ayrılık

cryangel82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
8
0
42
evlenmek üzere görüştüğüm biri var beni seviyor güveniyorum da ancak biraz inat ve dikbaşlı. 2 gün önce bir bayan arkadaşla akşam yemeğe gittiğini facebook tan öğrendim. normalde zaten yaşça kendinden büyük ve abla dediği birisiymiş ancak buna sinirlendim. mesaj attım cevap yazmadı ikinci mesajdan sonra da yazmadı muhatap olmadığı için bitti yazdım hala cevap yok aynı iş yerinde çalışıyoruz ve konuşumuyoruz. arabam da kendisinde onu da bana getirmedi biraz tripli davranıyoruz birbirimize ben de birşey konuşmuyorum kendisi ile normalde bu hafta sonu ailem ailesini bekliyordu nişan töreni için ve şu anda arada kalmış durumdayım onu da seviyorum fakat ne yapmam gerekiyorbilmiyorum. sanırım karşılıklı inatlaşıyoruz. ben onunla oturup konuşmayı artık gururuma da yediremiyorum bu saatten sonra ne yapmalıyım yorum bekliyorum

Senin yapabileceğin birşey kalmamış ki cevap vermeyen o.. Bırak o düşünsün ve böyle umursamaz biriyle evlilik düşünme, çok pişman olursun daha şimdiden belli etmiş kendini.

İş çıkışı goruselım diye mesaj at arabanın anahtarınıda ıste
Abla dedıgı bıre ıle yemege cıkmasında bır sakınca yok sonucta het ınsanın bır sosyal hayatı var evlenıyoruz dıye kımseyı soyutlayamayız

evlenmek için kendi arabasını sattı benim arabayı kullanıyorduk ben zaten çok iyi kullanamıyorum o yüzden kendinde kalmıştı evlerimiz uzak akşam beni eve bırakabiliyor kolaylık oluyordu ama iki gündür görüşmüyoruz

bitti demişsin ve arabanı hala getirmedi mi ilginç

bana cevap vermemesi üzdü dün akşam da face de kendi duvarımda telefonu duvara çarpasım var diye yazmıştım bana mesaj attı çarp ben yenisini alırım dedi hala umut var mı

Arabanın anahtarını iste ama güzel bir dille çok önemli bir işin varmış gibi bir bahane üret konuşmak içinde sebep olur sonuçta aileler bu hafta sonu için beklenti içinde kesinleştirin ne neymiş ne değilmiş

bir bayanla yemeğe gitti diye mi bunlar? belki çok sevdiği bir dostudur

bana kızmayın ama evlenmeden böyle paylaşımlarda bulunmak bana ters geliyor, neden veriyorsunuz ki???

kimi borç para verir almaya gelince alamaz kimide sizin gibi özel eşyalarını

o adamdan ne köy olur ne kasaba

arkadaşlarımla buluşucam arabama ihtiyacım var de versin geri bakalım o senin ark çıkmana ne dicek

arabayı istersem herşey biter ben bitmesine şu an hazır değilim

Bitmesine hazır değilim diyorsunuz ama mesajlarda rahatlıkla bitti diyebiliyorsunuz bu bariz bir çelişki değil mi.
Kaybetmek istemediğiniz insanlara samimi olun,en başta da kendinize.
Yaptığı hareket hoş değil,arayıp arkadaşı ile buluşacağını söyleye bilirdi ama ne düşündü onu da bilmiyoruz.
Kısacası bitirmek istemiyorsanız arabayı geri istemek yoluyla değil samimi bir şekilde konuşmanız gerektiğini söyleyin.

bence adam ciddiye almıyor bu triplerinizi..çocukça bulduğu için de cevap vermiyor.ayrıldığınız falan yok..abartıyorsunuz bence...
adam size ben sana yeni telefon alırım dediğinde şakaya vursaydınız şimdiye düzelmişti bile aranız...hangi marka alacaksın,ucuzundan istemem falan diyip geyiğe çevirseydin tamamdı...

bu kadar büyütmeyin.

bana cevap vermemesi üzdü dün akşam da face de kendi duvarımda telefonu duvara çarpasım var diye yazmıştım bana mesaj attı çarp ben yenisini alırım dedi hala umut var mı
umut var da,inatçılık huyu hiç geçmeyecek biliyorsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…