Ayrilik

canım uzun hikaye
bulduğun yol kendine göre çözüm yolu olmuş ama beynınden soyutlamadığın sürece mesafelerin de pek bi öenmi kalmıyor aslında bakarsan.
sana yaşattığı guzel gunlerden öte mutsuz olduğun, üzüldüğün anları anımsa. Şuan sende bir boşluk hissediyorsun ama zamanla doluyor ben 3 senelik ilişkimde şu kadar mahvolmadım 2 buçuk aylık ilişkimin arkasından mahvolduğum kadar.
nedeni ise tekrar yalnız kalma korkusu....

Ah ah ... :)) insallah canim yani daha oturup agliyamadim ... Soktayim cünkü :/ bi üzüntüyü yasiya bilsem ... Ama firtinalar icimde

malesef ben ayrılmayı başaramayanlardanım :KK43: çalkantılı bir ilişkinin içindeyindeyim ne gidebiliyorum nede kalabiliyorum. 8 ay ayrı kalabildim sadece sonra ikimizde geri döndük :KK43:
Ondan sonra neoldu peki? Yani hala berabernisinuz? Priblemleri astiniz mi? Ve en önemlisi mutlumusunuz?

Ondan sonra neoldu peki? Yani hala berabernisinuz? Priblemleri astiniz mi? Ve en önemlisi mutlumusunuz?
evet hala beraberiz o ayrılığın üstünden 4 sene geçti şuan sözlüyüz. ama inişli çıkışlı bi gün konuşup bi hafta konuşmayan bi ilişkimiz var çokta sağlıklı bi ilikimiz olduğunu söyleyemem açıkçası. keşke o zamn hazır bitmişken geri dönmeseydik dediğim zamanlar çok oldu.

Onu dusundugunuzu fark ettiginiz an hemen o ruh halinden olabildigince siyrilmaniz lazim. Bu sureyi kisalttikca daha cabuk sonuc alabilirsiniz.
Size kendinizi kotu hissettirdigi anlari, olaylari dusunun. Guzel anilari fazla dusunmeyin. Bol bol dua edin. Disari ciktiginizda cevrenizdeki her seye duyarli olun. Belki insanlarin ne zorluklarla yasam mucadelesi verdigini gordukce aciniz hafifler. Unutmazsiniz alisirsiniz sadece. Hem kendinize acimadiginiz ve drama donusturmediginiz surece unutmamak iyidir, gecmisinizden ders alirsiniz. Acinizin hafiflemesi icin bol bol dua edin.
Bir de kitap okuyun ama aşksız meşksiz. Rabbim yardimciniz olsun.

canım bende dün ayrıldım daha doğrusu terkedildim
tüm gün uyudum hala yataktayım
Benim de ilk 1 hafta öyle geçti.Ağladım yemek yemedim.Yataktan çıkmadım. Şimdi üstünden 3 hafta geçti.Tabi beyefendi 3hafta sonra kendini hatırlatma cabasina girdi.O ilk gün içimdekileri soyleyememistim.Kaskatı kesilmistim.Söyledim ve rahatladım. Artık hatirlatamaz kendini.Yavaş yavaş geçiyor.Bol dua iyi geliyor.Allahin izniyle bunu da atlatiriz.Allah can sağlığı versin.

Onu dusundugunuzu fark ettiginiz an hemen o ruh halinden olabildigince siyrilmaniz lazim. Bu sureyi kisalttikca daha cabuk sonuc alabilirsiniz.
Size kendinizi kotu hissettirdigi anlari, olaylari dusunun. Guzel anilari fazla dusunmeyin. Bol bol dua edin. Disari ciktiginizda cevrenizdeki her seye duyarli olun. Belki insanlarin ne zorluklarla yasam mucadelesi verdigini gordukce aciniz hafifler. Unutmazsiniz alisirsiniz sadece. Hem kendinize acimadiginiz ve drama donusturmediginiz surece unutmamak iyidir, gecmisinizden ders alirsiniz. Acinizin hafiflemesi icin bol bol dua edin.
Bir de kitap okuyun ama aşksız meşksiz. Rabbim yardimciniz olsun.
cok tesekkür ederim!

merhaba hanimlar,

size kalpten tessekkür ediyorum ya :KK43: Derdime derman oldunuz!
KKyi cok seviyorummmmm ! iyiki varsiniz!:KK42:

Ondan sonra sevgili falan oldu mu? Yani birdaha seviliyor mu?
çatır çatırda sevılıyor.. benımde unv de vardı bıraskım dunyam.. 2 yıl bırlıkteydık.. sonra ayrıldı dunyam yıkıldı ıntıhara yöneldim kafayı yedım vsvsvs..
memleketıne gttım yalvardım. ünv sehrınde ansızın evıne gttım kız arkadasıyla bastım ohoooo....
sonra sacma sapan bıkac ılıskı yasadım olmadı ayrıldım..
sonra benı yıllardır cok seven bırıne sans verdım olmadı.. sonra bıdaha istedi bişans daha derken baktımki ben onu coktan unutmusum gurur yapmısım sadece.. amaaan yemişim gururunu dedım..
şimdi 10 senelık mutlu bır evlılık kocamanda bır cocuk anneısyım.. aklıma gelıyormu hiççte bile.. :KK12:
gecer gececek merak etme.. yeterki kendın yıyıp bıtırme..
dua et , ,,anıyorsan namaz kıl , gez toz dolaş, yeni çevre edin..
ha en önemlısı ben bu ayrılıktan sonra başka şehirdeki bır ahbabımıza gdip 20-25 gun kalmıstım gezdım tozdum pek b ıyı gelmıstı :KK51:

çatır çatırda sevılıyor.. benımde unv de vardı bıraskım dunyam.. 2 yıl bırlıkteydık.. sonra ayrıldı dunyam yıkıldı ıntıhara yöneldim kafayı yedım vsvsvs..
memleketıne gttım yalvardım. ünv sehrınde ansızın evıne gttım kız arkadasıyla bastım ohoooo....
sonra sacma sapan bıkac ılıskı yasadım olmadı ayrıldım..
sonra benı yıllardır cok seven bırıne sans verdım olmadı.. sonra bıdaha istedi bişans daha derken baktımki ben onu coktan unutmusum gurur yapmısım sadece.. amaaan yemişim gururunu dedım..
şimdi 10 senelık mutlu bır evlılık kocamanda bır cocuk anneısyım.. aklıma gelıyormu hiççte bile.. :KK12:
gecer gececek merak etme.. yeterki kendın yıyıp bıtırme..
dua et , ,,anıyorsan namaz kıl , gez toz dolaş, yeni çevre edin..
ha en önemlısı ben bu ayrılıktan sonra başka şehirdeki bır ahbabımıza gdip 20-25 gun kalmıstım gezdım tozdum pek b ıyı gelmıstı :KK51:

kendinizden örnek verdiginiz icin sagolun umarim bende bu kadar sansli olurum :))
Ömürboyu mutluluklar diliyorum :))

Hergün ariyor, yaziyor cikmiyorum..... barismak istiyor... icim parcalaniyor...
Ama en dogrusu ayrilmakti bizim icin ...
Ben şimdi baktım konularına.Hatırladım.Bırak Allah aşkına.Ne sevgisi.Seni ailesine karşı ezdiren,kendi ezen insandan ne yar olur ne koca.Kendi değerini kendin bil önce.Kendidin onun ailesine sevdirmek mecburiyetin de hiç yok.Bence sen evlilik olayını rafa kaldır biraz daha olgunlaştığında biri çıkar karşına daha mantıklı hareket edersin.

Ben şimdi baktım konularına.Hatırladım.Bırak Allah aşkına.Ne sevgisi.Seni ailesine karşı ezdiren,kendi ezen insandan ne yar olur ne koca.Kendi değerini kendin bil önce.Kendidin onun ailesine sevdirmek mecburiyetin de hiç yok.Bence sen evlilik olayını rafa kaldır biraz daha olgunlaştığında biri çıkar karşına daha mantıklı hareket edersin.

Aynen ben biraz free oliyim .. :) Piskolojim iyice bozuldu sanirim ...

ilk ayrıldığımızda günlerce ağladım yataktan çıkmadım sürekli ayrılık şarkıları dinledim 1 hafta sürdü bu acı sonrasında biraz hafifledim dışarı çıkmaya başladım işe girdim tam düzeliyorum derken 2 ay sonra bana döndü barıştık çok seviyordum karşı koyamadım şu an yine ayrıyız bu defa bişey hissedemiyorum sadece içimde büyük bir acı var ama aşk acısı değil haksızlığa uğramanın acısı dua ediyorum aklıma düştükçe bildiğim sureleri filan okuyorum biraz iyi geliyor ama siz nişanlıymışsınız aranızda daha büyük bağlar vardır inşallah düzelir sorunlarınız mutlu olursunuz

X