Ayrilik

ilk ayrıldığımızda günlerce ağladım yataktan çıkmadım sürekli ayrılık şarkıları dinledim 1 hafta sürdü bu acı sonrasında biraz hafifledim dışarı çıkmaya başladım işe girdim tam düzeliyorum derken 2 ay sonra bana döndü barıştık çok seviyordum karşı koyamadım şu an yine ayrıyız bu defa bişey hissedemiyorum sadece içimde büyük bir acı var ama aşk acısı değil haksızlığa uğramanın acısı dua ediyorum aklıma düştükçe bildiğim sureleri filan okuyorum biraz iyi geliyor ama siz nişanlıymışsınız aranızda daha büyük bağlar vardır inşallah düzelir sorunlarınız mutlu olursunuz
yorumunuz icin cok tsk ederim. Güzel dilekleriniz icinde cok cok tsk ederim.

insallah siz daha cok mutlu olursunuz... nisanlilik dönemi aslinda cok güzeldir :) Yani sirf mutsuz degildim daha cok mutluydum ama olmadi iste :)

Merhaba Hanimlar,
bana günde bir yaziyor hala. Görüsmemizi istiyor. Siirler yaziyor.
Hic yanit vermiyorum ...
Bende tabii ki cok özlüyorum.
Ne yapayim sizce? :KK43:

Calisiyormussun ve bence işi gücü olan insanlar aşk acısını daha kolay atlatir. Neden çünkü aksama kadar bişey lerle ugrasirsin akşam yorgun gelip erken uyursun. Geceleri sabaha kadar onu düşünmek gibi durumlara girmezsin. Bu yüzden kendini işine ver bence. Ben mesela üniversite sınavına hazırlanıyorum ve hep evdeyim ders calissam da bi zorunlulugum olmadığı için elim boş sayılır ama yine de kolay anlatırım. bu tür durumlarda beyine kendi kendime terapi yaparim. Elbet unutacagim kimleri unutamadım ki o kim ki ve buna benzer şeyler çok işe yarıyor

Calisiyormussun ve bence işi gücü olan insanlar aşk acısını daha kolay atlatir. Neden çünkü aksama kadar bişey lerle ugrasirsin akşam yorgun gelip erken uyursun. Geceleri sabaha kadar onu düşünmek gibi durumlara girmezsin. Bu yüzden kendini işine ver bence. Ben mesela üniversite sınavına hazırlanıyorum ve hep evdeyim ders calissam da bi zorunlulugum olmadığı için elim boş sayılır ama yine de kolay anlatırım. bu tür durumlarda beyine kendi kendime terapi yaparim. Elbet unutacagim kimleri unutamadım ki o kim ki ve buna benzer şeyler çok işe yarıyor

Merhaba canim :) Ben calisiyorum suan 1 semester staj yapmaliyim üni'den.
Yani sabah saat 8-17 kadar calisiyorum.
saat 18 evde oluyorum ev temizligi yapiyorum (yanliz yasiyorum).
yemegimi yapip yiyorum dusumu aliyorum ...
ondan sonra uyuyorum ...

ama yinede zor geliyor gibi :)

tsk edeirm yorumun icin

Yani zaten büyük bir kısmını atlatmışsındır ama, neden ayrıldığınız burada çok öenmli.
Eğer dengesiz ise, bir sana gelip bir ayrılmak istiyorsa böyle insanı unutmak o kadar kolay ki aslında. Ama sana çok değer veriyorsa sevdiğini sevildiğini iliklerine kadar hissediyorsan, sana her konuda arkadaş ise seni annen baban abin ablan kardeşin gibi seviyorsa bu sevgiyi içinden atmak elbette ki çok zor. Böyle biri ise zaten arada çok problem yok ise sevginin peşinden git. Aşk bazen böyle inişli çıkışlı olabiliyor. Ama yormadan yorulmadan.

Bunların tam tersi seni tüketiyor ise hemen uzak dur. Kendine yeni aşklar bul.. İnan bu çok kolay. Ondan uzaklaşman için bir sürü neden var. Onun gibi binlerce inan her gün yanından geçiyordur. Onu farklı kılan saçı başı kaşı gözü değil, yüreği olmalı..

Bence tabi :KK54:

Yani zaten büyük bir kısmını atlatmışsındır ama, neden ayrıldığınız burada çok öenmli.
Eğer dengesiz ise, bir sana gelip bir ayrılmak istiyorsa böyle insanı unutmak o kadar kolay ki aslında. Ama sana çok değer veriyorsa sevdiğini sevildiğini iliklerine kadar hissediyorsan, sana her konuda arkadaş ise seni annen baban abin ablan kardeşin gibi seviyorsa bu sevgiyi içinden atmak elbette ki çok zor. Böyle biri ise zaten arada çok problem yok ise sevginin peşinden git. Aşk bazen böyle inişli çıkışlı olabiliyor. Ama yormadan yorulmadan.

Bunların tam tersi seni tüketiyor ise hemen uzak dur. Kendine yeni aşklar bul.. İnan bu çok kolay. Ondan uzaklaşman için bir sürü neden var. Onun gibi binlerce inan her gün yanından geçiyordur. Onu farklı kılan saçı başı kaşı gözü değil, yüreği olmalı..

Bence tabi :KK54:

Bizim ayrilma sebebimiz ailesi...
beni türlü kabullenemediler. Cok aci verdiler bana ve o buna izin verdi. Oda cabaladi beni kabullensinler diye. Ama olmadi!

Biz birbirimizi cok severiz/sevdik :) en iyi arkadasim, annem babam, sevgilim, eglencem nesem huzurumdu o benim :) ve biliyorum bende onun icin aynisiydim.
Aksine cok hata yapti ama telafi etmek icin cok cirpindi... ben hazmedemedim.

Tsk ederim yorumun icin :))

Bizim ayrilma sebebimiz ailesi...
beni türlü kabullenemediler. Cok aci verdiler bana ve o buna izin verdi. Oda cabaladi beni kabullensinler diye. Ama olmadi!

Biz birbirimizi cok severiz/sevdik :) en iyi arkadasim, annem babam, sevgilim, eglencem nesem huzurumdu o benim :) ve biliyorum bende onun icin aynisiydim.
Aksine cok hata yapti ama telafi etmek icin cok cirpindi... ben hazmedemedim.

Tsk ederim yorumun icin :))
Tamam senin yerinde olsam kestirip atmazdım o zaman. Olur böyle şeyler. Aileler şunlar bunlar. Sevginden ödün verme. Hiçkimseyi araya sokma. Önemli olan ikinizin sevgisi, zaten her şeyin üstesinden gelir. Pişman olacağınız şeyler yapmayın. İnan sevgiyi kolay kolay yakalayamıyor. İmkansız değil bir şey değil. Bu sebeple sende üzülme onu da üzme.. :cool:

Tamam senin yerinde olsam kestirip atmazdım o zaman. Olur böyle şeyler. Aileler şunlar bunlar. Sevginden ödün verme. Hiçkimseyi araya sokma. Önemli olan ikinizin sevgisi, zaten her şeyin üstesinden gelir. Pişman olacağınız şeyler yapmayın. İnan sevgiyi kolay kolay yakalayamıyor. İmkansız değil bir şey değil. Bu sebeple sende üzülme onu da üzme.. :cool:

cok ic acici konustun biliyormusun :) Cok tsk ederim ....
bilmiyorum hergün yaziyor zaten .. siirler falan ...
özlüyorumda onu hemde cooook...

yaramin kapanmasini bekliyorum :/ Yoksa ona sirf eziyet cektiririm su ruh halimle

cok ic acici konustun biliyormusun :) Cok tsk ederim ....
bilmiyorum hergün yaziyor zaten .. siirler falan ...
özlüyorumda onu hemde cooook...

yaramin kapanmasini bekliyorum :/ Yoksa ona sirf eziyet cektiririm su ruh halimle
Evet mantıklı. Biraz zaman verin birbirinize, en başta sen kendine elbette.
Yorucu şeyler bunlar sanırım. Ama seviyorsan ne olursa olsun koş peşinden.

Mutluluklar şimdiden :KK60:

Merhaba canim :) Ben calisiyorum suan 1 semester staj yapmaliyim üni'den.
Yani sabah saat 8-17 kadar calisiyorum.
saat 18 evde oluyorum ev temizligi yapiyorum (yanliz yasiyorum).
yemegimi yapip yiyorum dusumu aliyorum ...
ondan sonra uyuyorum ...

ama yinede zor geliyor gibi :)

tsk edeirm yorumun icin
Rica ederim tatlım inşallah en kisa surede atlatirsin :)

X