• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilikla nasil basa çıkarsınız?

Yarın öleceğimi düşünerek ben öleceğim o yaşayacak .Ben buna izin vermem su manada kendimi depresyona teslim etmem.Hayır vardır o bitişde .Ölümün yanında önemli değil susar kalbim onu dinlemem zaten ben.Dusunerek aldığım kararsa pişman olmam o gittiyse zaten bir sn ye üzülmem

Karşımda sanki çok değer verdiğim bir kadın varmış gibi hayal ediyorum ve bu kadının bemim yaşadığım şeyleri yaşadığını düşünüyorum ve bu kadına ne tavsiye ederdim diye kendimle soru-cevap yapıyorum. Zorlandığım bir kişi oldu onda da bu kişiye dair her şeyi sildim hatta sosyal medyaya bile girmedim kafamı dağıtacak şeylerle uğraştım. Maksimum bir yıl veriyorum eğer daha uzun sürüyorsa normal olmayan şeyler vardır. Özsaygı ve özsevgi de önemli.

Ağlayarak 🥲 uyuyarak 🥲 yemeden içmeden kesilip 3 günde 3 roman bitirdiğimiz bilirim ben biraz takıntılı biriyim. İçimdeki duygular bitsede aklımda sürekli dönüyor ta ki yeni bir ilişkiye hazır olana kadar 😂

Back
X