Yengem numarasini gizli gizli almis aramis cocugu ondan ayrilicaksin demis sevmedigini iddia ediyodu yengem oyuzden yapmis bu arada20 yasindayimPeki neden ayrildiniz
Merhaba arkadaslar cok seviyorum unutamadim halen onu ilk cıktıgim gibi biseydi herseyimi onunla yasadim ve aradan 2 ay gecti ne aradi ne sordu cok ozledim ben onu napicam yardim edin bana
Cok saol ya :)2 ay gectiyse yenisini bulmustur
Yapilcak bisey yok yani diyosunÖzlemeye devam edeceksin kader utansın
Unutamiyorum ki zaten ayirdilar biziNe yapıyorsan yap ama o kişi unutmadan sakın biriyle evleniyim deme
Yengeye bak. Yengenize ne oluyor ki keşke biraz daha açsanız şu konuyu.Yengem numarasini gizli gizli almis aramis cocugu ondan ayrilicaksin demis sevmedigini iddia ediyodu yengem oyuzden yapmis bu arada20 yasindayim
Yok yerinde olsam o 2 ayi geride birakip onu düşünmemek için elimden geleni yapardim giden dakikanin bile telafisi yok unutma. Zamani durduramiyoruzYapil
Yapilcak bisey yok yani diyosun
Olayın bu boyutunu bilmiyordum neden böyle bişey yaptiki yengenizYengem numarasini gizli gizli almis aramis cocugu ondan ayrilicaksin demis sevmedigini iddia ediyodu yengem oyuzden yapmis bu arada20 yasindayim
Unut diye soyledim ne yapacan aradan iki ay gecmis arayip sormamis neden bu kadar israr ederler ki askta cok merak ederim o olmazsa olmazmi yaniCok saol ya :)
uYok yerinde olsam o 2 ayi geride birakip onu düşünmemek için elimden geleni yapardim giden dakikanin bile telafisi yok unutma. Zamani durduramiyoruz
Hayat senin hayatın...
Unutamiyorum ki zaten ayirdilar bizi