Ayrilik

Ondan sonra sevgili falan oldu mu? Yani birdaha seviliyor mu?
Olmadı o kişiden önce benim erkek arkadasım vardı ilgisizliğinden dolayı uzaklaşmıştık onla basladım gayet iyiydi ama araya işte biri girince soğumuşum ve arada o ilgisizlikleri tekrarlayınca mesafeli davrandım o da bi davranışıma sinirlenip bi anda evlendi. Öbürü de evlenmişti zaten şimdi hayatımda sıfırım. Aceleci davranmıyorum kimse için gerek yok.

Yani o zaman sen bu ayriligi atlatmadin ...

Bende oel. Istekli degilim.... Ve cok umutsuzum suan ...
Umutsuzluğa kapılma ben başkasını bulamam filan diye değil zaten şu an onu düşünmüyorum içimde geçmişe dair hiç bir his kalmasın tamamen temizleneyim diye bekliyorum cok aşama kaydettim. Bu işler kısmet sonuçta hepsi bir anda çıktı oldu tekrar olmayacak diye bişey yok sadece gerçekten hak edecek değecek biri olsun istiyorum daha seçici oldum. Üzülmek istemem tekrardan.

Kuvvetli hisler beslediginiz bir kisiden ayrildiniz diye bir daha sevemeyeceginizi veya asik olamayacaginizi mi dusunuyorsunuz? Karalar baglamanin hicbir anlami yok. Oyle bir asik olursunuz ki yeter ki karsinizdaki adam gibi olsun.

Coooook uzun bir hikaye ...
Nisanliydik ... Dün aksam ayrilma kararini verdim.
Ailesi beni istemiyor...
Bunlar hep problem yapti bizi huzursuz erti ... Kavgaya yol acti
Doğru karar vermişsiniz o zaman.Aile işin içine girince daha çıkılmaz bir hal alıyor.Evlenip daha büyük şeyler yasayacaginiza ayrilmakla en iyisini yapmışsınız.Benimkininde ailesi istemiyormuş sonradan öğrendim.Tabi ayrılığın sebebi beni aldattı. O kişi için de terketti. Haha üstelik sürekli gözümün onundeler.Daha ne olsun. Ama ben bu halde bile 3 haftada birazda olsun toparlayabildiysem sen de toparlayabilirsin. Sadece ailesinin yaptıklarını hatirla. Kötü şeyleri yani. Gececek Allahin izniyle.

Peki nasil atlatiliyor? Yazmamak icin ina isyan etmemek icin neler yapamli?
Çürük dişin varsa biraz daha çürümesini bekle. Sonra kanal tedavisi için diş hekimine git. Endodontist olmasın ama, uzman olmayan hekime git. Olaylar gelişecek ve tedavi sonrasında bambaşka biri olacaksın.

canım bende dün ayrıldım daha doğrusu terkedildim
tüm gün uyudum hala yataktayım

Siz niye ayrildiniz? Cok üzüldüm ya ...
Sen nasil his ediyorsun kendini?
Ben kendimi berbat his ediyorum cünkp cok seviyorum ama bundan baska bir cözpm yolu bulamadim yoksa temelli kafayi yicektim

Siz niye ayrildiniz? Cok üzüldüm ya ...
Sen nasil his ediyorsun kendini?
Ben kendimi berbat his ediyorum cünkp cok seviyorum ama bundan baska bir cözpm yolu bulamadim yoksa temelli kafayi yicektim
canım uzun hikaye
bulduğun yol kendine göre çözüm yolu olmuş ama beynınden soyutlamadığın sürece mesafelerin de pek bi öenmi kalmıyor aslında bakarsan.
sana yaşattığı guzel gunlerden öte mutsuz olduğun, üzüldüğün anları anımsa. Şuan sende bir boşluk hissediyorsun ama zamanla doluyor ben 3 senelik ilişkimde şu kadar mahvolmadım 2 buçuk aylık ilişkimin arkasından mahvolduğum kadar.
nedeni ise tekrar yalnız kalma korkusu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…