Ayrılık

ceydanur198355

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
12
2
41
Sevgili arkadaşlar fikirlerinize öyle ihtiyacım var ki lütfen bana olumlu olumsuz fikirlerinizi yazar misiniz?32 yaşındayım öğretmenim 4 yıl önce kendi yaşımda bir öğretmenle çıkmaya başladım kendisi başlarda çok kıskanç baskıcı herseyime karışan biriydi arada küfür ederdi beni ailemle AVM ye bile gitsem kisitlardi çok sevdim herseyini kabul ettim ama 2.seneden sonra artık ben evlilik için adım atalım ben senin için kendimi eve kapattım ailemle kötü oldum sen de benim için bişeyler yap yuvamizi kuralım demeye başladım yaşım 33 oldu nerdeyse hiç hareket yok fedakarlık çok yaptım emek verdim ama o kılını kipirdatmadi ne ailesine ne çevresine sokmadi beni arada ufak ayrılıklar oldu ama yine görüştük artık dayanamıyor uykusuz kalıp herşeyi kafaya takmaya başladım ailemde madem görüşeceksin gelsinler istesinler dedi bu durumu ona defalarca izah ettim ama bana en az 100 kere ben sana umit vermedim veremem evlenmeyede isteğim yok ne zaman isterim bilmem ama cesaretin varsa ayrı benden dedi bende bayramın 3.gunu onu evlilik yoksa ben yokum diye terk ettim ve kabul etti bir daha ne aradı ne sordu senin ortadan kaybolman umurumda bile değil dedi ve beni aramadi bir daha ne yapmalıyım bu nasıl sevgi 4 yilim bu yaşta heba oldu bana yardımcı olurmusunuz fikir vererek

olan olmuş artık ama siz başında bu hareketleri gördükten sonra ayrılsaydınız keşke
bir de şu yönden bakın şu an 4 yılınız heba oldu ama evlenseydiniz tüm hayatınız heba olacaktı

Ben böyle konulara üzülmüyorum gerçekten aksine seviniyorum.
Kendi isteğimle yanlış bir evlilik yapmış iki kız evlat sahibi ve 13 yılımı heba etmiş biri olarak!
Bekarsınız elinize mesleğinizi almışsınız yaşın önemi yok yaşanılanlar o kadar yıpratıyor ki insanı..
Kalbinizi rahat bırakın ve kesinlikle halinize şükür ederek yolunuza bakın..
Giden gitsin yaşanılanlar da tecrübe olsun size..

Siz ondan ayrılın diye elinden geleni yapmış. Sizde kendinize bir iyilik yapın ve onu geride bırakın. Yoksa sizi çok üzer, sizde buna bile bile lades demiş olursunuz. Kendinize yapmayın bunu. Siz o kişiden daha değerlisiniz bunu bilerek davranın bence.

Koca kadın olmuşsun ergen gibi kısıtlamalarına göz yummuşsun al ne oldu hiç. Erkeklere güçlü durun yoksa böyle üzülürsünüz

Karşı tarafın niyetini sonradan anlamanız kötü olmuş biraz ayrı kalın hiçbir şey yazmayın belki değerinizi anlar yok hala vurdumduymazsa yaşınız evlilik için hala geç değil daha niceleri çıkar hatta öyle biri çıksın ki karşınıza tüm geçmişi unuttursun sizi siz olduğunuz için sevsin. Belki bu hayırlı değildi ve zorda olsa bitti. Daha hayırlı bir eş nasip etsin Rabbim.

Sevgili arkadaşlar ben o zaman şöyle söyleyim size daha açık olmak isterim evet bana ergen gibi davrandığımı öğretmene yakişmaz şekilde bu insanı çektiğimi söyleyenler olmuş ancak ben şehit eşiyim 10 sene önce 1 yıllık evliligim oldu eşim şehit oldu esimden 6 yıl sonra bu kişi hayatıma girdi ve ben saf temiz duygularla bu insana bağlandım geçmişte yarım kalan herşeyi bu insanla yaşamak istedim ve ona ilk günden bunları söyledim oda kabul etti ben sabret Yuvam yeniden olsun diye ama bu kişi beni hiçbir zaman anlamadı kalbimdeki acıyı anlamadı bana vicdansizca yaklaştı evet hatam çok ama esimden sonra bu kişiyi sevince artık sevdigimden ayrılmak istemedim o yüzden sabrettim ama evlenmek istemediğini daha yeni öğrendim yada istiyordu belki ama sonra vazgeçti kendimi kullanılmış gibi hissediyorum ben sevdim o ise bir kez mücadele etmedi hepinize tşk ederim iyi niyet ve yorumlarınız için allah kimseyi böyle şeylerle sinamasin

Kadınların başına ne gelirse ayağını çekemeyen adamları "çok sevip her şeyini kabul etmek"ten geliyor. Bir de o adamlarla geçirdikleri yıllar ziyan olmasın diye hayatlarının geri kalanını ziyan etmekten. Bu iki hastalığa çare bulursak tüm kadınlar kurtulur.

Canım benim insanlar yaşayacaklarını yaşıyorlar bana göre... 4 senem gitti diye hiç üzülme...Ben inanıyorum ki karşınıza çok iyi bir insan çıkacak ve size özlediğiniz mutluluğu yaşatacak:)) O şahısta hakettiğini bulur...Kimsenin ahı kimse de kalmaz...Sevgiler...

unut gitsin.

tatlım o 4 yıl öle yada böle geçecekti,senınki böle geçmiş,yarın öbür gun onun evlendiğini duyacaksın,ona hazırla kendını,senden 5 yaş büyüğüm,senın yaşında ıken bırının acısını çekıyodum,o evlendı,mutlu,ondan sonra başkasına aşık oldum,oda bıttı,yasını tuttum geçti,yanı 5 yıl sonra aklına bıle gelmeyecek,çok gençsin,işin var,şehidimiz var,boşver,evlenmesen ne olcak,herşey evlilik değil,böle düşünürsen hep yıkılırsın

bu tür bir erkek modeli var malesef piyasa da... Allah bekar kızçeleri korusun... kullandırtmayın kendinizi.... yaşa başa bakmaz, kariyere statüye bakmaz... onca yaşanmışlık var iş nikaha gelince kıvırt adam mısın lan sen diye yakasına yapışasım geliyor bu dümbüklerin.... dee sopa yerim diye korkuyorum :)) çok var bunlardan... boşver kurtulmuşsun hazır bak önüne yenisine sağlık :) artık gidenin ardından yas tutma devrini kapatın bayanlar... erkekler gibi gamsız olun acık.... miss gibi mesleğin var seni almayan ölsün gııı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…