni düşünmüyosa , sende onu düşünme boşver...

sağlığın her koşulda daha önemli..
evlensen ne olacak.. her gün korkudan ağlayacaksınn .. buda demektir mutsuz olacaksın..
zaten seni düşünmüyosa , sende onu düşünme boşver...

bırakacağından değil belkıde aklınca tehdıt edıo ıste boyle yaparsam yanıma gelır bensız yapamaz vs dusunuo herhalde... yorumlarınız sonucunda karar verdım kı bende yolun açık olsun dıyecegım bakalım ne dıyecek

evt ya böyle benı ıkı arada bı derede bırakan hallerı var başka örneklerlede. bende oyle dıom canımalışırım dıom daha ıyı olurum sonra gıderız her yere.. kaynanam ıyı bırı onlar konyanın ılçesinde. konyanın merkezınde memur. mesafe ıkı saat kayınvalıdelere.onlarda uzatmayın dıorlarmıs ama oyle ılle olacak dıe karışmıorlar oğullarına bırakıolar.

olmuyosa zorlama tatlım evlilik bu kolay bişey değil mutlu olabiliceksen evlen ama görünen o ki mutlu olamıcaksın orda seni düşünmeyen bencil insanlarla işin olmaın sen daha kıymetlisin inan

bencede öyle yapmalısın canım.. hem böyle birşeyin tehditi de olmaz hanii. söz ağızdanbir kere çıkar derler...

canım benim, seni çok iyi anlıyorum,ama seviyosanda sonradan pişman olucağın bişeyi yapma, doktoruna beraber gidin belki doktorun konusursa, hastalığınla ilgili daha iyi bilgi sahibi olur sonuçlarını doktorunun ağzından duyar, sende bak bunları ben sana anlattım, tamam dedin. bak şimdi doktorumun ağzındanda duydun bana böyle davranıp rest çekmye hakkın yok dersin. ozaman sen rest cekersin. bu keyfi bişey değil beni seviyosan sende anlamak zorundasın dersin. baktın işi yokusa vuruyor canım, kendinide ezdirme sonucta doktorun zamanı var demiş, tetikleyecek bişey tabikide yapma, nişanlın çözüm önermiyor ki rest çekip sonuç bekliyor. madem oda senin eşin olacak dediği gibi erkek olup yanında destek olması gereken o, neolur üzülme,rabbim hakına hayırlısını nasip etsin.

hepinizden Allah razı olsn ya ıcıme su serptınız guc verdınız.. tabı erkek o bı de sonucta onun aksıne destek çıkması gerekıyor.ezık kalıorum zaten bunu farkedıorum keşke daha guclu olsam.. konusmamızda belırteceğim benı sevıorsan gelırsın yok ben gelmem gelmezsen bu ıs bıter derse yıne bende yolun acık olsn sen bılırsın dıyecegım..sonucunu yazarım arkadaşlar ıns yarın

hakkınızda hayırlısı olsun cnm inş gönlüne göre olur

Keyfi olarak benim yaşadığım şehirde olalım dememişsiniz.Ki kimse keyfi olarak demez bunu.Herkes ailesini düşünüyor.Ama sizin bir de hastalığınız var ve hem nişanlınız hem de ailesi bu durumu kabul etmiş.Her şeyi geçin verdiği sözden bu şekilde dönmesi olmaz.Madem o bitirecek kadar gözünü kararttı denesin bakalım.Ama iş ciddiye binince hiç sanmıyorum ki vazgeçsin.​

evet bugun işi ciddiye bindirdim. o sözlerının üzerıne kırıldığımı artık ıstemedığımı soyledım.tamam dedı hayırlısı olsn dedı. tabı sonra yıne aradı arma artık dedım aılemede soyledım dedım. yıne aradı ozur dıledı telımı kapattım evı aradı.ablam aldı telefonun ben gorusmk ıstemediğimi soyledım tekrar tekrar aradı evı. bırsey soyleyıp kapatacağım dedı. bana sen ne bıcım ınsansın telefonlara cıkmıon falan dedı. bende artık senı ıstemıorm dedım.telefona mesajlar yağdırmış uzatmayayım cok özr dılerm senı cok sevıorm tamam söz verıom bıdaha açmayacagm bu konuyu senı hıc uzmeyecegım faln sabahtan berı mesaj atıo sımdı. ......insanlar neden boyle anlamıorum kırıo dokuo etrafı sonradan pişmanlıkla kırıkları temızlemeye calışıo ..yap boz gıbı duygu ıstısmarı yapılıyor.. hayat ıste.. ozur dılemek buyuk bır erdem tabı ama ozurlerını çoğaltacak hareket tarzlarında bulunmak o ozrun de değerını küçültüyo.. hayırlısı bakalım.. sağolun teşekkür ederm yorumlarınız ıcın..en azından dık durdum ve ıse yaradı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…