Ayrılık Acısı ve Ağır Depresyon...

Belli bir yastan sonra ask acısı daha zor. Ancak elden ne gelir, gerekirse tedaviye baslayin.

İçinize atmayın, bastırmayın üzüntünüzü. Mesela içinizden ağlamak mı geldi ağlayın bağırın çağırın ayrılığı kabullenin, aşkınızı nasıl doya doya yaşadıysanız acısını da sonuna kadar çekeceksiniz maalesef ve o zaman bitecek içinizde

Alışamıyorum. 3 haftayı geçti. Zamanla kesin alışılır mı? 34 yaşındayım şu soruya bak.

Kaç yaşında insansınız; siz hiç daha önce bir acı yaşamadınız mı?
Her acının geçip gittiğini tecrübe etmediniz mi? Ben 26 yaşındayım ama defalarca tecrübe ettim. Bazen kendimde bazen de başka insanların yaşantılarını gözlem yoluyla.
3 hafta nedir ki aşk acısı için? Biraz sabır. İlk başta böyle kontrol etmeler de çok normal. Zamanla geçecek. Yas döneminde yaşanır böyle şeyler. Abartmayın o kadar.

Seviyorum onu. Bana güvenmedi, inanmadı. Şüphe duydu benden. O da beni çok sevdi biliyorum. Belki hala seviyor. Çok büyüktü duygular. Çok derindendi. Kabullenemiyorum.

İşte sorun da orada. Öyleydi böyleydi vs. vs. ... Ama artık değil işte. Çok sevmiş olabilir. Geçmişte kalmış ama bu.
Bu da zamanla kabul edilecek bir şey ancak. Şimdi inanmak istememek doğal. Bir süre sonra kafaya dank eder.

Kotu bir ayriligin 6 ay sonrasinda yeniden dogan biri olarak sunlari soyleyebilirim: Asla suni hareketlerle acinizi kamufle etmeyin. Arkadasmis, gezmekmis, tozmakmis, hepsi faydasiz. Aglayin, haykirin, acinizi dibine kadar yasayin. Bir sure hakkini vererek mutsuz olun. Bir sure sonra her seyin yoluna girdigini goreceksiniz.

Bunlar olurken sunlari asla unutmayin: Hayatta her seyin bir nedeni var. Gittiyse, iliskiniz bittiyse bunun da sebepleri var. Cok sorgulamayin.

Hayatin hangi surprizleri sunacagini bilemezsiniz. Bu bitis yeni baslangiclarin mujdecisi olabilir. Hem her gun gunes niye yeniden dogar ki?

canım ne kadar üzgünsen haklısın. 34 yaşındasın, hayat bu yaştan sonra erkeksiz daha zor bence. keşke evlenseydin onunla. bu yaştan sonrada aşk acısı çekmek... zor yani.

Hayatinda iliskileri olmus ama hicbir zaman kendini aşk acisiyla hirpalamamis biri olarak yaziyorum.
Once kendinize deger verin hayatta en cok kendinizi sevin.
Kendinizi gercekten sevmezseniz baskasini saplantili bir sekilde sevmeye baslarsiniz.
Hepimiz 1 tanri tarafindan ayni ozelliklerde yaratildik. Kimse kimseden ustun degil. Sizi uzen kisinin bunu size yapmaya hakki yok buna izin vermemelisiniz.
Kendiniz icin yasamali, kendiniz icin mutlu olmali hatta kendiniz icin bir baskasini sevmelisiniz.
Hayatinizi O'na ithaf ederseniz uzulmeniz kacinilmaz olur.
Bizler hayatinin son gunlerini yasayan caresiz bir hastaligin pencesinde ölümü bekliyor olabilirdik peki oyle olsak eski sevgiliyi kendimize ne kadar dert ederdik?

Bu nedenle hepimiz halimize sukretmeli hayatimizin her gununu anlamdirarak yasamaliyiz.

Öyleydi. Aşktan değil. Tecrübeden, yaşanmışlıktan. Biliyorum.

öyle olsaydı seni bırakmazdı eşini bırakmazdı.değmez bence.böylesi bir adam gerekirse dağları delebilecek kapasitede olmalıydı o halde.bence senin bu yaşadığın tamamen bağımlılık hergün ateşin sönecek canım onu görme konuşma bu süre zarfında

5 hafta oldu. En azından temas kurdum. En azından yok saymadı, cevap verdi. Ama çok net bir şekilde çok kararlı. İstemiyorum sanırım çare bulmayı. Seviyorum onu. O da seviyor, biliyorum. Ümit işte, iyilik mi kötülük mü belli değil insana. Olmayacak bir şeyi ümit etmeye devam ederek acı çekmek anlamsız olabilir, ama elimden başkası gelmiyor.

Allah'ım, çok büyüksün. Sonsuz şükürler olsun sana Rab'bim. Sen beni affet, sen beni doğru yoldan ayırma. Affet Allah'ım.

Allah'ım, çok büyüksün. Sonsuz şükürler olsun sana Rab'bim. Sen beni affet, sen beni doğru yoldan ayırma. Affet Allah'ım.

Ne oldu konu sahibi ne yaptınız merak ettim :) bir de sukretmissiniz bunun nedenini de merak ettim

Hayatta ne acilar var buda unutuluyor hepimiz bi kere gecirdik boyle bi durum. Insani guclendiriyor

O herşeye deyecek bir adamdı. Ve herşeyden vazgeçmeye hazırdım. Anlamadı. İnanmadı.
her insan değerlidir hemen herkes o maskelerinin altını açınca içindeki çocuğu saklar ve sevilmeye değer
kime sevgi vereceğimizi ise biz belirliyoruz
senin aşkında güzel olan senin görebildiğin senin aşkı hissettiğin kısım o karşındaki adamdan kaynaklı sanıyorsun ama yanılıyorsun
o yüzden herkes yeniden aşık olunca eski aşkı dünyanın en muhteşem aşkı bile olsa unutuyor ve yeni aşkını içtenlikle kabul edebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…