- 18 Kasım 2020
- 323
- 259
Arkadaşlar dün sinirli eş konusu ile ilgili konu açmıştım. Hiçbirinizin tepkisine kızmadım. Böyle kıskanç, ve ev hanımı olmayı gerektiren bir evliliği bana birisi sorsa bende onaylayamam. Gel gelelim aileler tanışacaktı izinler ayarlanmıştı yüzük vs konuları vardı ama aramızda pek iyi değil. Bir problem konuşmaya çalışsam ben böyle sinirli eş kıskanç eşle anlaşamam ben de dik biri oluyorum alttan alamayabilirim desem, yapma istemesen yapmazsın ruh hastasısın çok düşünüyorsun senin beynin hasta diyor. ZAten diğer kıskançlıkları giyimi arkadaşları karıştırmıyorum bile. Aramızda uzaklıktan dolayı sevgi ispatlama çabası ile bayağı bağ oluşmuştu. Kıskançlığı konuşmak isteyince de uzaktasın bir şey olsa gelemem dayanamam gibi bahaneleri var, bi nişanlanalım evlenelim içim rahatlayacak söylemleri. Sinirlenince ağzına gelen küfürü sayması ama sonra çok pişman olması konuşmaya çalışması. İçimdeki o kimseye olmayan tutku ve beğeni, ama artık bunların boş gelmesi...
Benim fikir almak istediğim konu şu, olmayacağı belli bu ama yine de sorayım, eşi çok kıskanç olup evlenince yanında olunca rahatlayan var mı, evlenince geçer efsanesine inanmak için sormuyorum da emeğimi bu ısınmayı heba etmek istemiyorum, çok zor insana ısınan biriydim çünkü ... yaşımda 26 ...
Diğer şey ise bu şekilde severek istemeyerek mantığıyla arılan var mı ? bana ne tavsiyelerde bulunursunuz, inanın işe gitmek, yüksek lisans falan filan şuan kafamda hiç mutluluk vermiyor o derece bi hale geldim, psikolog nasıl olur ? başka neler olabilir ? çok neşeli hareketli biriydim, kıskana kıskana oda kalmadı, çevrede kalmadı.... bu şekilde ayrılık yaşayanlar yazabilir mi ?
Bir de şu var ayrıalım diyip tekrar arıyorum soruyorum, bu bir hastalık mı geçici mi ? kararımın arkasında duramıyorum...
Benim fikir almak istediğim konu şu, olmayacağı belli bu ama yine de sorayım, eşi çok kıskanç olup evlenince yanında olunca rahatlayan var mı, evlenince geçer efsanesine inanmak için sormuyorum da emeğimi bu ısınmayı heba etmek istemiyorum, çok zor insana ısınan biriydim çünkü ... yaşımda 26 ...
Diğer şey ise bu şekilde severek istemeyerek mantığıyla arılan var mı ? bana ne tavsiyelerde bulunursunuz, inanın işe gitmek, yüksek lisans falan filan şuan kafamda hiç mutluluk vermiyor o derece bi hale geldim, psikolog nasıl olur ? başka neler olabilir ? çok neşeli hareketli biriydim, kıskana kıskana oda kalmadı, çevrede kalmadı.... bu şekilde ayrılık yaşayanlar yazabilir mi ?
Bir de şu var ayrıalım diyip tekrar arıyorum soruyorum, bu bir hastalık mı geçici mi ? kararımın arkasında duramıyorum...