Ayrılık

bu ilişkiden hayır gelmez..
ayrılmanız isabetli karar olmuş..
barışmayın birdaha...

Sen sevsen de o seni sevmemis anlaşılan. Boyle bi insan için tabiki üzülme tek kişinin çabasıyla yürümez .

asıl bölüme yeni başlayacağınız için çok kolay unutursunuz.kimler gelip geçecek merak etme

yavrum boşver yaaa gez toz derslerine bak ohhooooo daha neler çıkacak karşına ne varki unutmada millet evliliklerini bitiriyor.

Neler neler unutuluyor bu da elbet unutulur.
Bol bol gez eğlen.

Amaaaaaannnn.... Dusunmezsen unutursun.. Bak bi laf var çok hoşuma gider 'Aşk karsindakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla aptalın teki olduğu anlamam arasında geçen zamandır' diye.
Bir düşün

Bişeyler yaptığım da onun benim hakkıömda ne düşünüceğinden korkuyorum bazen ama o şimdi onun peşinden koşan kızla konuşuyo sözde arkadaş olarak ben varken konuşmazdı okul açılınca beni görünce geri dönücek diyolar affetmemeliyim dimi ya

(.) nokta (,) virgül (A) büyük harf (a,e,ı,i,o,ö,u,ü) sesli harfler. Seninle tanıştıklarına memnun olmuşlar. Artık tanıştınız bir zahmet kullan...

Bir kaç aylık ayrılmalı barışmalı bir ilişkide üzülüp yas tutmaması çıkıp arkadaşlarıyla eğlenmesi oldukça normal..

Ancaaak bu çocuk seni okul zamanlarında takılmak, vakit geçirmek için kullanıyor haberin olsun... Tatillerde de ayrılıp keyfine bakıyor. Okulda senden daha çok hoşlandığı biri karşısına çıkınca seni gözü görmeyecek bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…