MELTEM HANIM benım 4 yıllık bir ilişkim vardı. yuzuk takmıştık ve beı çok sevıyordu. benım için yapmadığı sey kalmamıştı bunlar zamanla azaldı.bı kez bana kzıdı ve normal bı kız arkadasıyla yakın fotolar cekıldı benı uzdu. ama affettım o zamandan sonra aramızda sorunlar yukseldı . ama hep çabalıyordu. en son iş buldu ve artık hersey guzel olacak derken benı terk ettı. okuluna çalışmyrdubenım zorumla okulu bıtırdı. yuksek lısansada bızım için gtti. ama oraya gdınce iş okul bulununca benden koptu. aramz oldu. ama sorun su kı gtmeden once mektupta senın için bi öür varım derken 1 hafta sonra bitti. dedi. ben şok oldum. hiç bi telime mesajıma cvp vermedı tas oldu ama ben delırdım.şok oldum. sonra gızlı bı facesını gordum sonra kendı fotosunu koydu sonrada sevgılısıyle fotosunu. aradım bu kez actı ben çok mutluum sen kımsın dedı bana .. ben hiç ummazdım .. 4 yıl burada anlatımaz ama şok oldum. 3 ay oldu acı gecmıyor.işimdende cıkarıldım. adapte olamadım. berbat bı doneme grdım. hep aglıyorum.nasıl yapar bunu bıde hava attı . o bana oysa kıyamazdı karnım agrısa hap bulurdu ne bılım ya bana yardım edın . hayattan koptum ve işin kötu yanı hala onu sevıyorum. ozluyorum. ama o çok mutlu ..fotolarından bellı .