• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilikla nasil basa çıkarsınız?

Öyle insanlar var ki, 40 sene önce ayrılmış ve aşk defterini kapatan. Hayatları boyunca bu nedenle hiç evlilik yapmayan. Bazıları da ertesi gün ayağa kalkıp, yeni hayatına odaklanıyor.

Acının içinden illaki geçeceksiniz ama işte o yol tamamen sizin esnekliğinizle ilgili. Uzunluğu, kısalığı tamamen size bağlı.

Eğer ızdırabı seven biriyseniz, hala fotolara bakarsınız, en güzel anları hatırlarsınız sadece.

Bir kişinin görevi bittiği an hayatınızdan çıkar, kim olursa olsun. Siz bu olaydan eğer gerekli dersleri çıkarırsanız, bir daha bu sınav karşınıza çıkmaz zaten.

iyi olsa ayrilmazdim zaten
genelde ayriliktan sonra üzülen birii degilim. ben ayrilmasi gerektiği halde ayrilinamayan iliskilere üzülüyorum. birkac gün once arkadasim agladi beynimi yordu terkedilmis, adam istemiyorum demis engellemis falan. bugun diyor ki engelimi kaldirmis soyle yazmis boyle yazmis. ve bu kacinci. bitmesi gereken seyi 4 yildir uzatiyorlar, korkarim yine ayrilmayacaklar
bence ayrılmak b.k gibo bir iliskiyi oldurmaya çalışıp yipranmaktan iyidir.
muzik dinle bol bol, agla iste hala boyle romantik seylere aglayabiliyorsan. esine dostuna git beyinlerini sisir:) zamanla toparlanirssin

Şoyle dusunun insanlar nelerin acısına katlanıyor, geçiyor, ayrılık ne ki? Bir de zaten olacak olsaydı bir şekilde olurdu, demek ki olmaması lazimmis. Allah hakkımızda hayırlısını versin, demek ki benim icin hayirlisi buymuş diyorum. Tabii ki yine de uzuluyor insan ama beterin beteri var, bugünümüze şükür diyorum.

Benim için çivi çiviyi söktü hep
Ayrıldıgımıza üzüldüğüm kişiler oldu tabi yine ama öyle yüzde 10 filan anca etkiledi yeni sulara yelken acınca insan öyle Cok yogunlaşamıyosun yitip gidene.

Şimdi bile her başladığım dizide birine aşık olurum🤣dur son izledıgım dizide taktığım adam story paylaşmış mı gidip bakıyım🫠aşkım benim🩷

🤣🤣🤣

Herkesin olmuştur o resimleri konuşmaları silerken nasıl başa çıkıyorsunuz bununla ?
En kötü anları düşünerek,kendime daha iyi bir ilişkiyi hak ettiğimi söyleyerek , arkadaşlarımla vakit geçirip sosyalleşerek bir şekilde başa çıkılıyor. Bu süreçte yaşanılan güzel anları düşünmek daha çok özlem sebebi olur. Tabi bu ayrılma sebebi ve ilişkinin dinamiğine göre değişir .

Herkesin olmuştur o resimleri konuşmaları silerken nasıl başa çıkıyorsunuz bununla ?
Geçmiş konuna baktım şimdi hatırladım seni. Senin bu ilişkiyi unutman daha kolay olur.

Ben spora başlamıştım. O kadar iyi geldi ki... Düşüncem onunla olan zamanlarda kendimi ihmal edişimi, özen göstermeyişimi ve toksikliğini telafi etmekti. Kendime döndüm ve kendimle daha çok ilgilenmeye başladım.

Ben arayı çok uzatmam, yeni biri girer hayatıma, çok uzun süre de yas tutmam. Aslında ayrılıkları hiç sevmiyorum. Hep hüzünlendirir beni. Ama bitmişse de yapacak bi şey yok. Bir sürü uzun süreli ilişkim bitti. En kısası 3 yıllık. En son 8 senelik evliliğim bitti. 6 ay sonra tamam yeter diyip sevgilimle başladım. Ama yeter diyorum artık, umarım bunla da ayrılmak zorunda kalmam =)

Çevremdekileri baya bi darlıyorum ben atlatana kadar anlatıyorum arkadaşlarıma anneme ablama başlarını baya şişirmişimdir bu konuda 🤭 tek başıma bir köşeye çekilip ağladığım zamanlar da olmuştur yani o duyguyu yaşıyorum ben kabullenişe geçince de artık dahada üzülmüyorsun o ilişkiden derslerini alıp yoluna devam ediyorsun.

rahmetli babamı çok özlüyorum.sesini, kokusunu, bakışını herşeyini…Ama sırf bu yüzden mezara giremem, ilk günkü gibi içim yanmıyor zamanla herşey azalıyor evet geçmiyor ama azalıyor. Kaldı ki ayrılık! İnsan durduk yere ayrılmaz vardır büyük kırgınlıklar düzelemeyecek şeyler, soğukluklar, güvensizlikler.Demem o ki insan en kıymetli olduğu durumun bitişine bile alışıyor.

Back
X