• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık aşağılanmak çok canımı yakıyor

Belkidebusonolur

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
19
1
16
31
Beni ilk gördüğünden beri artık hayatımdaki tek amacım sensin diyen yılmadan ısrarla beni kazanmaya çalışıp kazanan erkek 4 ay sonra dertlerim var bilmiyorsun anlatmıcam diyip benden uzaklaştı.Issız adam olduğunu söyledi.az bi zaman belki ama çok dolu dolu yaşandı çok derin duygular olduğunu sanıyordum.beni geleceği olarak görüyor sanıyordum.1 ay oldu biteli hala ne olduğunu anlamadığım için ona üzülüyordum tekrar denemek için bi mesaj attım yeni sevgilisiyle konuştum.daha sonra bana benim onun için bir hiç olduğunu söyledi.Paramparça oldum dondum kaldım yeniden başlamaya gücüm bile yok bu yaşadığım en büyük hayal kırıklığı en büyük pişmanlıktı kendimden çok ödün vermiş çok fedakarlık yapmış çok sevmiştim onu.Neden böyle yaptı bana erkekler neden hep böyle?bu yara bi gün kapanır mı?

Issiz adam mi
2008 yilinda o arabesk film hayatimiza girdi
O gunden bu gune en komik adamlar bile issiz adam gibi takiliyo :D
Canim gecer tabi
Bu hayatta neler gecmiyor ki
Bi saftirigin kazigini mi unutamayacaksin ?
Sil at numarasini
Stalklama
Mesgale bul kendine
Okul mu okuyosun
Ise mi giriyorsun unut gitsin !

Okuyorum tatildeyim çok boşum zaten canım da bişey yapmak istemiyor gücüm de yok hiç öyle yüksekten düştüm ki prenses muamelesi yapılırken birden benim için hiçsin dedi tekrar yazınca.Dertlerin varsa neden başladın benimle diyorum bişey demiyor.nasıl şimdi biri var o dertlerle diyorum yok.ben onu gerçekteb çok sevmiştim bunu hak edecek naptım bilmiyorım

Erkenden ayrildiginiza dua edin .. senelerinizi de alabilirdi bu gereksiz insan ..

Zararın neresinden donseniz kar.. Bırakın kendi pisliginde boğulsun. .

Hayat böyle gereksizlere üzülmek için çok kısa .. aklınıza dahi gelmeyecek zamanla ..

Not: İlk andan itibaren hayatının askiymis gibi davranan erkekler genellikle zampara tipler aman dikkat ..

niye kendinden çok ödün verdin çok fedakarlık yaptın? boşver yahu erkekler için değmez.

Okuyorum tatildeyim çok boşum zaten canım da bişey yapmak istemiyor gücüm de yok hiç öyle yüksekten düştüm ki prenses muamelesi yapılırken birden benim için hiçsin dedi tekrar yazınca.Dertlerin varsa neden başladın benimle diyorum bişey demiyor.nasıl şimdi biri var o dertlerle diyorum yok.ben onu gerçekteb çok sevmiştim bunu hak edecek naptım bilmiyorım
kendine acıyıp durmaktan vazgeç böyle yaparak karşı tarafın totosunu kaldırıyorsun farkında olmadan
olmasaydı iyiydi ama olmuş bitmiş önüne bak :kahve:

Kendimden ödün verdim çünkü özel olacak sandım hayatımın aşkı olacak sandım beni seviyor sandım.hiç beni bırakacağını düşünmedim
hayat dersi 1 dört ayda birini tanıyamazsın bu kadar kısa sürede kimseye bu kadar çok güvenmemelisin
bunu öğrenmiş oldun biraz acı tecrübelerle

kendine acıyıp durmaktan vazgeç böyle yaparak karşı tarafın totosunu kaldırıyorsun farkında olmadan
olmasaydı iyiydi ama olmuş bitmiş önüne bak :kahve:
evet çok kaldırdım biliyorum ama o kadar üzülüyordum ki gururum umrumda değildi.Ona göre oldukça güzel bi kızım geleceğim de parlak ve onu çok seviyordum bunu da yeni sevgilisi gördü ki muhtemelen 3-5 günlük bişey ilişkilere benim dışında çok uğraşmayan basit bakan bi insandı nasıl kalktı bi yerleri kimbilir.Ben bu özgüveni bi daha nasıl toplarım kimbilir.

Kendimden ödün verdim çünkü özel olacak sandım hayatımın aşkı olacak sandım beni seviyor sandım.hiç beni bırakacağını düşünmedim

niye yahu? niye kendinden ödün veriyosun ben bunu anlamıyorum. adam seni bırakır bırakmaz orası kısmet de yani iki aylık biri için ödün vermek niye?

niye yahu? niye kendinden ödün veriyosun ben bunu anlamıyorum. adam seni bırakır bırakmaz orası kısmet de yani iki aylık biri için ödün vermek niye?
Ödün verince daha sağlam bi ilişki olur sandım onu mutlu etmek istedim.zaten seviyordu daha çok sevsin istedim.ama hiçbir işe yaramadı sonucu değiştirmedi

Back