C cikoj Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2015 11 0 29 4 Ağustos 2015 Konu Sahibi cikoj #21 drmavili .!.: 20 yasindaysaniz yengenize laf dusmuyor. Arkadasiniz neden yengenizin sozuyle hareket ediyor egerki ikinizde de bir sorun yoksa ve karsilikli bu iliskiyi istiyorsaniz tekrar iletisime gecebilirsiniz. Siz once arayabilirsiniz bence Genişletmek için tıkla... Onada bahane oldu sanki onlari dinle dedi ayrialim
drmavili .!.: 20 yasindaysaniz yengenize laf dusmuyor. Arkadasiniz neden yengenizin sozuyle hareket ediyor egerki ikinizde de bir sorun yoksa ve karsilikli bu iliskiyi istiyorsaniz tekrar iletisime gecebilirsiniz. Siz once arayabilirsiniz bence Genişletmek için tıkla... Onada bahane oldu sanki onlari dinle dedi ayrialim
C cikoj Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2015 11 0 29 4 Ağustos 2015 Konu Sahibi cikoj #22 MINAECE .!.: Seviyosa döner bide böyle düşün Genişletmek için tıkla... Kulaklarimla duydum bide dedi yengem yanimda aradi onu seviuomun bu kizi dedi sevmek o kdar kolay drgil ama hoslaniyorum dedi bide
MINAECE .!.: Seviyosa döner bide böyle düşün Genişletmek için tıkla... Kulaklarimla duydum bide dedi yengem yanimda aradi onu seviuomun bu kizi dedi sevmek o kdar kolay drgil ama hoslaniyorum dedi bide
C cikoj Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2015 11 0 29 4 Ağustos 2015 Konu Sahibi cikoj #23 Lycan .!.: Evlenmeden ilişkiye girmenin şöyle sakıncalı tehlikeli bir yönü var kadın ilk ilişki yaşadığı erkeği unutamaz ve hayatı boyunca sıkıntı yaşayabilir. Günah yönü zaten söylememe bile gerek yok Genişletmek için tıkla... Cok hklisin
Lycan .!.: Evlenmeden ilişkiye girmenin şöyle sakıncalı tehlikeli bir yönü var kadın ilk ilişki yaşadığı erkeği unutamaz ve hayatı boyunca sıkıntı yaşayabilir. Günah yönü zaten söylememe bile gerek yok Genişletmek için tıkla... Cok hklisin
Lycan You never walk Alone tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Haziran 2015 386 273 4 Ağustos 2015 Konu Sahibi cikoj #24 cikoj .!.: Cok hklisin Genişletmek için tıkla... Acizane tavsiyem eyer yanlis seyler yasadigini düşünüyorsa Allahtan af dile unutma tövbe eden hiç yapmamış gibidir
cikoj .!.: Cok hklisin Genişletmek için tıkla... Acizane tavsiyem eyer yanlis seyler yasadigini düşünüyorsa Allahtan af dile unutma tövbe eden hiç yapmamış gibidir
C cikoj Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2015 11 0 29 4 Ağustos 2015 Konu Sahibi cikoj #25 Lycan .!.: Acizane tavsiyem eyer yanlis seyler yasadigini düşünüyorsa Allahtan af dile unutma tövbe eden hiç yapmamış gibidir Genişletmek için tıkla... Yanlis anlasilmasin oyle bisey degil hr sevgili arasinda olan seylr
Lycan .!.: Acizane tavsiyem eyer yanlis seyler yasadigini düşünüyorsa Allahtan af dile unutma tövbe eden hiç yapmamış gibidir Genişletmek için tıkla... Yanlis anlasilmasin oyle bisey degil hr sevgili arasinda olan seylr
Lycan You never walk Alone tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Haziran 2015 386 273 4 Ağustos 2015 Konu Sahibi cikoj #26 cikoj .!.: Yanlis anlasilmasin oyle bisey degil hr sevgili arasinda olan seylr Genişletmek için tıkla... Fark etmez yanlış olduğunu düşündün dedim zaten Kendime sık sık s.ylüyorum o yüzden böyle yazdım
cikoj .!.: Yanlis anlasilmasin oyle bisey degil hr sevgili arasinda olan seylr Genişletmek için tıkla... Fark etmez yanlış olduğunu düşündün dedim zaten Kendime sık sık s.ylüyorum o yüzden böyle yazdım