ayrılık

bana cevap vermemesi üzdü dün akşam da face de kendi duvarımda telefonu duvara çarpasım var diye yazmıştım bana mesaj attı çarp ben yenisini alırım dedi hala umut var mı
Umut olsa ne olur kı anahtarı ıstersem bıter dıyorsun senı araban ıcın mı ıstıyor

Ayril ya hem kadinla yemege cikiyo ustune ustluk cvp vermiyo demek ki seni pek sevmiyormus gibime geldi belki de baskasi var evlenmeden ayril simdiden

Evlenmek için görüşüyormuşsunuz...

Ama ailesinin nişan töreni için geleceği hafta sonundan önce "bitti" mesajınızı bile yanıtlamamış.

O günden sonra da konuşmamışsınız.

Bu nasıl evlilik öncesi görüşmeyse artık insan öylesine flört ettiği kişinin bile bitti demesine tepki verir.

Bir de karşılıklı anlayış, güven inşa edilmiş de daha nişan olmadan...

İş evlilik için arabasını satmaya kalmış, adam kendi arabasını sizin arabanıza güvenerek satmış resmen.

İnsan tartıştığı en alakasız kişinin bir kalemi bile kendisinde kalsa geri verir, siz damat adayı diyorsunuz buna.

Bu modelden ilk defa görüyorum, tavrını, tarzını hiç beğenmedim.

O noktaya gelecek gibi durmuyorsunuz da evlenir ve bir gün tartışırsanız...

Anahtarınızı onda unutsanız geri vermez size, dışarıda kalırsınız mazallah...

Aynen bence de.
Bu tripler çok ergence görünüyor.
Olgun biriyse karşılık vermek istememiştir.

yani pire için yorgan yakma deyimi duymuştum da...
yahu kadınla yemeğe gittiyse gitti bu kadar abartacak ne var. adam mesajlarınıza dönmemekte haklı ben olsam ben de dönmem.
bana sorun damat adayında değil de sizdeymiş gibi geldi, bildiğiniz yersiz bir kıskançlık ve kapris yapmışsınız sevgilinize. ama eğer facebooktan o telefon mesajını falan attıysa sizin tribinizin geçmesini bekliyordur, ayrılık falan yok.

konuşalım mı dedim biraz önce işi varmış yarın öğleden sonra konuşabileceğimizi söyledi ama trip yaptı belki de ayrıldık bilmiyorum

arabayı istersem ciddi bir ayrılık olur al takke ver külah arabayı o istemedi ben onun kullanmasını istedim trafikten korktuğumdan

Aynı iş yerinde çalışıyorsanız nasıl konuşmak için yarın öğleden sonrayı beklşyorsunuz? Ayrıca öyle her atarlandığınızda bitti yazıp sonra yumuşayacaksanız adamın gözünde hiçbir değeriniz kalmaz, allah aşkına şunlara çok fazla değer yüklemeyin, bitti yazdıktan sonra çocuk gibi face de orda burda dokunduru mesajlar yolluyorsanız adamın gözünde tabi ki degeriniz kalmaz.

Kusuta bakmayın ama bu adam size değer vermiyor ve kaybetmekten korkmuyor, evlililik işini biraz daha düşünün...

Yukarda başka bir arkadaşta yazmıs zaten.senin yaptıgın tripler ona çok ergende gelmiştir ve büyütmek istemediği icin cevaplamamıştır bile.tenezzül etmediğinden veya ayrıldığından değil yani.bazen benim erkek arkadaşımda yapıyor bunu,cevap yazmamazlık yapmaz ama ben sinirliyken yazmasam oda yazmaz,trip atınca başka konulardan konuşmaya Çalışır.sonradan trip attığım olayları düşününce ne kadar çocukça oldugunu Anlıyorum bende uzatmıyorum.bence sen abartmışın

Arabayı geri vermek zorunda kalmamak için bile muhatap olmuyor olabilir. İnsan kullanmayı seven bencil bir tipse örneklerini çok gördük. Bu erkeklerden gına geldi bana. Keşke üçüncü bir cinsiyet daha olsaydı. Kadın-erkek birbirine bu kadar muhtaç olmasaydı.

Neden kadınlar ayrılmaktan bu kadar korkuyor?bak adam korkuymu hiç..isteyin arabanızı ama şöyle isteyin arabaya bu akşam işim var falan deyin

Her kavga ettiğinizde ayrılalım o zaman diyenlerdenseniz bitti mesajınızı umursamamıştır.2 mesaj attıktan sonra ilk karşılaşmanız da konuyu dile getirip yüz yüze konuşmalıydınız...Arabanızı telefon aracılığıyla almak istediğinizi söylemeyin derim.İş yerinde yanına gidip isteyin, hatalıysa ve sizi seviyorsa ilişkinizin geleceği hakkında konuşmak isteyecektir.Ortada aldatılma falan yokmuş sevgilinizin de o gün için mantıklı bir açıklaması varsa neden fazladan bir kaç gün daha kafanız karışık ve hayatı kendinize zehir ederek yaşayasınız ki ? Eninde sonunda iyi ya da kötü bir sonuca varılacak. İnş. sorununuz kısa sürede çözülür.Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…