- 18 Haziran 2017
- 136
- 37
- 88
- 28
- Konu Sahibi laurabeybi
Herkesin olmuştur o resimleri konuşmaları silerken nasıl başa çıkıyorsunuz bununla ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar sürede acısı geçer kiBiraz ağlayarak biraz arkadaşları darlayarak bol film izleyip polisiye roman okuyarak ve yürüyüş yaparak. Grip gibi zamanı gelince bitiyor mutlaka
Başkalarıyla takılarakHerkesin olmuştur o resimleri konuşmaları silerken nasıl başa çıkıyorsunuz bununla ?
En kötü anları düşünerek,kendime daha iyi bir ilişkiyi hak ettiğimi söyleyerek , arkadaşlarımla vakit geçirip sosyalleşerek bir şekilde başa çıkılıyor. Bu süreçte yaşanılan güzel anları düşünmek daha çok özlem sebebi olur. Tabi bu ayrılma sebebi ve ilişkinin dinamiğine göre değişir .Herkesin olmuştur o resimleri konuşmaları silerken nasıl başa çıkıyorsunuz bununla ?
Geçmiş konuna baktım şimdi hatırladım seni. Senin bu ilişkiyi unutman daha kolay olur.Herkesin olmuştur o resimleri konuşmaları silerken nasıl başa çıkıyorsunuz bununla ?
Hep çok özendim bunu yapanlara. Bense uykusuz kalırdımUyuyarak :)