- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
-
- Konu Sahibi HerYerKaranlik
Unutuluyor fakat izi kalıyor aradan 2 bucuk sene geçti nerdeyse hala çok minicikte olsa bi sızı ve kabullenememe durumu var.
Olmadı o kişiden önce benim erkek arkadasım vardı ilgisizliğinden dolayı uzaklaşmıştık onla basladım gayet iyiydi ama araya işte biri girince soğumuşum ve arada o ilgisizlikleri tekrarlayınca mesafeli davrandım o da bi davranışıma sinirlenip bi anda evlendi. Öbürü de evlenmişti zaten şimdi hayatımda sıfırım. Aceleci davranmıyorum kimse için gerek yok.Ondan sonra sevgili falan oldu mu? Yani birdaha seviliyor mu?
Yani o zaman sen bu ayriligi atlatmadin ...Olmadı o kişiden önce benim erkek arkadasım vardı ilgisizliğinden dolayı uzaklaşmıştık onla basladım gayet iyiydi ama araya işte biri girince soğumuşum ve arada o ilgisizlikleri tekrarlayınca mesafeli davrandım o da bi davranışıma sinirlenip bi anda evlendi. Öbürü de evlenmişti zaten şimdi hayatımda sıfırım. Aceleci davranmıyorum kimse için gerek yok.
İkisini de atlattım :) sadece bu iki sene önceki olanın terketme şekli çok adi şekilde oldu belki ondan içimden acısı geçmedi. Ha unutuluyor merak etme yenisi de olur ben çok istekli degildim.Yani o zaman sen bu ayriligi atlatmadin ...
İkisini de atlattım :) sadece bu iki sene önceki olanın terketme şekli çok adi şekilde oldu belki ondan içimden acısı geçmedi. Ha unutuluyor merak etme yenisi de olur ben çok istekli degildim.
Umutsuzluğa kapılma ben başkasını bulamam filan diye değil zaten şu an onu düşünmüyorum içimde geçmişe dair hiç bir his kalmasın tamamen temizleneyim diye bekliyorum cok aşama kaydettim. Bu işler kısmet sonuçta hepsi bir anda çıktı oldu tekrar olmayacak diye bişey yok sadece gerçekten hak edecek değecek biri olsun istiyorum daha seçici oldum. Üzülmek istemem tekrardan.Bende oel. Istekli degilim.... Ve cok umutsuzum suan ...
Doğru karar vermişsiniz o zaman.Aile işin içine girince daha çıkılmaz bir hal alıyor.Evlenip daha büyük şeyler yasayacaginiza ayrilmakla en iyisini yapmışsınız.Benimkininde ailesi istemiyormuş sonradan öğrendim.Tabi ayrılığın sebebi beni aldattı. O kişi için de terketti. Haha üstelik sürekli gözümün onundeler.Daha ne olsun. Ama ben bu halde bile 3 haftada birazda olsun toparlayabildiysem sen de toparlayabilirsin. Sadece ailesinin yaptıklarını hatirla. Kötü şeyleri yani. Gececek Allahin izniyle.Coooook uzun bir hikaye ...
Nisanliydik ... Dün aksam ayrilma kararini verdim.
Ailesi beni istemiyor...
Bunlar hep problem yapti bizi huzursuz erti ... Kavgaya yol acti
Insallah dediginiz gibi olurgeçiyo geçiyo ben pek başaramasamda yine de geçiyo. üçgün salya sümük ağla zırla iki gün duygusal romantik filmler izle 6. gün at kendini dışarı bişicin kalmas:)
Hic yazdiniz mi ona ayrildiktan sonra?geçiyo geçiyo ben pek başaramasamda yine de geçiyo. üçgün salya sümük ağla zırla iki gün duygusal romantik filmler izle 6. gün at kendini dışarı bişicin kalmas:)
Popüler kültür yerine klasik edebiyata yonelebilirsiniz. (Özellikle Rus Edebiyati) Onlarda da az cok ask hikayesi olabiliyor ama asil odak noktasi ask değil en azindanKitap okumayi bende severim aksine askli meskli hep öneriniz varmi?
Çürük dişin varsa biraz daha çürümesini bekle. Sonra kanal tedavisi için diş hekimine git. Endodontist olmasın ama, uzman olmayan hekime git. Olaylar gelişecek ve tedavi sonrasında bambaşka biri olacaksın.Peki nasil atlatiliyor? Yazmamak icin ina isyan etmemek icin neler yapamli?
seni hak etseydi şu an yanında olurdu. Bunu düşünerek
canım bende dün ayrıldım daha doğrusu terkedildim
tüm gün uyudum hala yataktayım
canım uzun hikayeSiz niye ayrildiniz? Cok üzüldüm ya ...
Sen nasil his ediyorsun kendini?
Ben kendimi berbat his ediyorum cünkp cok seviyorum ama bundan baska bir cözpm yolu bulamadim yoksa temelli kafayi yicektim