- 17 Temmuz 2018
- 157
- 285
- 33
Selam kızlar bir cogunuz sanıyorum ki duymuştur. şöyle bir teori var; diyorlar ki karşı taraf ayrılmak istediğinde kabullenin ve ayrılın 14 gün(bazılarına gorede 30) boyunca hiç bir sekilde iletişime geçmeyin atarlı giderli paylaşımlar yapmayın sadece kendinize odaklanin sıradan ve mutlu paylaşımlar yapın. bırakın giden sizsizligi bir tatsin özlesin geri gelicektir. şeklinde bir teori var bunu deniyen ya da bu duruma benzer bi yaklaşımda bulunanlar var mı aranızda deneyimlerinize ihtiyacım var benimkide beni 14 gün kadar önce terk etti incir çekirdeğini doldurmicak sebeplerden
ne atarlı ne giderli hiç birşey yazmadım paylaşmadım ayrıldıktan 1 hafta kadar sonra whatsapp profilime bebek ayakkabıları koydum bundan 2 3 saat kadar sonrada numaramı sildi sizce neden
toparlamam gerekirse 1- söylediğim teoriyi deneyenler nasil sonuçlar aldı
2- silmeye iten güç bebek ayakkabılarıysa ona ne düşündürmüş de kaçırmış olabilir
ne atarlı ne giderli hiç birşey yazmadım paylaşmadım ayrıldıktan 1 hafta kadar sonra whatsapp profilime bebek ayakkabıları koydum bundan 2 3 saat kadar sonrada numaramı sildi sizce neden
toparlamam gerekirse 1- söylediğim teoriyi deneyenler nasil sonuçlar aldı
2- silmeye iten güç bebek ayakkabılarıysa ona ne düşündürmüş de kaçırmış olabilir