- 1 Ekim 2014
- 180
- 98
-
- Konu Sahibi Nvbianprincess
Arkada o kalıcak o seviyor beni. Üzülecek falan bilmiyorum katı yürekli olamıyorumMadem bu kadar bıktınız ayrılın.
Madem değeri yok artık kıyamıyorum demek saçma olur.
ayrılınca daha kötü olmaz mı off çok zormuşBoşuna umitlendirmeyin yazık çocuğa
Ama bi şekilde soylemen gerekir mesela biraz ayri kalalım ders çalışmam gerekiyor sınavların olduğunu soyleyebilirsinayrılınca daha kötü olmaz mı off çok zormuş
Arkada o kalıcak o seviyor beni. Üzülecek falan bilmiyorum katı yürekli olamıyorum
Bencillik etmiyorum gerçekten sadece onu düşünüyorum onun ilgisini falanda istemiyorum öylede birşey olmuyor zatenOnun da sizin için aynısını düşünmediği ne malum?
Her gün görüşmek istemesi sizi sevdiği anlamına gelmez ya da ayrılıktan hiç bahsetmemesi.
Kimse vazgeçilmez değildir.
Sevmediği halde birini hayatında tutmak ayrılınca üzülür diye ona kıyamamak değil...
Kendisini seven birinin ilgisinden vazgeçememek, bencillik etmektir.
Yani sizin şu an yaptığınız onu değil kendinizi düşünmek.
Eğer aksini iddia ediyorsanız da onu kendinden bıkmış birinden kurtarırsınız zaten, mesele kalmaz.
Bencillik etmiyorum gerçekten sadece onu düşünüyorum onun ilgisini falanda istemiyorum öylede birşey olmuyor zaten
haklısınız ya gerçekten ama o biraz değişik biri buna rağmen ayrılmak lafını açmaz ben belli ettim bugün konuştum böyle böyle herşeyi anlattım yapabileceğim ne var diyor offÖyle olmayan ne?
Yine dediğime geliyoruz işte.
Onu gerçekten düşünüyorsanız "ilgisini filan istemediğiniz" birini kendinizden kurtarırsınız.
Biri benim ilgimden sevgimden etkilenmediği halde beni düşündüğü için benden ayrılamadığını söylese...
Bunu en büyü hakaret sayardım, onun için de böyle bu.