• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilik sonrasi toparlama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rebeccabunch34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
8
1
1
Kizlar selam,
2 yillik uzun bi iliskim vardi. Aramizda 7 yas var bendne buyuk. Beni tum ailesiyle tanistirdi en basindan beri evlenmek istiyor. Benimle sevgili olmak icin cok cabaladi biraz uyuz biriyim.
Sonra ama ben de asik olunca allaaahh baya psikopat birine donustum. Adam a dese altinda bi sey ariyorum. Kus gecse baktin mi diyorum. ( bu arada kendisi ilkim de oldu. Evinde cok yalniz da kaldm telefonu bilgisayari hep ortadaydi kac kere baktim hicbisi yok yani adamin hicbir kusurunu yakalamadim ki hep bi aradaydik ) benim bu takintim eski sevgilimden geliyor sanirim kendisi yanimda bile kizlara bakip cok dikkat cekici diyor,birileriyle mesajlasiyordu yakaliyordum universite iliskisiydi zaten benimle cinsellige dair bi sey de yasayamiyodu vs derken ayrildik cok uzulmedim. Ama bu aldatilma isini atlatamiyorum. Bunun gunahini bu iliskim cekmemeli tabi.
Bir de kaybetme korkum var.
Kusura bakmayin uzun oldu ama neyse biz ayrildik en sonunda. Her gun trip atip kavga cikariyordum adam en sonunda biraz huzur nolur dedi. Agladi saatlerce ayrilirken cok seviyorum deliricem ama neden anlasamiyoruz ne yetmiyo sana biraz mutlu olsan dedi. Vs ama ayrildik. Aradan 9-10 ay gecti ben hic unutmadim o da unutmamis.. biliyordum bunu. Barismak icin benim triplerimi cozmek icin ne gerekiyosa yapalim sensiz huzur olsun dedim ama o da olmadi dedi.
Simdi oncelikle. Ben ayriyken birileriyle konusup gorustum o da uc dort kisiyle yatmis. Ben suan bunu kaldiramiyorum. Bekardik evet. Ve diyor ki bu sadece seyimin keyfi. ( normalde boyle onune gelenle olan capkin biri de degil arkadaslari cok dalga gecerdi bu huyuyla. Bu sefer beni unutmak icin olmadigi biri gibi davranmak istemis ) her seyi durustce anlatti zaten. Cinsellige erkekler senin gibi bakmiyor. Ya da severek yapmakla o yaptiklarim farkli diyor. Benim sonucta tek deneyimim oldu o da askla. Yani benimle yaptigi gibi mi yapiyor onlarla da yoksa askla yapilanla zevk icin yapilan farkli mi?
onu gectim.. ben kiskanmamak icin,surekli sorun cikarmamak icin ne yapmaliyim?Soyle de bi sey var bu arada sakin yanlis anlamayin kendisi de dahil herkes diyor ki sen asiri guzelsin o normaL biri . Ama
Benim icin de o kadar yakisikli ki herkes ona bakip yazicak saniyorum.
iliskide kiskanmamayi,bunu abartmamayi nasil basariyorsunz?

Sevişmişse sevişmiştir yok şeyimin keyfine yaptım yok aşkla yaptım hiç farketmiyor. Ayrıca ayrılmışsınız zaten, o dönemin hesabını kimse kimseye vermek zorunda değil.

Başkasıyla beraber olursa en fazla ayrılırsınız ki zaten ayrılığı da yaşamışsınız. Yani sonunda ölüm yok. Kıskançlık yaptığınızda bu aklınıza gelsin; en fazla ayrılırız.

Sevişmişse sevişmiştir yok şeyimin keyfine yaptım yok aşkla yaptım hiç farketmiyor. Ayrıca ayrılmışsınız zaten, o dönemin hesabını kimse kimseye vermek zorunda değil.

Başkasıyla beraber olursa en fazla ayrılırsınız ki zaten ayrılığı da yaşamışsınız. Yani sonunda ölüm yok. Kıskançlık yaptığınızda bu aklınıza gelsin; en fazla ayrılırız.
Evet bu iyiymis dediginiz. Korktugumu yasamisim zaten neden korkuyorum daha?
Yaa evet kimse
Ayrilikta yapilanin hesabini vermemeli ama takiorum kafaya

Evet bu iyiymis dediginiz. Korktugumu yasamisim zaten neden korkuyorum daha?
Yaa evet kimse
Ayrilikta yapilanin hesabini vermemeli ama takiorum kafaya

Eski sevgilinizle aranızdaki bağı kesmediniz mi daha? Bununla ilgili güzel meditasyonlar var internette. O meseleyi önce halledin çünkü şu andaki sevgilinizin birşey yaptığı yok. Siz eski sevgilinizle yediğiniz yemeğin faturasını şu andakine ödetiyorsunuz.

Onunla keseli cok oldu. Yani ondan ayrildiktan 1.5-2 sene sonra yeni sevgilimle basladik. Zaten suanki sevgilime inanilmaz asigim o adam aklima gelmiyor. Ama ozguvenimde olusturdugu yaralar sanirim hala can yakiyor. Bakacagim internete tesekkur ederim

Onunla keseli cok oldu. Yani ondan ayrildiktan 1.5-2 sene sonra yeni sevgilimle basladik. Zaten suanki sevgilime inanilmaz asigim o adam aklima gelmiyor. Ama ozguvenimde olusturdugu yaralar sanirim hala can yakiyor. Bakacagim internete tesekkur ederim

Yaşadıklarınızın tesiri geçmediyse yine bağınız devam ediyor demek ki, bu illa ona hala aşıksınız demek değildir. Ona öfke duyuyor olmak da bir bağdır.

Bir de şöyle birşey var. Ölüm kati bir gerçek mesela, hepimiz bunu kabullenmişizdir bir şekilde. Kaygılanırız, istemeyiz bir yakınımızın ya da kendi başımıza gelmesini ama sürekli ölümü düşünerek de hayatı kendimize zehir etmeyiz. Sevgiliniz başkasına aşık olabilir, ya da siz başkasına aşık olabilirsiniz, aldatabilir de sizi. Böyle bir ihtimal her ilişki için vardır. Bunu kabullendiğinizde kafaya takmayı bırakırsınız. Aldatmak, ayrılık, vazgeçmek, sevmemek, bıkmak, istenmemek hepsi bir ilişkinin içinde yaşanabilecek şeyler. Bunları kabullenin.

Yaşadıklarınızın tesiri geçmediyse yine bağınız devam ediyor demek ki, bu illa ona hala aşıksınız demek değildir. Ona öfke duyuyor olmak da bir bağdır.

Bir de şöyle birşey var. Ölüm kati bir gerçek mesela, hepimiz bunu kabullenmişizdir bir şekilde. Kaygılanırız, istemeyiz bir yakınımızın ya da kendi başımıza gelmesini ama sürekli ölümü düşünerek de hayatı kendimize zehir etmeyiz. Sevgiliniz başkasına aşık olabilir, ya da siz başkasına aşık olabilirsiniz, aldatabilir de sizi. Böyle bir ihtimal her ilişki için vardır. Bunu kabullendiğinizde kafaya takmayı bırakırsınız. Aldatmak, ayrılık, vazgeçmek, sevmemek, bıkmak, istenmemek hepsi bir ilişkinin içinde yaşanabilecek şeyler. Bunları kabullenin.
Cok tesekkur ederim,cok guzel orneklediniz. Hepsini dikkate alacagim. Boyle zaten hayati kendime zindan ediyorum

Barışsanızda mutlu olmazsınız aşıırırrıı yüz göz olunmuş. İlişki sayısına kadar secele dökmek nedir ya bi de şeyimin keyfine yok ihtiyaçtan yaptım bıdı bıdı:kusmuk:

Araya baskalari girmisse olmaz bence birdaha. Ama sen bilirsin..

Kilit soru şu aslında siz o dönemde biriyle yatsaydınız ve aynı tabiri kullansaydınız kabul edermiydi? Kişilerin cinselliğe bakışı farklıdır, kimi ihtiyaç görür, kimi sadece aşkla yapılırsa değerli ve anlamlı görür. Erkek arkadaşınızın tabiri bana itici geldi kusura bakmayın. Hele sen yapsan kabul etmeyecek bir yapıdaysa kaçarak uzaklaş. Burada ortada bir aldatma yok ama sana aşık olmam başkasıyla yatmama engel değil kafası bana şık ve erdemli bir davranış gibi gelmiyor. Hele hele bunu sadece erkek yapar kafası varsa o adamdan kaçarak uzaklaşın bence. Güven konusuna gelirsek hayat bana birşey öğrettiyse, şu hayatta ailen dahil kimseye sonsuz güvenemezsin, mutlu olmak istiyorsan önce kendine güvenmen ve sevmen gerekir. Sen hayatındaki insanı kısıtlayarak, hayatını didikleyerek, aldatılmanın önüne geçemezsin; yapabileceğin tek şey, sana güven vermeyen bir hareketlerini gördüğünde, ona kapıyı gösterebilecek kadar kendini değerli ve önemli görmektir. Yoksa yok yere kıskançlık kavgası çıkartıp, adam ayrılmak istediğinde, beni bırakma diye ağlarsan , adamın gözünde o zaman aldatılabilir olursun, zira o yakıştırmayı yaptığın adamdan vazgeçemeyen insan konumundasındır artık. Bence sizin öncelikle kendinizi sevmeniz ve değerli görmeniz gerekiyor, hayatınızın merkezi sizsiniz, bunu asla değiştirmeyin, hayatınızın aşkı bile olsa kimse için kendinizden vermeyin. Siz mutlu olacaksınız ki mutlu edeceksiniz

3.4 kısı olmus ya ınlh korunmstur
Olur barısırsın falan tekrar beraber olursun
Su aldatmaların en korktugum yanı hastalık kapmak vallahı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back