• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık aldatıma...

diyar2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
132
0
26
Antalya
MELTEM HANIM benım 4 yıllık bir ilişkim vardı. yuzuk takmıştık ve beı çok sevıyordu. benım için yapmadığı sey kalmamıştı bunlar zamanla azaldı.bı kez bana kzıdı ve normal bı kız arkadasıyla yakın fotolar cekıldı benı uzdu. ama affettım o zamandan sonra aramızda sorunlar yukseldı . ama hep çabalıyordu. en son iş buldu ve artık hersey guzel olacak derken benı terk ettı. okuluna çalışmyrdubenım zorumla okulu bıtırdı. yuksek lısansada bızım için gtti. ama oraya gdınce iş okul bulununca benden koptu. aramz oldu. ama sorun su kı gtmeden once mektupta senın için bi öür varım derken 1 hafta sonra bitti. dedi. ben şok oldum. hiç bi telime mesajıma cvp vermedı tas oldu ama ben delırdım.şok oldum. sonra gızlı bı facesını gordum sonra kendı fotosunu koydu sonrada sevgılısıyle fotosunu. aradım bu kez actı ben çok mutluum sen kımsın dedı bana .. ben hiç ummazdım .. 4 yıl burada anlatımaz ama şok oldum. 3 ay oldu acı gecmıyor.işimdende cıkarıldım. adapte olamadım. berbat bı doneme grdım. hep aglıyorum.nasıl yapar bunu bıde hava attı . o bana oysa kıyamazdı karnım agrısa hap bulurdu ne bılım ya:( bana yardım edın . hayattan koptum ve işin kötu yanı hala onu sevıyorum. ozluyorum. ama o çok mutlu ..fotolarından bellı . :(

aynı duyguları bi yaşasın arkadaş o zman dahada mutlu olur umarım böyle bı duruma bu tarz cvp yazıp güldüğüne göre :)

MELTEM HANIM benım 4 yıllık bir ilişkim vardı. yuzuk takmıştık ve beı çok sevıyordu. benım için yapmadığı sey kalmamıştı bunlar zamanla azaldı.bı kez bana kzıdı ve normal bı kız arkadasıyla yakın fotolar cekıldı benı uzdu. ama affettım o zamandan sonra aramızda sorunlar yukseldı . ama hep çabalıyordu. en son iş buldu ve artık hersey guzel olacak derken benı terk ettı. okuluna çalışmyrdubenım zorumla okulu bıtırdı. yuksek lısansada bızım için gtti. ama oraya gdınce iş okul bulununca benden koptu. aramz oldu. ama sorun su kı gtmeden once mektupta senın için bi öür varım derken 1 hafta sonra bitti. dedi. ben şok oldum. hiç bi telime mesajıma cvp vermedı tas oldu ama ben delırdım.şok oldum. sonra gızlı bı facesını gordum sonra kendı fotosunu koydu sonrada sevgılısıyle fotosunu. aradım bu kez actı ben çok mutluum sen kımsın dedı bana .. ben hiç ummazdım .. 4 yıl burada anlatımaz ama şok oldum. 3 ay oldu acı gecmıyor.işimdende cıkarıldım. adapte olamadım. berbat bı doneme grdım. hep aglıyorum.nasıl yapar bunu bıde hava attı . o bana oysa kıyamazdı karnım agrısa hap bulurdu ne bılım ya:( bana yardım edın . hayattan koptum ve işin kötu yanı hala onu sevıyorum. ozluyorum. ama o çok mutlu ..fotolarından bellı . :(

Merhaba Dostlar,
Bundan sonra sorularınızı lütfen yazarak iletmek yerine, Çarşamba Görüşmeleri’nde sormanızı rica ediyorum. Yazılı olarak cevaplamakta çok gecikiyorum sorularınızı. Aşağıda Çarşamba Görüşmeleri’nin detaylarını aşağıda görebilirsiniz.
23 Ocak 2012, Çarşamba itibariyle “Çarşamba Görüşmeleri” başlıyor.
Her Çarşamba günü kafanızı meşgul eden soruları Skype üzerinden herhangi bir ücret ödemeden sorabileceksiniz. Yapmanız gereken önceden randevunuzu Randevu adresinden almak.
Randevunuzu alırken Skype adınızı ve eposta adresinizi iletmeyi unutmayın. Randevu teyidinin size ulaşabilmesi için mutlak eposta adresine, görüşmemizi yapmak için de bir Skype adresine ihtiyacınız olacak.
Randevunuzu Çarşamba günleri, öğlen 12:40 ile 2:20 arasındaki herhangi bir zaman için alabilirsiniz. Lütfen randevularınızı en geç 24 saat önce almaya özen gösterin ki, programımızı sıkıntısız sürdürelim.
Lütfen bir ay içinde sadece bir randevu alınız ki, olabildiğince çok kişi sorularına cevap alabilsin.
Çarşambaları görüşmek dileğiyle, çok güzel bir hafta diliyorum.
Dr. Meltem Kavcar Sırmalı

Back