AYRILIK..

yasemi_n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
120
9
34
Arkadaşlar merhaba sevgilimle yaklaşık 3 aydır ayrıyız bu karar ikimizin ortak kararıydı çünkü farklı şehirlerdeydik sorunlar vardı vs. Fakat ayrıldığımız günden beri hep içimde bi acaba.. Hep bi yanlış mı yaptık sorusu.. Çünkü ne olursa olsun ufak tefek sorunlar dışında iyiydik ailesiyle tanışmıştım ailemle tanışmıştı. Ve gerçekten bana aşkı yaşatan bi insandı.Hani garip bir dönem seviyorum ama sevgili olarak devam ettiğimizde olmuyor hep bi sorun bazen yanımda dahi istemiyorum, ayrılıyoruz onsuz da olmuyor. En son tekrar konuştuk (ayrıldıktan sonra) hatta o kendimize zaman verelim 1 ay 3 ay 1 yıl her neyse işte ama kestirip atmayalım ben seni geleceğimde istiyorum dedi.. Fakat kızlar bu konuşmadan 1 ay geçti ve ortak arkadaşın swarmından baktığımda hep bi kızla bi yerlerde check in yapmış.. Hep aynı kişi..Eğer sevgilisi falan olsa dahi bunu ilk bana söylemesi gerekmez mi.. Sizce ne düşünüyor olabilir kıskandırmak mı amacı yoksa hani zaten ara verdik bana karışamazsın tarzı bir düşünce mi ben bu durumun içinden çıkamadım.. Sizce ne yapmalıyım..

bence artık şu çocuğu bir rahat bırakın siz ayrılmışsınız ve başkalarıyla görüşmesi çok normal bu çocuğun yerinde ben olsam size asla geri dönemzdim zaten kusura bakmayın (eski konulardan ötürü böyle söylüyorum) siz de artık önünüze bakın allah hayırlı isnsanlarla karşılaştırsın inşallah

bence ayrıldığınızı kabul etmeniz gerekir size haber vermeyebilir bu doğal bişi... bence anlaşamıosanız ayrılmanız hayrınıza olabilir snra çok zor oluyor çookkk zor... şimdi hayatınıza yön verin istekleriniz neler ne yapmak istiyorsunuz onsuz buna karar verin ve hayatınıza devam edin aileyle tanışmış olmak bişi değiştirmez....

Yeni sevgilisini neden eski sevgilisine söylesin ki canım söylemesi gerekmez mi demişsin,tabiki gerekmez sana gelip yenisini mi anlatıcak? Seni kıskandırmak için yaptığınıda düşünmüyorum açıkcası.. Ara vermek uzatmaları oynaamak gibi bir şey , tekrar dönsende eskisi gibi olmaz bence..

aman boşver ayrılmısssın gözünün onune bak...

Ara vermek diye bir şey yok bence. Seviyorsan
Gec olmadan konuş. İyi ya da kotu gidişat belli olsun. Erteledikce daha baglanir daha uzulursun.

3 aylık ayrılıktan önce ne kadar sürdü birlikteliğiniz?

pöffffff

3 ay olmuş sen hala ümitli misin gerçekten,3 ayda neler değişir,muhtemelen sana söylediklerini bile unutmuştur veya önemi kalmadığını düşünüyordur

Bana söylemesi gerek dememin sebebi ara vermeyi kestirip atmamayı söyleyen kişi kendisi. Eğer böyle bir düşüncesi varsa ya biz senle böyle böyle konuştuk ama şu an için bu durum var k. bakma der olay biter.

Bir erkek ilişkiye ara verelim diyorsa o ilişki bitmiştir. Adam sevgilisi var diye eski sevgilisine izin vermek zorunda değil, neden versin.

Bir ilişkide ara verme fikri güzel değil. Sadece ayrılmaya kendini alıştırma evresidir ve ilişki zaten bitmiş sayılır. Eğer kendisini geri kazanmak istiyorsanız oturun ilişkinizin gidişatı güzelce enine boyuna bir tartışın. Sonra birlikte mi yürüyeceksiniz yoksa son çıkıştan çıkacak mısınız karar verin. Aksi takdirde karar vereceğiniz bir durum kalmayacak ortada ve ipler kopmuş olacak.

Bana söylemesi gerek dememin sebebi ara vermeyi kestirip atmamayı söyleyen kişi kendisi. Eğer böyle bir düşüncesi varsa ya biz senle böyle böyle konuştuk ama şu an için bu durum var k. bakma der olay biter.
Demekki 3 yılda o değeri verememiş , ya da bazı şeyleri çoktan bitirmiş.Yedekte tutmak için seni bekletiyor ama gününü de gün ediyor ne yazıkki...Erkekler bizim gibi ince düşünmüyor malesef

Demekki 3 yılda o değeri verememiş , ya da bazı şeyleri çoktan bitirmiş.Yedekte tutmak için seni bekletiyor ama gününü de gün ediyor ne yazıkki...Erkekler bizim gibi ince düşünmüyor malesef

belki de haklısınızdır..

Kadınlar böyle bir konuşmadan pembe tablolar çıkarıp, sadece seni geleceğim de görmek istiyorum kısmına takılıyorlar. Ama erkekler maalesef karşısındakini kırmamak adına böyle konuşmalar yapıyorlar. Ara vermek bazı durumlarda iyi olabilir, iki taraf sinirlidir, işler iyiye gitmiyordur vs vs. Ama 3 ay oldukça uzun bir süre ki karşı taraf süreyi de 1 ay, 3 ay ,1 yıl diye açık bırakmış. Çevremde benim de böyle durumlar fazlaca yaşandı, ümidini kırmak istemem ama bence sana geri dönmeyecektir. Şimdi o kız kim diye sorsan, seni suçlu bile çıkarabilir. En güzeli onun internetten ne yaptığına nerelere gittiğine bakmamaya çalışıp hayatına odaklanman. Sensiz yapmayacak, seni özleyecek insan neden mesafe koysun ki aranıza?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…