merhaba arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım. insan burada derdini rahatça anlatabiliyor hani etrafımda birilerinin bilmesini istemiyorum. yorum yazarsanız sevınırım şimdiden teşekkür ederim ..
ben bir yıl oldu nişanlanal öncesindende iki yıl anlaşmışlığımız var. ben izmirde oturuyorum. nişanlım konyalı. beni istemeğe geldiklerınde burada oturacagız(izmirde) dıye anlaşmıştık onun aılesıylede nışanlımlada. çünkü benim psikolojk bı rahatsızlıgım var obsesif kompulsıf dıe. ailemden uzaklaştıgımda içime korku düşüyor ve aglıyorum. bunu nişanlım bılıo. onun ıcın o da kabul etti.yalnız bu yıl kpss atamalrıyla konya da memurlugu kazandı. babam siyasi olarak bır yerlerde. bir yıl sonra muvafakat yanı ızın belgesiyle onu buraya getiririz dedi.nişanlımda bu sefer ılle benmle konyaya gel dıye tutturdu evlenelım. bende bılıosun durumumu dedım. o da gelmıorsan dedı bu ıs bıter. ben ayrılırım dedı. şu an çok daraldım. bılıorum haklı olabılır sonucta eşi insanın yanında olmalı ama ben yapamıorum ıste korkuorum gıdemıorum. üniversıteyıde kendı memleketmde okudum başka yere gıttm çalışmak ıcın yapamadım agladm gerı dondum. hanı dıyeceksınız aılen vefat etse ne olacak.. ınsan hayatta tek başına bır yerde sonucta ve önemlı olan evleneceği kişi. onunla her adımı atmalı butun bunları bılıorum ama cesaretım yok. yok ıste.. butun bunları bılıyordu ..kabulde ettı şimdide boyle dıor..ben senınle ılerıde sorun yaşarım vs.. haklıda olabılır ama yapamıorum ıste gideceğimi düşündüğümde karanlıklar çökuo içime ağlıorum.. ilaçlarım var zaten kullanıorum.. ne yapayım ya arkadaşlar![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
ben bir yıl oldu nişanlanal öncesindende iki yıl anlaşmışlığımız var. ben izmirde oturuyorum. nişanlım konyalı. beni istemeğe geldiklerınde burada oturacagız(izmirde) dıye anlaşmıştık onun aılesıylede nışanlımlada. çünkü benim psikolojk bı rahatsızlıgım var obsesif kompulsıf dıe. ailemden uzaklaştıgımda içime korku düşüyor ve aglıyorum. bunu nişanlım bılıo. onun ıcın o da kabul etti.yalnız bu yıl kpss atamalrıyla konya da memurlugu kazandı. babam siyasi olarak bır yerlerde. bir yıl sonra muvafakat yanı ızın belgesiyle onu buraya getiririz dedi.nişanlımda bu sefer ılle benmle konyaya gel dıye tutturdu evlenelım. bende bılıosun durumumu dedım. o da gelmıorsan dedı bu ıs bıter. ben ayrılırım dedı. şu an çok daraldım. bılıorum haklı olabılır sonucta eşi insanın yanında olmalı ama ben yapamıorum ıste korkuorum gıdemıorum. üniversıteyıde kendı memleketmde okudum başka yere gıttm çalışmak ıcın yapamadım agladm gerı dondum. hanı dıyeceksınız aılen vefat etse ne olacak.. ınsan hayatta tek başına bır yerde sonucta ve önemlı olan evleneceği kişi. onunla her adımı atmalı butun bunları bılıorum ama cesaretım yok. yok ıste.. butun bunları bılıyordu ..kabulde ettı şimdide boyle dıor..ben senınle ılerıde sorun yaşarım vs.. haklıda olabılır ama yapamıorum ıste gideceğimi düşündüğümde karanlıklar çökuo içime ağlıorum.. ilaçlarım var zaten kullanıorum.. ne yapayım ya arkadaşlar
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)